Bitcoin + veebipood + õppimisvõimalus + eksperiment - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Bitcoin + veebipood + õppimisvõimalus + eksperiment

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Praegu on müügis 1 väike veebipood, mis müüb oma tooteid ainult Bitcoinide eest.
    Alates detsembrist on nad teinud 88 müüki (neist ca 70 USA).

    See ei ole veebipood, mis teeks rikkaks ja see ei ole ka veebipood, millele ma näeksin tulevikus kasvu.
    Pigem on see väike veebipood, mis võimaldaks õppida, kuidas käib veebiäri ajamine ainult Bitcoinide eest ja samas on see väike äri, mis võimaldab õppida kuidas käib veebipoe äri pidamine kui kliendid on peamiselt USA turul.

    Minu nägemus on, et kui need õppetunnid on käes, siis paari kuu pärast saab soovi korral selle poe kinni panna või edasi müüa.
    Praegu aga tahaksin ma seda veebipoodi selle praeguselt USA omanikult ära osta ja nüüd otsingi siit inimesi, kes tahaksid kõiki neid samu õppetunde saada.
    Veebipood ise on bitcoinjerky.com

    Olen praeguse omanikuga vahetanud edasi-tagasi kümmekond kirja ja kuigi on mitmeid põhjuseid, miks ma ei peaks oma aega sellesse projekti panustama, siis õppimisvõimalusena tundub vahva mõte.

    Hind millega ta on nõus müüma on 1600 USD ja see sisaldab 800 USD eest Jerkyt :)
    Kahjuks ei ole tegemist drop-shipping mudelil töötava veebipoega aga tõenäoliselt on võimalus sellele ärimudelile üle minna.

    Ma arvan, et kogu investeeringuks läheb ca 2000 eur, et see asi edukalt käima saada. Kui kellegil on see raha üle ja tahab õppida ja katsetada, siis andke teada.
    Alternatiiv on, et igaks ütleb kui palju ta on nõus välja käima ja kui saame 2000 eur kokku, siis ostame selle veebipoe kõik koos ära ja teeme siin foorumis koos otsuseid, kuidas selle veebipoega edasi liikuda.


Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon