Pardiralli.ee - osta part ja toeta sinagi! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Pardiralli.ee - osta part ja toeta sinagi!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt korraldatav iga-aastane vannipartide võistuujumine, mis toimub juba seitsmendat aastat. Tegemist on heategevusliku kampaaniaga, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

    https://www.pardiralli.ee/
  • Eesmärk on õilis, aga osta Hiinas toodetud mänguasju, mille tootmise käigus paisatakse keskkonda korralik kogus saasta, lasta ilusad kollased pardikesed allavett, pärast koristusfirma lükkab kokku ja kogu kräpp jälle prügimäele, kus saast valgub keskkonda, põhjustades inimestel ja lastel vähki. Kas pole väheke liiast ?
  • Pardid on igal aastal korduvkasutuses.
  • gaal
    Eesmärk on õilis, aga osta Hiinas toodetud mänguasju, mille tootmise käigus paisatakse keskkonda korralik kogus saasta, lasta ilusad kollased pardikesed allavett, pärast koristusfirma lükkab kokku ja kogu kräpp jälle prügimäele, kus saast valgub keskkonda, põhjustades inimestel ja lastel vähki. Kas pole väheke liiast ?


    Kui see vähegi neid lapsi ja peresid aitab. Keskkonnas on palju pakilisemaid probleeme, muretse nende pärast.
  • Kui oled ehk korraldamisega seotud - siis infoks, et gmail sordib Pardiralli kirjad rämpspostiks millegipärast. Ma ei tea, kas korraldajad saavad selle vastu midagi teha, aga vähemalt äkki hoiatada ülekande tegijaid, et numbreid tuleb otsida rämpspostist.
  • Varuge rohkem parte - kui mina kohale jõudsin olid pardid otsas. Mõnel eelmisel aastal olen siiski kärmem olnud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon