alt-right - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

alt-right

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Et siis "alternatiivne parempoolsus". Seoses Clintoni trumpivastaste sõnavõttudega oled ilmselt kuulnud sellest. See on poliitiline liikumine paljude youtube kanalite ja blogidega, mis kogub populaarsust Ameerikas. Nad on antsemiidid ja levitavad vandenõuteooriaid juutide kohta. Majanduslikult on nad pigem paremal, aga ka majanduslikke vasakpoolseid on nende seas. Holokausti eitajad ja natsi Saksamaa austajad. minu meelest on nn libertaanlikku liikumist Ameerikas tabanud kollaps ja asi on seotud sellega. Kui sa midagi kuulnud ei ole nendest ja eriti otsida ka ei viitsi, siis ma teen hästi lühidalt mingisuguse kokkuvõtte, kes nad minu meelest on ja mida nende vaated endast kujutavad. Oled teretulnud seda täiendama. Olgu öeldud, et tegemist pole mingisuguse marginaalse liikumisega, vaid miljoneid inimesi võiks minu meelest nende hulka arvata.
    Üks osa neist tahab tugevat ja etniliselt valget riiki, majanduses on nad pragmaatikud, aga hingesopis tunduvad austavat Ron Pauli stiilis libertaanlust ning austria majanduskoolkonda.
    Teine osa tahab tugevat, natsionalistlikku, valget riiki ja austab Hans-Hermann Hoppe'i ideesid majanduses, tugevad riigipiirid.
    Kolmas osa tahab ka valget riiki, aga majanduises on vasakul. Minu arvates on see grupp kõige lähemal natsidele Saksamaal.

    Clinton muidugi lahmib ja nimetab ka selliseid nimesid, kes on kultuurilise vasakpoolsuse, poliitkorrektsuse ja feminismi vastu näiteks või on pro Israel. Hard core Alt-Right on vaenulik Israeli suhtes. Sellest hoolimata on selline liikumine täiesti olemas ja kogub järjest populaarsust. Loomulikult on nad Trumpi toetajad.

    Siin on video, kus nad ennast tutvustavad We are the Alt-Right
  • Kui on toetajaid, siis on ühiskonnas probleem olemas. Kas eestvedajad otsivad lahendusi või kiiret populaarsust, sellest saaks ülevaate, kui ise kohal olla.
  • Breibart'id ma silmas pidasingi, kui ütlesin, et on pro Israel, aga ok, on jah Alt-Right, aga mitte hard core minu meelest. Milo Yiannopoulos näiteks on senimaani küll silma paistnud poliitkorrektsuse, feminismi ja kultuurilise vasakpoolsuse vastasena, aga identifitseerib end juba alt-right vennana. aga kes mina olen, et sellele definitsiooni anda, võib olla ongi need piirid nüüd laienemas siis? Ei saa neid enam pelgalt rassistliku liikumisena vaadata?

    siin mõned nende youtube'i kanalid

    Ramzpaul
    Red Ice Radio YouTube Channel
    Millennial Woes YouTube channel
    Pale Hominid

    blogid:

    Alternative Right
    Occidental Observer
    Radix Journal Blog
    The Right Stuff Radio
    Social Matter. Not Your Grandfather’s Conservatism

    Tegemist pole naljaga, see liikumine on pead tõstmas ja arvatavasti on see reaktsioon kultuurimarksismile, lahtiste piiride poliitikale, SJW hulludele, kes on mainstreami jõudmas oma priviligeerituse teooriatega ja muu selline. Neil inimestel on siiber ees.
  • Milo selle minu lingitud loo põhjal peab end ka vist rohkem establishment konservatiiviks, või vähemalt lugu on selle nurga alt avaldatud 5 kuud tagasi, alt-righti kõrvalt vaatlev nagu see on. Aga jah seal tuvastatud liikumise osad (meme-brigade, 1488ers, intellektuaalid ja suurim: natural conservatives) kokkuvõttes jätavad mulje küll kui väga kirjute koerte väga kirjust kambast. Kuna alt-right konservatiivide arvates on GOPi konservatiivid nihkunud kuhugi tsentri lähedale siis võiks nagu arvata, et kui nad suudavad 1844 segased/natsid kontrolli all hoida võiks väga traditsiooniliste vaadetega rahvas nende juurde minna küll.
  • Milo on provokaator ja showmees, mul on väga raske näha teda rassistina, vms. Ta on pigem "fellow traveller" alt-rigt'iga. Poliitanalüütikud laiutavad käsi alt-righti osas: sophisticated political movement.
    Asi on selles mõttes uus, et kõik toimub internetis, nad pushivad oma meeme ja provotseerivad, mingit füüsilist kohta ei ole. Nagu tolles sinu lingitud artiklis kirjas, et kui 80-datel šokeerisid nagad oma vanemaid satanistliku muusikaga ja 60-datel pikkade juustega, siis see ei tähendanud, et nad oleksid saatana kummardajad olnud vms.

    See liikumine on just sophisticated võrreldes näiteks KKK või white supremacy'ga. Ma alguses ei pidanud neist rohkem, aga hiljaaegu olen mitmete inimestega suhelnud, kes ütlevad, et nad on recent converts. Nende jutt ei ole madalalaubaline tavaliselt nagu skinheadidel tihti on. Pikalt laialt seletavad, et miks vasakpoolsed sotsiaalteooriad kuhugi ei kõlba. Vasakud näevad majanduslikke klasse, rõhujaid ja rõhutuid, nemad ütlevad, et rassides on asi ja see viib konfliktini. Moodsad postmodernistlikud vasakpoolsed ei tunnista isegi rasside olemasolu.
    Nad on siin, et jääda, see ei kao ära kuhugi.
  • Siin võetakse liikumine suht hästi vist kokku:
    "The Alt-right is a reactionary movement created as a backlash to the identity politics of the left. Identity politics rubs a lot of people the wrong way (especially the more extremist stuff, see some of the stuff in the guardian).
    Traditional conservatism attacks identity politics from a moralist point of view, while the "alt right" arrives from a grouping that attacks identity politics by turning identity politics back against the left.
    The whole alt-right movement is essentially a single issue movement. There isn't really a cohesive political idea of the movement, they have no policy decisions, they have no ideological underpinnings other than the attack on left- wing identity politics and policies associated to it (like affirmative action).
    But hey, on the internet and on campuses the whole identity politics vs alt right seems to be a big deal, but in real life, their involvement is still extremely marginal. Sure, Trump has adopted some of the alt right into his campaign, but the majority of his support still comes from conservatives and traditional republican supporters." comm


  • As I am an absolutely staunch and unswerving National Socialist, an advocate of White Nationalism and racialism, and a man totally awakened to and aware of the “Jewish Question,” I had been ready and eager to select some high quality, provocative, dynamite reading materials for my Chinese students and give them heavy doses of a sound National Socialist worldview, traditional Western political philosophies, and an overview of Western history and politics to shatter their supposedly mass media-influenced, naïve, and starry-eyed views and reshape them when given the task of teaching this particular course.

    See tekst on pärit alt-right saidilt Counter-Currents Publishing

    In a White enthnostate, I’d have a hard time arguing against universal healthcare. As a recovering paleoconservative, historically, I had much disdain for the idea of tax subsidized healthcare--let the proles suffer or, I would ask, “Are there no prisons, and are there no workhouses?” I’ve “evolved” since then, but only with respect to a White people--the old, young, pregnant women, mentally handicapped and those suffering from a major condition. The rest of the races can sod off.


    See tekst on pärit alt-right saidilt The Right Stuff kergelt nagu viskab isegi Kalev Jaiki see tekst, "workhouses"

    The alt right constructs itself around a simple ideal. It suggests that we do what is real, not what is popular. This launches us into a reality-first assessment that sees biology as more important than intentions, education or politics. From that, we find ourselves arriving at ethno-nationalism, or the idea that a nation is its people, specifically the genetically founding group.


    Jälle tekst alt-right saidilt: amerika.org

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon