Kass + kauplemiskoolitus 2015
Log in or create an account to leave a comment
-
Tere,
Sügis käes ja mul tavapärane mure - südametud inimesed jätsid suvekodu lähedale ripakile toreda noore kassi. Hetkel on veel suvituspiirkonnas inimesi, kes talle süüa annavad ja seltsi pakuvad, kuid lähinädalatel saab tema kaaslaseks vaid rannal ulguv külm sügistuul. Mustik* on hirmus inimsõbralik ja suhtlusaldis ning sooviks ka päris oma koju..
Pilt:
Nagu juba traditsiooniks saanud saab loomale uue kodu pakkuja minu käest 120 minutit kauplemiskoolitust (+ free drinks). Võimalus küsida kauplemise kohta kõike, mida hing ihaldab aga siiani pole tihanud.
Eriti originaalsete küsimuste küsija võib ennast leida hoopis huvitavate võimaluste keskel..
Oliver.
*Nimi muudetav. Eesti kõige levinum lehmanimi on väidetavalt Mustik. -
Tundub suht mõistlik diil, eriti arvestades seda:
Lunch with Warren Buffett goes for $2.3 million -
Üks kaheksajalg meil juba tegeles edukalt kauplemisega, äkki annab seda kassi ka treenida?
Aidata antud kontekstis vist ei saa, sest majas juba on kass ja koer ja kuidas suhtub koer Veel Ühte Kassi ja kuidas Veel Üks Kass suhtub koera on natuke etteennustamatum kui aktsiate liikumine. -
Kuda on - hetkel kass põrkab?
-
Kas kõikidele küsimustele saab ka vastused, oleks esimene küsimus?
Ma heal meelel tuleks lastega seda miisut vaatama. Saaks seda organiseerida kuidagi? Vaataks kuidas nad omavahel seltsivad? -
Tere,
Mustikul on bronn peal kuni pühapäevani. Aitäh kõigile, kes Facebookis jagasid ning siin kaasa elasid.
Oliver -
«Kirjutan teile Tarbijakaitseametist, sooviga juhtida Teie tähelepanu reklaamiseaduse § 28 lg 6 p 4 , mille kohaselt käsitletakse keelatud reklaamina alkohoolse joogi saamise võimalust kauba või teenuse müügi suurendamise eesmärgil läbiviidava müügiedenduskampaania või muu tegevuse auhinna, võidu, kingituse või muu hüvena,»
-
Jim,