Visahinge leiunurk - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Visahinge leiunurk

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Et mitte teisi teemasid väga risustada, koondan siia huvitavamad materjalid ja eks tuleb ka põnevaid tehinguid.

    Alustuseks robot versus inimene https://www.youtube.com/watch?v=QnvYqd_-IvQ
  • viimases videos hakkavad 9min peale stay at home aktsia soovitused, kes võiksid võita.
  • Panen mõned loetud raamatu punktid, mis hetkele kohased.

    1.
    Your broker will buy and sell stocks for you at the Exchange. Your only job as a day trader is to manage risk. You cannot be a successful day trader without excellent risk management skills, even if you are the master of many effective strategies.

    2.
    For me personally, 30% of my trades will result in a loss, but I am a constantly profitable trader. I am not expecting to be right every single trade. This is the name of the business.

    3. Üks mu lemmikumaid vigasid ja tüüpiline alga viga

    Holding a position that is trading against you because you are primarily interested in proving your prediction to be correct is bad trading. Your job is not to be correct. Your job is to make money. This career is called trading, not predicting. (From book "How to Day Trade for a Living by Andrew Aziz")

    4. See on pilt , kui näed treideris 100 kaupa pakke jooksmas
    In addition, HFTs don’t like hidden orders because even though they can find out that they are at a certain level, they don’t know when they get cancelled or entirely filled and the free insurance is gone. They do like to use a trick against these orders, odd lot trades. Sometimes, in order to find out if there are hidden orders in an exchange/ECN, they will send out orders for a tiny amount of shares (usually less than 50). When they discover the hidden liquidity, they can penny jump it or just keep sending odd lot orders to annoy and/or increase the trading costs of the trader behind it.

    5.Big prints happen a lot now, and they usually signal some type of momentum shift in the market or in that particular stock.HFTs and HFT programs don’t trade at 10,000 to 20,000, so when somebody’s trying to buy at that amount, the HFTs know, because all they do is put 200 orders for 100 shares.

    6. Seda näeb tihti You get filled when you’re wrong.

    7. Miskit tänasesse päeva.

    Chapter 9
    Mitch Semon—The Veteran Stock Operator

    here’s no one ready to step up when liquidity dries up. Before, a market maker would step up. These days there’s too much risk and not enough profit. It’s not worth it. For me, that’s the biggest problem with the electronic trading now. They’re not there to stand by a market. They’re interested in making a profit.

    In 2008, when there was a lot of volatility, did you do well there?

    Yes, that was my best year.

    You just shorted bounces?

    I bought sharp moves down and shorted large up moves.
  • I’m always entering a trade and thinking how much money I can lose and not how much money I can make. I’m entering low-risk trades as much as I can.I’m not thinking, “Oh, it’s going to come back.” I’m never in the “hope trade.” I’m out before I’m even hoping. I never add to a losing position.


  • 9.detsember tehtud pilt, nagu alati öelnud olen, tasub nende "kindlate" sihtidega ettevaatlik olla.
  • Visahing


    9.detsember tehtud pilt, nagu alati öelnud olen, tasub nende "kindlate" sihtidega ettevaatlik olla.


    Veits vara ei ole aatalõpu statistikat teha?
  • I bought sharp moves down and shorted large up moves.


    Lähtudes sellest lõigust, siis kas võtsid täna/eile arvestades turulangust pikkasid positsioone? Minul selleks situatsiooni arvestades mune pole - ostan ainult pute põrgete järel ehk siis traden ainult ühte suunda ja seda ka pigem taskurahaga.
  • need on väljavõtted raamatutest, mida olen lugenud.

    Aga jah, lühike läks vett vedama ja pikkasid soetasin, nagu näpu otsaga siit Baltikumi turult ja TGP :U.S
  • Nafta +3,7% kenasti roheline, spy +3,9% roheline, kinnitage turvavööd.
  • Visahing
    Huvitav moment on tulemas https://www.tradingview.com/x/eYYx3JuA/
    Short


    Päeva lõpus ralliga sai siia normaalselt läksu jäädud 6000tk, vaatasin, et hind ei liigu ja stoppi peal polnud.
    Samas, vaadates, kuidas see viirus paugutab, ei imestaks, kui esmaspäev avaneb -2$ altpoolt.
  • 2018 sai üks joonis tehtud, need tasemed hakkavad varsti mängima.221 on siiani testimata tase. (tekste ei tasu vaadata)


  • Pre siis spy -9,3% hind 244,47
    20 pointsa pre hinnast minna
  • Visahing
    Visahing
    Huvitav moment on tulemas https://www.tradingview.com/x/eYYx3JuA/
    Short


    Päeva lõpus ralliga sai siia normaalselt läksu jäädud 6000tk, vaatasin, et hind ei liigu ja stoppi peal polnud.
    Samas, vaadates, kuidas see viirus paugutab, ei imestaks, kui esmaspäev avaneb -2$ altpoolt.


    17,5 väljas, tankeri fundamentaal liiga tugev hetkel, et korraga 16,6 loota. Halt muidugi rikkus ära, oleks inertsiga lastud minna.
  • Ai ikka kiirustasin, 16,57$ käis ära , 6K jäi lauda , aga selline see elu juba on, inimene on ikka emotsionaalne.
  • Täna taas hea päev

    1. DVN eelturul kinni @5000 -L
    2. DHT eilse lühike, pre lisasin 6,1 pealt poole kokku 9400-S
    3. dvn lühike 7,15 ja 6,85 (kasumi order sees-täitis ära) @3000-S
    4. DHT kinni 5,67 esimesed 5000tk keskmine oli 5,91) ja teine osa kinni 5,51-S
  • Täna piiblit kirjutades jõudsin Baltikumi turgu iseloomustava termini:

    "WC paberi effekt" (jään viisakaks)

    Siin inimesed ostatavad, sest keegi kirjutas foorumis, et hetkel on ostu aeg, või Äripäev kirjutab, kes on ostjad või "gurud" kiidavad oma oste üles, toibib laus karja mentaliteet. Korraldatakse seminare koolitajatelt, et mida hetkel osta jne. (no 5% on ka adekvaatseid inimesi, kuigi päris kindel selles suuruses pole, kuna enamus kirjutavad nüüd, et müüsin kevadel).

    Kes tahab vastu vaielda, et siin ei kehti SPE, näidaku palju on meedias , foorumites teemasid, müüsin, kuna fundamentaal võttis pöörde alla?

    Kõige suurem kukk ja kireja, koolitaja, kes koguaeg kiitnud oma tootlust koolitustel, Äripäevas, on esimene vend, kes tuleb rääkima sellest, et riik võiks tulla appi pangalaenude tasumise peatamisel. Äkki oleks aeg vaadata peegli ja anda endale egole aru, et ettevõtluse ja meeletu kasumi protsendi taga on risk ja ta ise võttis selle ning nüüd see realiseerub ja ehk võiks järgmise raamatu kirjutada pealkirjaga :"Risk". (kuigi sisetunne ütleb, et hetkel võiks selle põneviku ausalt ise paberile panna, alateemad: mega dividendid, kukkuva noa püüdmine, shooting star lühikeseks müük, optsioonid kui kindel viis algajal raha kaotada,).Kaks asja on, millesse ise pole raha pannud: ühisrahastus ja Bitcoin, siin peaks kellegi abi paluma näidetega.
  • Hea vaatamine enne homset, Adami uus video keskendub sellele, et mida teha punases meres. Esitlus oli eile. Vend on 27 aastat börsil olnud. Kutsun teda enda guruks, sest ta on aus. On karu turg, siis on karu turg, ei hakka jama ajama, et homme kõik korras. https://offer.piranhaprofits.com/bear-market-replay?utm_campaign=Bear%20market%20sales&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=85074173&_hsenc=p2ANqtz--X6x6od7atMjZZbyM8jlPqK5PJRD2RK6Arv6DdAINCgsoXcGPD3_mWMOT7M306GCEUraEfvC1FVEjpq14LxD7kFKzMXQ&_hsmi=85074173
  • Adami mõte : " mida kiiremi pall maha lüüa, seda kiiremini tagasi põrkab.". (kauplejate keeles kummipaela effekt)
    37 ja 42% numbrid tippudest võiks meelde jätta.
  • Kes suvatses vaadata Adami video, mida jagasin, siis vennal oli taas õigus.
    "Mida kiiremini pall kukub, seda suurem on põrge" -füüsika.
  • Seekingust

    As would be expected, the "Phase 1" selloff has been brutal.

    That selloff sets up a "reflexive bounce." For many individuals, they will "feel like" they are "safe." This is how "bear market rallies" lure investors back in just before they are mauled again in "Phase 3."

    Just like in 2000, and 2008, the media/Wall Street will be telling you to just "hold on." Unfortunately, by the time "Phase 3" was finished, there was no one wanting to "buy" anything.
  • Ära pane pahaks, on tore, et keegi tõelise visa hingena muudkui loeb ja postitab, loeb ja postitab.. aga väike soovitus:

    Hea oleks, kui saaks natuke context'i postituste juures. Muidugi väga tore teadmine, et 13 VLCC laeva on lepinguta või et mingi krdi firma deklareeris divika 40c kvartaliks.. aga miks see oluline on? Kui paljudest laevadest? Mis on varasemaga muutus? Mida oodati? Kas see on üllatus? Keda see veel mõjutab?
    Ma nagu omast arust nagu ajaviiteks jälgin turgu natukene, aga no tõesti, mingisugune infokildude masspostitamine ilma igasuguse taustata, selgitusteta, ei jõua minusuguse juhmoni kohale.
  • Jim, laevandus on minu blogi mulle endale ja ka teistele, keda valdkond huvitab, seal on väga palju nüansse, loe paar esimsest posti täitsa algusest.

    Muidugi väga tore teadmine, et 13 VLCC laeva on lepinguta need laevad olid hinnapakkumisega 200K ja ülespoole, reaalselt kütuse nõudlust pole ja Saudid lihtsalt on broneerinud hulga pakkumisi, mida on hakatud tühistama. Rafineerijad ka ei taha nii kalleid laevu võtta, aga mis teed. Rafineerijate marginaalid on väga kävasti pihta saanud ja reaalselt soovitakse kokkulepitud vedudest Euroopasse loobuda
    Kui paljudest laevadest? VLCC on ühed paremini jägitavad isendid, kuna äpp on olemas, mis näitab ära, kui palju kust kandist ja kuhu suunal liiguvad laevad, kelle laevad, kes tellis, mitu päeva, näitab ära ka oodatud laadungite arvu ja kuvab, kas bronne vähem või rohkem
    Keda see veel mõjutab? Nafta hinda mõjutab, pikemad otsad on 90 päeva, kui saadetakse vähem laevu teele, kui äpp ootas, siis võib eeldada, et ladu langeb (ei seda tarbimist siia)


  • Ma tegelikult isegi ei küsinud nende konkreetsete nüanside kohta, lihtsalt esimene pähetulev näide oli see. KUI on oluline, turguliigutav info, eks ma siis suudan välja uurida mõjud. Kui sa ütleks, et "HOLY SHIT 20 VLCC TANKERIT PÕLES KUVEIDI SADAMAS MAHA" vms (suvaline väljamõeldud näide), siis loomulikult ma uuriks välja, mis selle mõjud on. Aga selle näite juurde tagasi tulles, 13 laeva ja 200k hinnapakkumine ei ütle mulle endiselt mitte midagi. Kui paljudest laevadest? Kas see on suurenenud? Kui palju? Mis ajaga võrreldes suurenenud? Kuidas 200k hinnapakkumine on võrduses tavalisega? Jne jne.

    Veelkord, ei taha postitamise entusiasmi vaigustada, tore, kui keegi nii energiline on. Lihtsalt, rohkem contexti ja tausta.
  • BA hakkab huvitavasse kohta jõudma 187, kust ralli peaks raugema https://www.tradingview.com/x/2I1iTnpF/
  • Visahing
    BA hakkab huvitavasse kohta jõudma 187, kust ralli peaks raugema https://www.tradingview.com/x/2I1iTnpF/


    Tähtaeg: aprill 2020
    Strike: 170.00
    Lepingute arv: 1.000
    Hind: 21.90 USD
  • pahurik
    kena küll, aga miks 90 ei ostnud siis:D
    Panin börsikrahhi teemasse aktsiate ostulisti ühelt gurult, kõik on rallinud nagu loomad
    .


    Jäi lisamata, et see on PUT
  • Visahing
    pahurik
    kena küll, aga miks 90 ei ostnud siis:D
    Panin börsikrahhi teemasse aktsiate ostulisti ühelt gurult, kõik on rallinud nagu loomad
    .


    Jäi lisamata, et see on PUT

    sain aru küll, seepärast kustutasin, aga mõte jääb samaks:)
  • pahurik
    Visahing
    pahurik
    kena küll, aga miks 90 ei ostnud siis:D
    Panin börsikrahhi teemasse aktsiate ostulisti ühelt gurult, kõik on rallinud nagu loomad
    .


    Jäi lisamata, et see on PUT

    sain aru küll, seepärast kustutasin, aga mõte jääb samaks:)


    Pole nii julge, võtsin tagasi hoidlikuma sihti, et rahasse jõaub, kuigi jah, kui volatiivsus sees, liiguvad kõik. Hiljem lugesin, et Serks kirjutas, et selle lennu taga on jumala käsi,

    Adam oma videos vihjas ka EMA 20 peale ja Fib näitas sama kohta.
  • Pahurik, kus ma loogikas vea tegin, kukkumine 8$ vahepeal aga optsioon ei jooksnud kaasa, kas asi selles, et hind poole päeva suhtes liikus lõpus nii vähe, et volatiivsuse kompontent segas ralli ära?
  • 24 aprilli omad? Optsioonid tiba suure spreadiga ka, 24aprilli oma on 25 ikka käinud korra, aga volatiilus on vähemalt eelmise päevaga vörreldes kukkunud küll, tavaliselt ralli ajal kaotavad eriti vol. väärtust callid.
  • BA200417P00170000

    Ostsin enam vähem graafiku aegu 185 hinna juurest.
  • Let’s add this up.....5 - 7 million service industry workers laid off, 650,00 casino workers laid off, the 3 largest states on stay at home orders and the government expects you to believe ONLY 3.2 million claims is the number? IMO the real number is more like 10 million +

    Huvitav, kui maalitakse, kui palju siis?
  • Huvitav lugemine abipaketist, kardetakse, et see 2 on nadi ja raha parimal juhul 2 nädala pärast. Eelmine kord võttis 2kuud.https://www.hellenicshippingnews.com/relief-package-would-limit-coronavirus-damage-not-restore-economy/


  • 4h graafik ,sai eile sügavalt lühikeks mindud BA opt. NKE, DHT turu lõpust.
  • Üks uudiskiri, hea point, kunagi lugesin, et turg ei saa uusi tõusu rekordeid teha, kui vix pole alla 15

    Personally, I'd be very surprised to see a "V-shaped" bottom for the U.S. stock market. There's still way too much uncertainty and the Volatility Index ($VIX) remains quite elevated, closing at 61 yesterday, despite the largest 3-day rally in equities since 1933. That extreme level of volatility makes me very nervous that another round of impulsive selling awaits. When I looked at the S&P 500's top performer yesterday (COTY), I realized it could be the poster child of a potential top on many stocks, industries, sectors, and major indices.
  • Normaalne NKE pakub hunniku võlakirju, uuesti lühikeseks tagasi siit 83.4$ juurest.
  • Sai kiirelt taas kinni pandud 82,2 juures, turg on ikka väga ära moonutatud selle raha poolt. Ei ole pessimist, aga rahaga seda sõda ei võid. Midagi ei tasu üle ää lahti hoida, kõik võin kiirelt muutuda, täna vedas lihtsalt eilsete asjadega. Elame nagu paraleelreaalsuses, odavalt ajab närvi, kuidas u.S oma tootjaid toetab ja meil jagatakse sente. Visake meil ka kõigile 1500 euri ,ehk aitaks inimesi, kes hädas, häda on ju suur, paljud väike firmad sulgevad uksed, peale seda litakat.
  • Dmitriev also said that a global economic crisis was inevitable as global debt to the world’s gross domestic product had risen to 323% as of now from 230% at a time of the previous economic crisis of 2008. The virus just triggered it, he said.

    “Efforts to restore relations between Russia and the United States are now as important as ever, we will take all the efforts our side and hope the United States will also understand that this is necessary,” he said.

    The fund – the Russian Direct Investment Fund – and its partners have produced 500,000 coronavirus test kits so far, but are planning to increase production to 2.5 million kits a week.

    President Vladimir Putin said on Thursday he hoped Russia would defeat coronavirus in 2-3 months, as the total number of infected Russians, including some close to the country’s elite, topped 1,000, with four virus-related
    deaths.

    people could order them at home via taxi and delivery service apps at tech companies Yandex (YNDX.O) and Mail.Ru (MAILRq.L). Only a third of all tests will be exported.
  • Loed ja mõtled, et mis valed ootused panevad sedasi turu rallima. Ise pakuks, et pigem on see suurte kalade mäng, vahepeal oma optsioone kirjutada, et kui ralli, müüme ullikestele calle ja ostame odavamalt putte tagasi. No ei ole võimalik ,et põhi tehtud, ise hakkaks sellest mõtlema, kui näeks vähemalt W kujugi.

    Annual output fell 26% between 1929 and 1933, during the Great Depression, Commerce Department data show. Quarterly output fell almost 4% between late 2007 and mid-2009, the last recession.

    The shutdowns are concentrated in the most populous counties, which produce a disproportionate share of the nation’s goods and services. Eight in 10 U.S. counties are under lockdown orders, according to Moody’s, but they represent nearly 96% of national output.

    “This is a natural disaster,” Mr. Zandi said. “There’s nothing in the Great Depression that is analogous to what we’re experiencing now.”

    The analysis almost certainly underestimates the total hit because it looks only at the lost output caused by the abrupt closure of businesses to date. It doesn’t consider how much output will be further lost due to additional demand-side drops from higher unemployment and the loss of household wealth on household and business spending.
  • Adamilt ka uus video mõni päev tagasi https://www.youtube.com/watch?v=zf26u-2I1yE&t=346s
    Eelmine põrge -36% pealt oli päris hea ennustus.
  • Delta Airlines (DAL): Berkshire Hathaway (BRK.A) disclosed the sale of ~13 mln shares worth ~$314180K (transaction dates 4/1-4/2); Delta warns Q2 revenue to be down 90%

    Thursday (April 9)
    Pre-Market: DAL

    loodetavasti ei maga maha, et kuidas asi käitub, kui nii palju asju ette teada. Siin 13:30 on päris kõva ost toimunud, suurem, kui B esimene müük ja https://www.tradingview.com/x/xdFLomTv/
  • [quote]Visahing




    täna 271 taseme proovipäev.
  • 0.618 Fib oli 280,31 täna 280,61 ja siis mingi analüütik teatab, et NKE q4 Põhjas müük -46% ja aktsia rallib koos turuga.

    https://www.benzinga.com/analyst-ratings/analyst-color/20/04/15775635/nike-is-making-progress-in-greater-china-digital-sales#/.Xo8qH2ReaA4.twitter

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon