Uurimis- ja lõputööde küsimustikud - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Uurimis- ja lõputööde küsimustikud

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Koondame siia teemasse kõik lõputöö küsimustikud. Kui keegi soovib LHV finantsportaali kaudu oma lõputööle sisendit saada, siis palun küsimustik siia postitada.

    Seekord pöördus meie poole TTÜ tudeng Katerina, kes vajab raamatupidajate abi küsimustikule vastamises.
  • Siia alla võiksid minna ka siis uurimistööd. Tõstan ühe palve ümber:

    Andreasrandoja
    Tere! Minu nimi on Andreas Randoja, olen Kadrioru Saksa Gümnaasiumi 12. klassi õpilane. Teostan uurimistööd teemal Krüptovaluuta roll teiste investeerimisvõimaluste seas. Uurimistöö eesmärk on uurida esialgu erinevaid investeerimisvõimalusi läbi aegade. Samuti võrrelda erinevate investeerimisvõimaluste potentsiaalset tulusust ning likviidsust. Lisada sinna võrdluseks alles lähiaastatel populaarsust kogunud krüptovaluuta ja sellega seonduv. Seega paluksin teil vastata enda koostatud küsimustikule seoses antud uurimusega.

    https://www.surveymonkey.com/r/FGC596B

    lindprii
    Kuidas bitcoin sulle raha teenib? Kas saab bitcoini laenuna välja anda ja intressi teenida? Hetkel selline mulje, et teenida saab ainult seni, kuni leidub veel kaasajooksikuid, kes sinult bitcoini kallimalt ära ostab. Aga vahepeal, kui see bitcoin sinu käes istub, ei tooda ta midagi.

    hugeli
    Teemaalgatajale.

    Hea oleks küsimustikud ka ära märkida skaala numbrite tähendus. Kas 1 on suur risk või väike.
    Ja teises osas sai valida ainult erinevaid riskitasemeid, miks? Mõnedel instrumentidega on minu silmis samasugune väärtus.

    DonRoberto
    hugeli
    Ja teises osas sai valida ainult erinevaid riskitasemeid, miks? Mõnedel instrumentidega on minu silmis samasugune väärtus.


    Jah, see peale sunnitud jaotus võib tekitada eksliku mulje justkui krüptod ei jääks muust pikalt maha :D

    ttrust
    Andreasrandoja, miks Su küsimustik ei sisalda valikut "Ma ei oska öelda" 1-10 tabelite puhul? Samuti, kas riskantne on "10" või riskantne on "1"?
  • Tere, Mina olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna kolmanda kursuse tudeng Galina Stepanova ja koostan lõputöö teemal "Ettevõttest lähtuv raamatupidamise sise-eeskiri".
    Küsitluse eesmärk on välja selgitada raamatupidamise sise-eeskirja olulisus ja kasutatavus ettevõtete igapäevas töös ning analüüsida sise-eeskiri koostamise põhimõtted.

    Palun Teid osaleda uuringus, sest iga vastaja arvamus on minu jaoks oluline!

    https://goo.gl/forms/nxO2DVqwZF1a5Ld83
    Aitäh kõigile vastajatele!
  • Tere! Olen EBS'i magistrant ning kirjutan lõputööd telefonimüügi teemal. Töö üheks osaks on tarbijaküsitlus, mille eesmärgiks on teada saada tarbija ootusi telefonimüügi osas. Olen väga tänulik, kui vastasite ca 7 minutit aega võtvale küsimustikule. Lisaks loosin vastajate vahel välja 10 kõhutäit Uulits Tänavagurmee'lt või KAUSS poke't.

    https://www.surveymonkey.com/r/HVMPJZR

    Suured tänud teile!



  • Jagatakse Facebookis:
    Uurin oma magistritöö raames tarbijate hoiakuid ja käitumist krediitkaartide kasutamisel. Kui pank on Sulle kui eraisikule väljastanud krediitkaardi, siis palun vasta allolevale küsimustikule. Vastamine võtab ligikaudu 7 minutit.
  • Tere! Palun teie abi oma magistritöö uuringu läbiviimiseks. Uuring on anonüümne ja sisaldab küsimusi töötaja võimustamise ja tööjõu agiilsuse kohta. Olen väga tänulik kõigile, kes võtavad selle aja ja aitavad mind! :) Veel parem, kui saadad selle ka oma lähedastele ja töökaaslastele. Aitäh!

    https://www.eformular.com/margaretid/uuring.html
  • Tõstan Valeria palve siia.

    ValeriaGavrilova
    Tere!

    Olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusarvestuse eriala tudeng ning lõputöö raames koostasin küsitluse teemal "Tehisintellekti kasutamine Eesti ettevõtete raamatupidamises". Palun teid osaleda uuringus, sest iga vastaja arvamus on minu jaoks oluline. Küsimustik on anonüümne.

    Küsimustik on leitav alljärgnevalt lingilt:
    https://forms.gle/b9Bt8WtrMiWK8SLS9

    Suured tänud ning kõike paremat!

    Valeria
  • Tere
    Olen Tallinna Tehnikakõrgkooli Teenusmajanduse instituudi ärijuhtimise 4.kursuse tudeng ja palun Teil abi oma lõputöö kirjutamise raames. Lõputöö eesmärk on välja selgitada, millised on investorite eelistused börsil kauplemisel (keskendutakse aktsiatele) ja kuidas nad hindavad oma riskitaluvust.
    Vastamine võtab mõned minutid ja vastused on anonüümsed.
    Ette tänades,
    Link küsimustikule:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjwKJcYBoBTHC-CPwDKSRggcenHicjK7yGdwliejhi5k6vqg/viewform?usp=sf_link
  • 'Olen investeerinud aktsiatesse ja/või aktsiafondidesse vähem kui aasta'
    ...
    'Olen investeerinud aktsiatesse ja/või aktsiafondidesse üle 5 aasta'
    1? 2? 3? 4? 5?

    'Milline on Teie arvates suurim oht aktsiatesse investeerimisel?'
    Ei taha ühtegi valida.
  • lauriy

    'Milline on Teie arvates suurim oht aktsiatesse investeerimisel?'
    Ei taha ühtegi valida.


    Samas lasi valida ka mitu vastust, mida ma ka tegin. Välja seda aga pakutud ei olnud. Logiseb jah veidi see küsitlus.
  • Lugupeetud LHV portaali kasutajad ja investorid!

    Olen Ärinduse õppekava kolmanda kursuse tudeng. Selleks, et saaksin enda bakalaureusetööd edukalt sooritada, palun ma Teie abi!

    Palun Teid vastata minu küsimustikule. Küsimused on seotud investeerimisega aktsiatesse ja inimeste käitumisega.

    Tänan!

    https://forms.gle/8vE8VZtYhRrmXpPW7
  • Tere!

    Olen Tallinna Tehnikaülikooli magistrant ja kirjutan lõputööd, mille eesmärgiks on välja selgitada tarbija emotsioonide ja impulsiivse ostukäitumise roll m-kaubanduse kasutamisel ilu- ja tervisetoodete ostmisel. Olen Teile väga tänulik, kui leiaksite 10-15 minutit, et vastata minu küsimustikule: https://forms.gle/sZtYYpiDZtMcYu5y9.

    Tänutäheks vastuste eest loosin välja kolm 10-eurost Partner e-kinkekaarti!

    Aitäh vastajatele!

    Merit
  • Hei!
    Palun kõigi tehniliste projektijuhtide, äri-IT analüütikute ja inimeste, kes oma tööelus otseselt tarkvaraarendustiimi tööd haldavad tähelepanu 👋
    TTÜ bakalaureusetöö ootab panust, et leida, kuidas mõjutab kommunikatsioon, usaldus ja jagatud väärtused äri- ja IT üksuse koosööd ja seeläbi äri-IT väärtust.
    EST 👉 https://forms.gle/Lm6tosAYdNYa2EuQ6
    ENG 👉 https://forms.gle/htrbd5MTnrLn46L17

    2-5 minutit ja minu lõputu tänu!
    Triin
  • Tere!

    Olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna III kursuse tudeng ja käesoleval kevadel kirjutan lõputööd teemal "Tarbija vaenulikkus Venemaa vastu Ukrainas toimuva sõjategevuse tõttu". Uuringu eesmärgiks on välja selgitada tarbijate vaenulikkus Venemaa suhtes Ukrainas toimuva sõjategevuse näitel Eesti turul.

    Sellega seoses palun Sul vastata järgnevale küsimustikule - https://forms.gle/wjAcuXMJP7CcEtiX6. Selle täitmine võtab aega maksimaalselt 5-10 minutit. Kõik antavad vastused on konfidentsiaalsed ja kasutan neid vaid selle uuringu raames.

    Kõigi vastajate vahel loosin (loosis osalemine on vabatahtlik ja osalevad vaid meilivälja täitnud vastajad) välja 20€ Apollo kinkekaardi.

    Suurimad tänusõnad
    Keneli
  • Palju põnevam, kui kinkekaart, oleks siin lugeda selle uuringu tulemusi. Palun see siia lisada, kui uuring valmis!
  • Tere!

    Olen Tallinna Tehnikaülikooli 3. kursuse tudeng ja kirjutan sel kevadel ma oma bakalaureusetööd jätkusuutlikust toitumisest. Uuringu eesmärgiks on selgitada välja barjäärid, mis takistavad Eesti tarbijaid jätkusuutlikult toitumast.

    Seetõttu palun Teil vastata küsimustikule, mille täitmine võtab aega 5-10 minutit: https://forms.gle/dFWwjojFLruzBNBg7.

    Aitäh, et leiate aega minu aitamiseks!
  • "Velikij"
    Palju põnevam, kui kinkekaart, oleks siin lugeda selle uuringu tulemusi. Palun see siia lisada, kui uuring valmis!


    Ootan ka tulemusi. Eile vaatasin Rimis neid nukraid Nestle krõbinaid, mida hoolimata soodustusest riiulid täis olid...
  • "NataliK"
    Tere!
    Olen Tallinna Tehnikaülikooli 3. kursuse tudeng ja kirjutan sel kevadel ma oma bakalaureusetööd jätkusuutlikust toitumisest. Uuringu eesmärgiks on selgitada välja barjäärid, mis takistavad Eesti tarbijaid jätkusuutlikult toitumast.
    Seetõttu palun Teil vastata küsimustikule, mille täitmine võtab aega 5-10 minutit: https://forms.gle/dFWwjojFLruzBNBg7.

    Aitäh, et leiate aega minu aitamiseks!

    Aitaks hea meelega, paraku panin teise lehekülje küsimusi vaadates akna kinni.

    Kui olete tõsiselt huvitatud mingi adekvaatse küsitluse läbi viimisest ning kasutatavate andmete kogumisest ja töötlemisest (nagu kolmanda kursuse tudengile kohane), siis soovitaksin pidada pisut nõu inimestega, kes korraldavad küsitlusi ning töötlevad nende alusel saadud andmeid.

    Teie küsitlus praegusel kujul ei ole paraku selline, mis aitaks koguda edaspidi informatsiooniks töödeldavaid andmeid. Minu juhendaja oleks mind sellise kraamiga kuu peale saatnud :)
    Aga see oli muidugi ka miski 30+ aastat tagasi :D
  • Tere kallid LHV finantsfoorumi liikmed.

    Olen samuti sellel kevadel kirjutamas enda bakalaureusõppe lõputööd. Teemaks on "Tarbijate motiivid turundusliku nõusoleku andmisel Eesti pangandusteenuste näitel."

    Siinkohal pöördun Sinu poole suure abipalvega. Palun aita minu lõputöö valmimisele kaasa vastates küsimustikule, mille täitmine võtab aega maksimaalselt 4 – 6 minutit:
    https://forms.gle/NMBLEmsgWKtF8Wjg8

    Lisaks: vastajate vahel läheb loosi 30€ Partner kinkekaart. (loosis osalemine on vabatahtlik)

    Suurimad tänud ette, et leiad aja panustada minu lõputöö valmimisse!
  • "IrisJuhani"
    Tere kallid LHV finantsfoorumi liikmed.

    Olen samuti sellel kevadel kirjutamas enda bakalaureusõppe lõputööd. Teemaks on "Tarbijate motiivid turundusliku nõusoleku andmisel Eesti pangandusteenuste näitel."

    Siinkohal pöördun Sinu poole suure abipalvega. Palun aita minu lõputöö valmimisele kaasa vastates küsimustikule, mille täitmine võtab aega maksimaalselt 4 – 6 minutit:
    https://forms.gle/NMBLEmsgWKtF8Wjg8

    Lisaks: vastajate vahel läheb loosi 30€ Partner kinkekaart. (loosis osalemine on vabatahtlik)

    Suurimad tänud ette, et leiad aja panustada minu lõputöö valmimisse!


    Üks kommentaar küsimustikule.
    Ma saan aru, et soovitakse vastustega kõrvutada ka vastajate sotsiaalmajanduslikku profiili (sugu/vanus/haridus/sissetulek) aga sissetuleku küsimuse "bracketid" on küll nagu 7 aastat paigal seisnud.

    Miks on netosissetuleku küsimuste juures 5 vahemikku summani 1700 € kuus ja siis üks vastus 1700+ € kuus?
    1700€ kuus pole ju mingi eriline jõukust näitav sissetulek (vähemalt panganduse või turunduse kontekstis). Pigem võiks skaala vahemikud olla veidi suuremad (300€ asemel nt. 500€ sammuga) ja ulatuda pisut kõrgemale (kuni 2500-3000 €ni).
  • Ühtlasi kui juba postitatakse siia linke, siis ilus oleks seda teha nii, et link oleks avatav ka.
  • "ROBERTA8"
    Olen kevadel lõpetamas ülikooli ning kirjutan parasjagu oma lõputööd FIRE-liikumisest. FIRE-liikumine püüdleb finantsvabaduse ning varakult pensionile jäämise poole ning minu uurimistöö eesmärk on seega uurida milline on klassikaline FIRE-liikumise järgija olemus Eestis.

    Kas kuulud investeerimisklubisse või investeerimiskogukonda?

    Tahad aidata kaasa minu lõputöö heale õnnestumisele ning seeläbi harida politolooge finantskirjaoskuse teemal?

    Kui vastasid eelmistele küsimustele „jah“, siis oled oodatud vastama minu küsimustikule, mille leiad järgnevalt lingilt: https://survey.ut.ee/index.php/581535?lang=et. Küsimustikule vastamiseks kulub umbes 10-15 minutit.

    Palun täida küsimustik esimesel võimalusel!

    Küsimuste korral olen hea meelega nõus neile meili teel vastama aadressil roberta.erkmaa@ut.ee.
    Suur aitäh, et aitad kaasa minu õpingute lõpetamisele!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon