Ettevõtlussarjad - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ettevõtlussarjad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eestis võiks ka teles joosta ettevõtlussarjadel nagu Shark Tank ja Profit. Need on harivad, on väga hea mõjuga inimeste ettevõtlusaktiivsuse tõstmisele ning fun vaadata. Nt "Shark Tank" ongi USAs üks popimaid telesarju 6-7 miljonise vaatajaskonnaga iga nädal. Läheb täitsa hästi peale ka ettevõtluskaugetele inimestele ja aitaks ettevõtluse mainet parandada.

    Meil jooksevad teles sellised nüristavad sarjad nagu "Õnne 13," "Padjaklubi" ja "Puhkus Mehhikos." Ise vist vaatasin telekat eelmine aasta 3-4h kokku aasta peale, pole lihtsalt midagi vaadata.



    Päris kodumaist "Shark Tanki" vist Eestis järgi teha ei anna eri põhjustel, aga originaalsarja võiks küll siin näidata. Ma olen ise nõus ka rahaliselt toetama vajadusel selle sarja siin näitamist. Sellel võiks kogu meie praeguse peenhäälestuse ja investeeringute vähenemise taustal olla mõne aasta pärast ka majandusele oma positiivne mõju täitsa olemas. Mis te arvate?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon