Finantsteadmiste kool juhtidele. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Finantsteadmiste kool juhtidele.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere. Kas keegi siinsetest foorumlastest on sellenimelisel Äripäeva koolitusel osalenud? Kuna selle 5 päevase koolituse hind on 2500 eur +km, siis mõtlesin, et uurin kas see on oma hinda väärt ka?
  • Hind tundub arulage 5-päevase kursuse kohta. Sama pika raamatupidamise algõppe saab 200.- euro eest. Kui need teadmised olemas, oskad kindlasti juba kogenud raamatupidajaga nõu pidada kuidas "finantsaruannetest rohkem välja pigistada" jne. Süviti minemiseks pakub TalTech-is mitmesuguseid finatsala kursuseid juhtidele samuti mõistliku hinna eest. Ei kujuta ette küll, mis saladusi seal 10x suurema raha eest jagatakse. Võibolla on see kursus mõeldud nendele, kel ei kõlba istuda lihtsate inimestega ühes auditooriumis?
  • Ma pakuksin ka, et kui raamatupidamisest on baasteadmised olemas, siis TalTechist mingi finantsanalüüsi kursus avatud ülikoolis annab põhiosas teadmised kätte, kuidas ettevõtete finantsaruandeid lugeda ja mis järeldusi neist teha. Tuleb kasuks igale investorile, kes ettevõtte käekäigu kohta tahab enda jaoks selget arusaama tekitada.
  • Selle asja nimi on TTÜ. Pistke see TalTech omal sinnasamusesse. Mulle muuseas näib, et juhtivad ajalehed jagavad ka seda seisukohta mingil vaikival kokkuleppel.
  • Vanaema
    Selle asja nimi on TTÜ. Pistke see TalTech omal sinnasamusesse. Mulle muuseas näib, et juhtivad ajalehed jagavad ka seda seisukohta mingil vaikival kokkuleppel.

    Ma ei saa siiani aru sellest kadakasaksluse ilmingust TTÜ (TPI :) ) asemel üritada CalTechile kõlalt sarnanevat asja tekitada.
    Kuskil kaugel Aafrikas/Aasias turundades võib ju niisuguse nime abil rohkem raha sisse rehitseda aga kas pisut piinlik ei hakka?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon