Laager18 - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Laager18

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Hei
    28.06-01.07.2018 korraldame Raplamaal Karitsas täiskasvanutele mõeldud suvelaagrit Laager18!

    Lühidalt on tegu ülikõvalahetsill üritusega, kus on täiskasvanutel võimalus ennast hästi tunda, uusi tutvusi saada ning sportlikult aega veeta.(nagu suvelaager ikka)
    Laagris saavad olema erineva teemaga töötoad nagu: investeerimine, enesekaitse, suhtlemine ja massaaž.
    Lisaks erinevad sportlikud ja vähem sportlikud tegevused ning võistlused: jalgpall, võrkpall, rahvastepall, käesurumine, noolevise, limbo, kabe, ujumine, mälumäng jne.

    Õhtuid sisustavad laagriliste enda esinemised humoorikate teemade järgi (moodne muinasjutt, tv paroodia jms), tants, saunad ja muud lahedad tegevused.

    Kõhu saavad 3 korda päevas täis kõigesööjad ja taimetoitlased mõlemad.

    Kokku ootame 60 laagrilist.

    Infot ürituse kohta saab https://www.facebook.com/events/339093806604914/

    Tulge, võtke sõbrad kaasa ja saage mälestused kogu eluks!
  • Palju õlu maksab? Mis tootja õlut pakute või tuleb see endal kaasa võtta?
  • Oot, mis massaažiga täpsemalt tegu on?
  • Tuleb üks kõva joomine hilisel puberteedil. Kui maja pärast püsti jääb, on üritus korda läinud. Siit foorumist võib selle teema kustutada, vale sihtgrupp.

    https://jarvateataja.postimees.ee/4475975/ode-venda-teevad-taiskasvanutele-suvelaagri

    Samas on õde-venda veendunud, et nende laagrisse kogunevad tegutsemishimulised noored, kellega alkoholitarbimine ei tulegi probleemiks. «Kavatseme hoopis korraldada oskusi andvaid enesekaitse- ja investeerimistöötubasid, » täpsustas Erik.
  • Kes selles laagris muidu investeerimisest räägib? See sõna on siinmail ilmselt üks enim kuritarvitatud sõnadest. Sotsialistid nimetavad selle sõnaga raha põletamist suvalises projektis, mis neist hea mulje jätab. Elukunstnikud nimetavad selleks suvalist tegevust, mille käigus lihtsameelsete raha kogus väheneb ja nende endi raha kogus suureneb.

    :-D
  • Hei. Vabandust et vastusega nii kaua läks.
    Õlle hinna püüame hoida võimalikult madala. Ei pea kartma Tallinna vanalinna hindasid.
    Üldiselt alkoholi tarbimisega on reeglid paigas. Lubatud on tarvitada vaid lahjat alkoholi ning pohmakas ja muud kehvad enesetunded, mis on alkoholi tarvitamisest ei ole vabandusteks, et laagri üritustest mitte osa võtta. Täpsemad reeglid on kirjas ka leheküljel infos. Kohe kindlasti ei ole ürituse eesmärk teha sellest jooma laagrit. Sellise sisuga üritusi on meil Eestis rohkem, kui küll.
    Õpetama tullakse Rootsi massaaži.
    Investeerimisest tuleb rääkima 3 aastase kogemusega väikeinvestor ja ettevõtja. Too koolitus on rohkem suunatud alustajatele, et neile põhitõed selgeks teha, rääkida natuke sellest, mis see ikkagi on ja motiveerida inimesi oma rahaga midagi targamat tegema.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon