Vahendustasuta platvormid
Log in or create an account to leave a comment
-
Lugesin äsja uudist FTst , et Revolut tutvustas komisjonitasudeta platvormi. USAs on sarnane asi Robinhoodi kujul juba väga populaarne.
Mis siinne seltskond asjast arvab? Kas mõni Eesti pank ka kunagi sellist asja pakkuda võiks? -
"Standard users will be limited to 3 free trades per month, while premium customers (who pay about £7 a month) can make up to 8 free trades and metal users (who pay about £13 per month) get up to 100. Additional trades will be charged at £1 each, Revolut said."
UK-s on veel Freetrade (Forbes review). Kunagi jõuab vbl keegi ka siia, rikaste inimeste kallisse riiki.
Miski Tuleva pensionite moodi disruptor peab selleks tekkima. -
H.Joosep
Lugesin äsja uudist FTst , et Revolut tutvustas komisjonitasudeta platvormi. USAs on sarnane asi Robinhoodi kujul juba väga populaarne.
Mis siinne seltskond asjast arvab? Kas mõni Eesti pank ka kunagi sellist asja pakkuda võiks?
Revolut kirjutab:
Esimesena hakatakse kõiki uudistooteid pakkuma Leedus. Euroopa keskpank väljastas litsentsi Leedu Panga
kaudu. Edaspidi plaanitakse võtta ette teised Balti riigid ja seejärel laiemalt Euroopa Liit.
https://arileht.delfi.ee/news/uudised/pangalitsentsi-saanud-revolut-meiega-vorreldes-on-transferwise-aeglane-primitiivne-paari-teenuse-pakkuja?id=84735993 -
Revolut Pakub nüüd ka komisjonitasudeta aktsiatehinguid ja ka "fractional shares" tehinguid Eestis.
https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2020/07/24/eestis-voib-saada-tesla-aktsionariks-uhe-euroga
Millal LHV järgi tuleb ja miks siiani kaunis pikalt midagi selles vallas ära pole tehtud (kui just mõni muu Rootsi pank eeskuju üles ei näita)? Usas juba komisjonitasudeta platvorme üksjuagu ja sealsed pangadki tulevad järgi (Charles Schwab näiteks) -
Sõnaühend fractional shares ajab minul ihukarvad püsti. Minu reiting taolisele ettevõtmisele on AVOID.
-
Minu meelest päris lahe
-
ZWEN
Sõnaühend fractional shares ajab minul ihukarvad püsti. Minu reiting taolisele ettevõtmisele on AVOID.
Mis eestikeelset sõnaühendit sa sellise nähtuse puhul siis kasutaks?
Sisuliselt ju LHV kasvukonto all laseb ka ETFe niiviisi "Aktsia Murdosa"(?) kaupa osta... kuid just kahjuks ainult valituid euroopa börsidel kaubeldavaid fonde ja mitte üksikatsiaid usa ja muudelt börsidelt (minuteada). Tasu eest loomulikult... -
K.V.
ZWEN
Mis eestikeelset sõnaühendit sa sellise nähtuse puhul siis kasutaks?
Sisuliselt ju LHV kasvukonto all laseb ka ETFe niiviisi "Aktsia Murdosa"(?) kaupa osta... kuid just kahjuks ainult valituid euroopa börsidel kaubeldavaid fonde ja mitte üksikatsiaid usa ja muudelt börsidelt (minuteada). Tasu eest loomulikult...
Ää saa valesti aru, mitte sõnaühendis pole küss vaid põhimõttes. Aktsia on osa ettevõttest ja sellel osal peab olema omanik. Antud juhul siis (vist) maakler. Kui aktsia omanik on maakler ja kui maakleriga peaks minema halvasti siis... Seepärast puudub minul usaldus igatliiki moodsal ajal pakutavate toodete vastu. A´ ma olen "vanaaja inimene", minust ei maksa eeskuju võtta.