Rassistide ja homofoobide safe space - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Rassistide ja homofoobide safe space

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Viimasel ajal on märgata olulist verbaalsete rünnakute kasvu überheterotest vändagängsterite ja korralike, valge rassi puhtuse eest hoolitsevate, neegreid ainult asja eest (Eestis viibimine, valge naisega vestlemine) sõimavate ja peksvate Õigete Eesti Meeste©®™ vastu. Iga normaalne mees ju vihkab homosid, eksole. Ja üleüldse mida nad teevad siis oma propagandat eksisteerides, ja värbavad lapsi oma sumpsimängudesse väites, et nad on inimesed nagu iga teine koos samade õiguste ja kohustustega. Pigid on OK, kuni nad on seal, kus on nende koht, raisk. Nii kui mõni neist ruberoididest valge naisega mingil moel suhestub, ta tegelikult ise ju anub molli, enda süü. Aga ega me neid värdjaid ei vihka, lihtsalt kebigu koju, raisk. Kokkuvõttes, Õige Eesti Mees©®™ ei saa ennast täna internetis turvaliselt tunda, teda võib täiesti ootamatult tabada kriitika tema õigete seisukohtade pihta või pede- ja neegripropaganda oma lugematutes erinevates vormides (näiteks häbematu ajupesu sellest, kuidas mõni "gei" ühiskonda netopanustab või kuidas mõni "mustanahaline" Eestis elab ja toimetab vms räige, ülevõlli propaganda). Vastik lugeda, vaadata, kuulata, noh.

    Sellega seoses on mul ettepanek, et siia teemasse saaksid kirjutada kõik need Õiged Eesti Mehed©®™, kes ei tunne end enam turvaliselt näiteks Facebookis homopropagandistidele või riigijuhtidele tapmisähvardusi tehes või Delfis anonüümselt mustanahalisi sõimates. Pole midagi teha, julgus ja mõõdutunne ei ole lihtsalt enam moes ja tolerastid ründavad igalt suunalt. Tänapäeval on kõige raskem olla valge heteromees.

    Rubekaloverid ja sumpsimehed ja kõiksorti tolerastid ei ole siia teemasse teretulnud, ainult Õiged Eesti Mehed©®™ ja nende mõtted, turvalises keskkonnas.
  • Veel üks teema? Neil ju siin foorumis juba paar kohta olemas, kus nad ennast regulaarselt välja elavad.
  • DonRoberto
    Veel üks teema? Neil ju siin foorumis juba paar kohta olemas, kus nad ennast regulaarselt välja elavad.


    Ole vait, tolerast! Nendes teistes teemades küll harva, aga vahel siiski sinusugused sumpsimehed ja tõmmulembid kobisevad vastu ja tekitavad Õige Eesti Mehe©®™ jaoks ebaturvalise keskkonna, kus ei saa mõtteid avaldada. Siin sina ära kirjuta!
  • Kunagi sai õpitud, et eesti keeles on olemas kindel, käskiv, tingiv jne kõneviis. Tundub, et on olemas ka "erutatud kõneviis"?
  • Thanks suffiks selle turvalise pesa punumise eest. Nagu koju oleks jõudnud siin kirjutades :)
  • suffiks
    DonRoberto
    Veel üks teema? Neil ju siin foorumis juba paar kohta olemas, kus nad ennast regulaarselt välja elavad.


    Ole vait, tolerast! Nendes teistes teemades küll harva, aga vahel siiski sinusugused sumpsimehed ja tõmmulembid kobisevad vastu ja tekitavad Õige Eesti Mehe©®™ jaoks ebaturvalise keskkonna, kus ei saa mõtteid avaldada. Siin sina ära kirjuta!


    Sinusugused, kes gay-sid nii äärmuslikult vihkavad(nad ei ole sulle midagi halba teinud), on ise tegelikult salajased kapi-peded, tule välja sealt.
  • Pedeheiteri nurgake. (Pedeheiter - uudissõna nihist.fm rikkast sõnaloomingu varasalvest. Tähistab homoseksuaalidesse halvustavalt suhtujat).
  • Jou mehed, ma rassist ei ole ja homofoob ka mitte, aga neegreid ja pedesid ei salli. Mõtlesime siin meestega jahil, et korraldame järgmisel suvel tõeliste eestlaste laulupeo. Neegreid ja pedesid sisse ei lasta, kuigi rassistid ja pedevihkajad me pole. Lihtsalt pole vaja neid sinna pidu rikkuma oma kohaloluga. Saime ühe uue bändi ka juba nõusse esinema, miski Aivo and The Valla Ärksamad Mehed kuskilt Läänemaalt, teevad sellist lahedat mussi, tuntud rahvalikud lood, uued neegri ja pedevastased sõnad juurde, tümakas taha ja töötab täiega. "Neegrid ahju" särgid laseme ka trükkida. Rassistid me muidu pole, lihtsalt tahaks vastukaaluks sellele meedia ajupesule ja tolerastide omaviha õhutamisele lõpuks välja öelda, mis rahvas tegelikult arvab. Ojuland lubas ka juba tulla avama üritust.
  • mykoloog
    Jou mehed, ma rassist ei ole ja homofoob ka mitte, aga neegreid ja pedesid ei salli. Mõtlesime siin meestega jahil, et korraldame järgmisel suvel tõeliste eestlaste laulupeo. Neegreid ja pedesid sisse ei lasta, kuigi rassistid ja pedevihkajad me pole. Lihtsalt pole vaja neid sinna pidu rikkuma oma kohaloluga. Saime ühe uue bändi ka juba nõusse esinema, miski Aivo and The Valla Ärksamad Mehed kuskilt Läänemaalt, teevad sellist lahedat mussi, tuntud rahvalikud lood, uued neegri ja pedevastased sõnad juurde, tümakas taha ja töötab täiega. "Neegrid ahju" särgid laseme ka trükkida. Rassistid me muidu pole, lihtsalt tahaks vastukaaluks sellele meedia ajupesule ja tolerastide omaviha õhutamisele lõpuks välja öelda, mis rahvas tegelikult arvab. Ojuland lubas ka juba tulla avama üritust.


    Uskumatu, et tänapäeval leidub veel selliseid harimatuid maakaid, kes ei mõista elementaarseid euroopalikke väärtusi ja väidavad veel, et pole rassistid. Aga eks see ole loogiline- kõik statistilised küsitlused näitavad, et algharidusega tegelased ongi sellised. Saaks ainult metsas metssigu passida - see ongi kogu elumõte. Vastik. Peab ikka enda varad vedelaks tegema ja sellest väikesest vastikust natsiriigist lahkuma!
  • Hea, et luarvik on tee leidnud uue koduni.
  • mykoloog
    Aivo and The Valla Ärksamad Mehed kuskilt Läänemaalt, teevad sellist lahedat mussi, tuntud rahvalikud lood.

    See on hea bänd! Neil on makromajanduse lugusid ka:
    https://soundcloud.com/kandlemees-sander/ja-siis-tousis-aktsiis-kandlemees-sander
  • Lisaks teeksin tagasihoidliku ettepaneku, et kuna õige ÕEM-i enesekindlus on vähemalt 30 punkti Richteri skaalal, siis leiaks siin teemas kustutamist pehmo-ideed, mille mõtet ei korrata sama kasutaja poolt nüanssides erinevas sõnastuses vähemalt kolmes erinevas postituses.
  • Kasvava murega vaatan, et meil on veel terve hulk foorumikasutajaid, kes võtavad sõna küll mujal aga mitte sellistes olulisi küsimusi käsitlevates teemades.
  • mykoloog

    Aivo and The Valla Ärksamad Mehed kuskilt Läänemaalt

    Ma eeldan et lühendi TVÄM sarnasus suht gei bändi Wham! -iga on lihtsalt juhus.
    Aga siiski sooviks kuulata nende "Club Tropicana" kaverit "Klubi Pivarootsis". Aitäh
  • Õige Eesti Mehe välimääraja:
    ÕEM...
    ...sõidab 4-veolise min. 10 aastat vana diisel-kastikaga, mida ise remondib
    ...omab kodus vähemalt ühte legaalset ja mitut illegaalset tulirelva
    ...eelistab "Laua Viina" igasugu värvilistele "pedejookidele"
    ...peab õlut karastusjoogiks ja tarbib seda vee asemel
    ...raseerimiseks kasutab kivi, mootorsaagi, rellakat, kirvest vms. mehist vahendit
  • Offf
    Õige Eesti Mehe välimääraja:
    ÕEM...
    ...sõidab 4-veolise min. 10 aastat vana diisel-kastikaga, mida ise remondib
    ...omab kodus vähemalt ühte legaalset ja mitut illegaalset tulirelva
    ...eelistab "Laua Viina" igasugu värvilistele "pedejookidele"
    ...peab õlut karastusjoogiks ja tarbib seda vee asemel
    ...raseerimiseks kasutab kivi, mootorsaagi, rellakat, kirvest vms. mehist vahendit


    Juuksepikkus tohib ka olla maksimaalselt siilikas. Kui mõni juuksekarv ulatub juba kõrvani, siis esitatakse noomitus.
  • eks sallimatust on alati olnud, minu meelest aga on praegu asi selles, et valitsev poliitiline eliit on oma legitiimsust kaotamas ja siis on tarvis vastuseis tekitada ühiskonnas, grupid, kes hakkavad teineteist sitaga loopima
    selle teema pealkiri võiks väga vabalt olla: for political safe space for the elite

    igasugu uue aja komsomole on juba välja ilmunud, kel on eestlane olla häbi ja kes peavad terroriste rohkem eurooplasteks kui poolharitlastest eestlasi

    mykoloogi kommentaar on üsna iseloomulik, ta maalib straw man'i mida siis ironiseerima hakkab

    kui pole vaenlast, siis tuleb puuslik välja mõelda
  • Tääm, suffiks on ikka kaval. Ise ta ilmselt siia foorumisse rohkem ei vaatagi.
  • harryy
    Tääm, suffiks on ikka kaval. Ise ta ilmselt siia foorumisse rohkem ei vaatagi.


    Not true! Kogu aeg valvan, et PD-tõmmu-pehmo-propat ei tehtaks.
  • Tõelise Eesti Mehe hinge on pugenud kahtlus, et kogu see näiv turvalisus siin teemas on tegelikult üks sumpsipoleerijate vandenõu.
  • True, siin nimelt provotseeritakse neid ennast ilmutama, et hiljem isoleerida kõigepealt LHV foorumites ja seejärel ühiskonnas.
  • Mis mind hämmastab, et inimesed, kes kutsuvad üles olema sallivad,austama sõna- ja arvamusvabadust ning teistsuguste inimeste õigusi ühiskonnas,(sealhulgas uustulnukate väga küsitavat privileegi vägisi ronida võõrasse kloostrisse koos oma reeglitega), lähevad ise väga tigedaks ja sallimatuks kui keegi nendega ei nõustu..

    "Te peate sallima immigrante, neegreid, moslemeid, homosid, sest erinevus rikastab ja neil on samasugused õigused kui teilgi ! Las õitseda tuhat lille, kõigil on oma koht siin päikese all "
    Ning samas lisatakse:

    "Kui keegi raisk aga ei salli ja ajab sõrad vastu sellele rikastamisele, siis me alles näitame neile tagurlastele kuidas Luukas õlut teeb. ! Me topime nende väärakate suu kinni ja laseme nad töölt lahti, häbimärgistame neid meedias ja kisume nad maha karjääriredelilt.Me kiusame neid niikaua kui ka kõige juhmim rassist ja PD-põlastaja saab aru, et pole mõistlik olla ühiskonnas heakskiidetud pealiinist erinev. . Sellised eriarvamused pole lubatud ja niisugust pluralismi me ei talu ! "
  • Tegelikult praegu ongi rahvas üles ärritatud mitte neegrite ja homode, vaid meie oma närviliste ja ülbete mõisnikutoonil manitsejate peale. Kogu protsess alates kooseluseaduse läbisurumisest on eliidi eepiline ebaõnnestumine oma eesmärkide selgitamisel. Oleks Meri elus, pooldaks rahvas kooseluseadust ning suhtuks rahulikult nende 500 põgeniku tulekusse, kes niikuinii siit kohe lesta tõmbavad. Isegi Ansipist võinuks abi olla. Aga praegu on asi riiki valitseva komsomoli poolt juba lootusetult mokka lastud ning viljad alles tulevad.
  • Homemaker
    Tegelikult praegu ongi rahvas üles ärritatud mitte neegrite ja homode, vaid meie oma närviliste ja ülbete mõisnikutoonil manitsejate peale. Kogu protsess alates kooseluseaduse läbisurumisest on eliidi eepiline ebaõnnestumine oma eesmärkide selgitamisel. Oleks Meri elus, pooldaks rahvas kooseluseadust ning suhtuks rahulikult nende 500 põgeniku tulekusse, kes niikuinii siit kohe lesta tõmbavad. Isegi Ansipist võinuks abi olla. Aga praegu on asi riiki valitseva komsomoli poolt juba lootusetult mokka lastud ning viljad alles tulevad.


    Ma ei ole nii head ja tabavat kommentaari siin foorumis ammu kohanud. Väga täpselt ja hästi öeldud praeguse olukorra kajastamiseks ja viimase täpini tõsi.
  • Homemakeri jutust on vaid pool tõde, oleks Lennart elus ja president edasi, poleks see praegune komsomoliaktiiv üldse pukki saanudki ja kooseluseaduse oleks Lennart kohe sinna tagasi saatnud kust see tuli, sinna kus päike kunagi ei paista.
  • Homemaker
    Tegelikult praegu ongi rahvas üles ärritatud mitte neegrite ja homode, vaid meie oma närviliste ja ülbete mõisnikutoonil manitsejate peale. Kogu protsess alates kooseluseaduse läbisurumisest on eliidi eepiline ebaõnnestumine oma eesmärkide selgitamisel. Oleks Meri elus, pooldaks rahvas kooseluseadust ning suhtuks rahulikult nende 500 põgeniku tulekusse, kes niikuinii siit kohe lesta tõmbavad. Isegi Ansipist võinuks abi olla. Aga praegu on asi riiki valitseva komsomoli poolt juba lootusetult mokka lastud ning viljad alles tulevad.


    Sellele avaldusele ma kirjutan alla.
  • Komsomoliaktiivi naisedki löövad meedias lagmenti, Helle Meri millegipärast ei räägi oma abikaasast. Mõeldud on siin kaht diivat, kolmas käib madalalaubalistes saadetes arvamust avaldamas. Kuidagi väärikuse defitsiit on küll.
  • Mehed, andke nõu. Jõle kahtlus on sisse pugenud, et Tallinnas vanemate majas varjatakse neegreid. Otseselt pealt näinud ei ole aga kõrvalkorterist immitseb sellist imelikku lebra. Tee või tina, no on kohe see spetsiifiline neegri hais, sama mis Soomes-Rootsiski. Loomi naabritel pole, kanalisatsioon on majas korras ja suurem hallitus sai ka maha kraabitud. Kes need muud seal haisevad kui neegrid?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon