President Joe Biden - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

President Joe Biden

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kes see teema avapildil Bideni kõrval on - tema õde või tema naine?
  • Ma nimelt panin selle pildi. Tundus, et Bideni pilt üksi ei vea foorumi pealkirja välja. Võimalik, et Harris'ele antakse võimalust ka asjas osaleda. Kamala Harris on 56 aastane. Presidendi institutsioon koosneb Presidendist ja Vice Presidendist.
  • UK-l on probleem Joe Bideniga, kuna ta on põhimõtteliselt lubanud soodustada uut kodusõda Põhja-Iirimaal.

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-8922741/Picture-Joe-Biden-Gerry-Adams-IRA-chief-tried-kill-Army-officer-emerges.html

    Seal artiklis pildil olev naisterahvas, on UK-s tagaotsitav mõrvakatse eest, kuna ta põgenes uurimise ajal riigist. Samuti oli ta Iirimaal 3 aastat lõhkeainete P-Iirimaa terroristidele smugeldamise eest vangis.

    Hetkel tundub siis olevat inimesega, kes hakkab (inimestega, kes hakkavad) kokku panema nõudmisi UK-le, et Biden oleks nõus kaubandusleppe sõlmimisega.

    Samuti on Biden deklareerinud, et protestantidest iirlased ei ole tema majja oodatud. Hiljem ta küll ütles, et see oli "nali" - nagu need "naljad" ikka käivad.

    Eks me näe, kuhu see "maailma rahu tooja ja ühendaja" meid siis viib :)
  • "kuna ta on põhimõtteliselt lubanud soodustada uut kodusõda Põhja-Iirimaal" suht idiootlik väide, tõestust sellele on?
    See vanatädi oli mässaja noorena, u. 50 a. tagasi muidu. Natuke hüsteeriline ja pigem pastakast imetud rämps jälle Daily Wail-ilt.
  • "opex"
    "kuna ta on põhimõtteliselt lubanud soodustada uut kodusõda Põhja-Iirimaal" suht idiootlik väide, tõestust sellele on?
    See vanatädi oli mässaja noorena, u. 50 a. tagasi muidu. Natuke hüsteeriline ja pigem pastakast imetud rämps jälle Daily Wail-ilt.

    Tädi on seniajani tagaotsitav mõrvakatse eest, tal on seniajani USAs piiratud viisa, mis ei luba tal elukohast lahkuda. Biden jäi pildile temaga alles hiljuti, samuti oli väide, et protestantidest iirlased pole teretulnud hiljuti.

    Samuti on Biden (tema võimalik administratsioon) korduvalt kinnitanud, et ta kaubandusleppe eeltingimuseks on P-Iirimaa lahtiühendamine UK-st.

    See Daily Maili artikkel võttis asja ilusasti kokku, aga sellest on ka teistes ajakirjandusväljaannetes juttu olnud.

    Kujutad ette, kui vene juurtega USA president teeks avalduse, et tema koju pole oodatud eestivenelased, kes ei kanna Georgi linti?

    PS. Nimede moonutamine sinu poolt kõlab veidike hüsteerilisena. Palun ära tee seda, kui tahad olla tõsiseltvõetav :)
  • "raulir"

    Eks me näe, kuhu see "maailma rahu tooja ja ühendaja" meid siis viib :)


    Igatahes algab rahutoomine viivitamatult ja kõigil rinnetel korraga:
    Kamala Harris: We will restore aid to Palestinians, renew ties

  • At the height of the row over the Internal Market Bill in September, which gives the UK government powers to renege on the deal with the EU, Mr Biden tweeted: "We can't allow the Good Friday Agreement that brought peace to Northern Ireland to become a casualty of Brexit."
    Sa nüüd sirgelt väidad, et kui:
    a) UK-EU läbirääkimised ebaõnnestuvad ja
    b) UK-EU trade saab olema WTO reeglite põhine ja
    c) UK otsustab seda IMB billi kasutada ja
    d) keegi otsustab (siduvalt), et UK on lõplikult, tagasipööramatult rikkunud Good Friday leppeid ja
    e) need teemad tuleb uuesti läbirääkida ja
    f) läbirääkimised ebaõnnestuvad ja
    g) tekib uuesti vaenulik õhkkond koos pea-sõjaseisukorraga siis....'Biden on lubanud soodustada uut kodusõda Põhja-Iirimaal'?
    Bloody hell, raulir, sa oled ikka päris soe peast, kui sa sellist juttu usud. ausalt
  • Kas sa üldse tead, mis see IM bill on?

    Kui läheb WTO reeglite peale, siis see kõne all olev ühepoolne täpsustus, et Brexiti lepe ei saa Põhja-Iirimaad UK-st lahti siduda, omab vaid ajaloolist tähtsust.

    Lisaks laiem pilt mida sa ignoreerid, et Biden sümpatiseerib (ja teeb lausa vastavaid avaldusi) hetkel poliitiliselt aktiivse, konkreetse kuriteo eest tagaotsitava eks-terroristist poliitikuga, kes pole oma veendumustest ka kuidagi lahti öelnud.
  • IM bill annab õiguse UK-le tagasi pöörata lepped mis saavutati enne kui seda praegu arutatavat kaubandusdiili tehti, seda juhul kui praegused läbirääkimised ebaõnnestuvad. See on varuvariant mille UK endale tekitas, seda ei pea kasutama.
    Samuti pole kindel, et trade ei saa olema midagi WTO ja vabakaubandusleppe vahepealset, st selline kus selle IMB rakendamine ei tuleks kõne alla, seepärast lõin need tingimused eraldi ridadele. Uskuda, et usa president tahab euroopas, oma sugulaste juures sõda näha....no anna andeks. See on mingi kõrgem level idiootsuses.
  • "opex"
    IM bill annab õiguse UK-le tagasi pöörata lepped mis saavutati enne kui seda praegu arutatavat kaubandusdiili sõlmiti juhul kui praegused läbiröökimised ebaõnnestuvad. See on varuvariant mille UK endale tekitas, seda ei pea kasutama.
    Samuti pole kindel, et trade ei saa olema midagi WTO ja vabakaubandusleppe vahepealset, st selline kus selle IMB rakendamine ei tuleks kõne alla, seepärast lõin need tingimused eraldi ridadele. Uskuda, et usa president tahab euroopas, oma sugulaste juures sõda näha....no anna andeks. See on mingi kõrgem level idiootsuses.

    IM bill on ebaoluline juhul kui läbirääkimised ebaõnnestuvad. Selle sisu on see, et ühes UK piirkonnas toodetu peab olema vabalt müüdav teises UK piirkonnas. Sellest ka nimi - Siseturu seadus.

    Kui läbirääkimised ebaõnnestuvad, siis on UK oma sisemiste reeglite suhtes niikuinii suveräänne kehtestama misiganes reegleid. Ehk siis IMB ei oma tähtsust - UK võib kasvõi rekonditsioneeritud sõnnikut "angus beef" nimetada ja Põhja-Iirimaal müüa ja kellelgi väljaspool pole midagi kobiseda.

    Paljud inimesed tahavad isegi oma kodus sõda näha. Vt kasvõi näiteks rüüstatud USA linnasüdameid. See on absoluutselt kergeusklik jutt, nagu poleks inimesi, kes ei sooviks ühes või teises kohas terrorismi või sõda, eriti kui nad seal hetkel ei ela.
  • Läbirääkimised saavad ka jõuda punkti mis pole ei täielik ebaõnnestumine ega great success. Võetakse osad asjad kasutamisele. Endiselt, Biden tahab sõda usud sina, päriselt?
  • Kui Biden oli asepresident, siis USA alustas sõjalist tegevust nii Liibüas kui ka Jeemenis, ehk siis miks mitte?

    Ma juba kuskil enne ütlesin, et on oodata "väikest võidukat sõda" kuskil.

    Ma ei arva, et P-Iirimaal tuleks otseselt sõda, aga Biden toetab üsna üheselt ja on ka seda deklareerinud, olukorra destabiliseerimist seal. Umbes nagu USA linnades või olukord mõnikümmend aastat tagasi.
    "opex"
    Läbirääkimised saavad ka jõuda punkti mis pole ei täielik ebaõnnestumine ega great success. Võetakse osad asjad kasutamisele. Endiselt, Biden tahab sõda usud sina, päriselt?

    Jama jutt. Kui jõutakse lepinguni, siis see võetakse kas tervikuna kasutusele või üldse mitte. Mis mõte siis lepingul on, kui üks pool valib, mida sellest täita?
  • Ei. Osapooled saavad kokku leppida ka selles, et võetakse kasutusse need osad lepingust milles on kokkuleppele jõutud kui aeg läbirääkimisteks otsa saab ja seda ei pikendata. Nö. pügatud leping. Selline variant on täiesti olemas ja sellest on UK-s ka juttu olnud the Timesi põhjal. eesmärk on suur leping aga kui ei õnnestu saab leppida kokku asjades mis kokkulepitavad. Pannakse paberile, allkirjastatakse.
    Veelkord, palun jah/ei vastust: kas sa tõesti usud, et biden tahaks, et euroopas, usa liitlase juures toimuks kodusõda?
    Jah/Ei. Paluks ka loetelu usa presidentidest kes seda on tahtnud.
  • "opex"
    Ei. Osapooled saavad kokku leppida ka selles, et võetakse kasutusse need osad lepingust milles on kokkuleppele jõutud kui aeg läbirääkimisteks otsa saab ja seda ei pikendata. Nö. pügatud leping. Selline variant on täiesti olemas ja sellest on UK-s ka juttu olnud the Timesi põhjal. eesmärk on suur leping aga kui ei õnnestu saab leppida kokku asjades mis kokkulepitavad. Pannakse paberile, allkirjastatakse.
    Veelkord, palun jah/ei vastust: kas sa tõesti usud, et biden tahaks, et euroopas, usa liitlase juures toimuks kodusõda?
    Jah/Ei. Paluks ka loetelu usa presidentidest kes seda on tahtnud.

    Kui võetakse läbirääkimistel kokkulepitust ainult osa kasutusele ja see allkirjastatakse, siis see ongi leping. Mitte osad lepingust, vaid leping. Mida allkirjastatud paberil pole, selles pole ka kokku lepitud.

    Biden tahab või käitub nii, nagu ta tahaks, olukorda Põhja-Iirimaal destabiliseerida? Jah.
  • Ei. See lepingute kogum (mida võib rahulikult nimeteda kaubanduskokkuleppeks) loob aluse kaubandussuheteks kahe poole vahel ulatuses milles kokku lepiti. Kõik. Praegu käivad läbirääkimised, osad asjad on selged, mõned suured asjad on kokkuleppele lähedal.
    Ja noh, see, et sa usud, et usa presidendiks valitu tahab liitlast destabiliseerida, utsitades kodusõda muidugi kõneleb rohkem sinust endast, mine peegli juurde, su fooliummüts vajab kohendamist.
  • "opex"
    Ei. See lepingute kogum (mida võib rahulikult nimeteda kaubanduskokkuleppeks) loob aluse kaubandussuheteks kahe poole vahel ulatuses milles kokku lepiti. Kõik. Praegu käivad läbirääkimised, osad asjad on selged, mõned suured asjad on kokkuleppele lähedal.
    Ja noh, see, et sa usud, et usa presidendiks valitu tahab liitlast destabiliseerida, utsitades kodusõda muidugi kõneleb rohkem sinust endast, mine peegli juurde, su fooliummüts vajab kohendamist.

    Seda ma ju räägingi, et see milles kokku lepitakse on leping, mitte need osad, milles kokku ei lepitud.

    Samas demokraadid teevad avaldusi ka ühe teise liitlase puhul, et hakatakse abistama hoopis vastaspoolt ja viiakse saatkond tagasi jms.

    Sina usud. Mina räägin konkreetsetest ütlemistest ja tegudest, mis viivad samm-sammult olukorra halvenemisele maailmas tavainimese jaoks.
  • 1 asi on kokkulepe, nn. "trade deal" mis pole sama kui selle aluseks olev lepingute kogum. Või sa arvad, et kirjutatakse alla uhkele paberile millele suurelt kirjutataud, 18 fondis, all caps: TRADE DEAL.....
  • "opex"
    1 asi on kokkulepe, nn. "trade deal" mis pole sama kui selle aluseks olev lepingute kogum. Või sa arvad, et kirjutatakse alla uhkele paberile millele suurelt kirjutataud, 18 fondis, all caps: TRADE DEAL.....

    Formaat pole oluline, samuti pole oluline kui seda hiljem uute läbirääkimiste tõttu muudetakse.

    Good Friday leppes kokkulepitu konkreetselt ei saa kuidagi rikutud (näiteks topeltkodakondsus, viisavabadus, territoriaalsete nõudmiste puudumine jm). Väidetav rikkumine IMB puhul on "good faith" ("heas usus") suhtes, mis pole konkreetselt kohaldatav.
  • Kaubanduslepingutega saab reguleerida miljon asja 2 osapoole vahel. Näit siin natuke juttu. Nende kogum on deal. Vbl GFA rikkumine oleks kui UK ei küsiks NI inimeste arvamust (vbl NIA arvamus piisaks) mingite väga suurte muutuste nagu uue tollipiiri loomine NI ja ülejäänud UK vahele.
  • "opex"
    Kaubanduslepingutega saab reguleerida miljon asja 2 osapoole vahel. Näit siin natuke juttu. Nende kogum on deal. Vbl GFA rikkumine oleks kui UK ei küsiks NI inimeste arvamust (vbl NIA arvamus piisaks) mingite väga suurte muutuste nagu uue tollipiiri loomine NI ja suure saare vahele.

    Aga Johnson ütleb, et ta tahab hoopis mitte lepingut ega deali, vaid agreementi.

    Need on antud kontekstis kõik sünonüümid.

    Ei ole välistatud, et kirjutatakse alla ühele suurele paberipatakale ega paljudele pisikestele ega paljudele üksteist aja jooksul eraldi muutvatele pisikestele. Kõik kokku on siiski leping. Kui lepingut muudetakse asjaolude muutumisel, siis on see ikka edasi leping.

    UK ja EU vahel on palju erinevaid asju kokku leppida ja võib vabalt juhtuda, et leping tuleb, aga kaubanduse osa jääb sellest välja (esialgu).
  • No ja kuhu me nüüd siis jõudsime? Et võimalik, et tuleb pügatud, osaline leping nendel teemadel milles on ühismeelele jõutud, millest ma ei tea mitu kommi tagasi kirjutasin. Seal võib siiski kalandus ja kaubandusest osa olla.
    Üks hea kuigi natuke nagu pingul sait on facts4eu.org, sealt näiteks see dok. 'irish border..' mis proovib selgitada, et NI - muu UK kaubandus tõesti ei ole EU asi reguleerida: https://facts4eu.org/brexit_fightback_initiative
  • "opex"
    No ja kuhu me nüüd siis jõudsime? Et võimalik, et tuleb pügatud, osaline leping nendel teemadel milles on ühismeelele jõutud, millest ma ei tea mitu kommi tagasi kirjutasin. Seal võib siiski kalandus ja kaubandusest osa olla.
    Üks hea kuigi natuke nagu pingul sait on facts4eu.org, sealt näiteks see dok. 'irish border..' mis proovib selgitada, et NI - muu UK kaubandus tõesti ei ole EU asi reguleerida: https://facts4eu.org/brexit_fightback_initiative

    Just.

    Good Friday leping ütleb ka, et UK - NI kaubandus on UK reguleerida.

    Rahvusvahelise lepingu rikkumise süüdistus käis selle kohta, et võetakse vastu seadus, mis kordab üle selles lepingus öeldut, nagu poleks UK-l "good faith"-i selle lepingu osas.

    Pmst nagu abielureferendumi vastaste argument Eestis, et "aga see on juba seaduses" - tegelikult ei ole see ju argument otseselt referendumi vastu.

    See läheb juba Bidenist kaugele ära :) Teen parem natuke tööd hoopis.
  • "raulir"
    UK-l on probleem Joe Bideniga, kuna ta on põhimõtteliselt lubanud soodustada uut kodusõda Põhja-Iirimaal.

    Eks me näe, kuhu see "maailma rahu tooja ja ühendaja" meid siis viib :)


    Boris Johnson oli esimesi õnnitlejaid.

    Inglise-šoti okupatsioonil Iiri saarel pole muidugi mingit õigustust (see on nüüd minu isiklik arvamus).
  • Palun väga siin on ehe tõestus, kuidas maailma kõige võimasamaks meheks võib saada seniilne vanamees, kes on oma ülikoolis õppeedukuses viimaste seas ja kes viimase 47 aasta poliitikakarjääris pole mitte kui ühtegi saavutust ette näidata.

  • Vahel on tunne nagu Trump ise siin LHV foorumis püüab veel viimast päästa.
  • "Fish"
    Palun väga siin on ehe tõestus, kuidas maailma kõige võimasamaks meheks võib saada seniilne vanamees, kes on oma ülikoolis õppeedukuses viimaste seas ja kes viimase 47 aasta poliitikakarjääris pole mitte kui ühtegi saavutust ette näidata.




    Mõtsin, et uuriks pisut kuidas onu Trumpil siis haridusalaselt on läinud ja selle otsa komistades rohkem ei viitsinud teemasse süveneda:
    Trump's lawyer Michael Cohen threatened Fordham University and the New York Military Academy with legal action if they released Trump's academic records
  • "Jate"
    Vahel on tunne nagu Trump ise siin LHV foorumis püüab veel viimast päästa.


    Vahel on tunne, et Trump sündroom on nii kaugele läinud, et inimene ei mõista enam teema pealkirja.

    Kas nüüd järgmised neli aastat kui kirjutad midagi Joe Bidenist, siis vastus tuleb Trumpist? "Oletatavatest" tegusest...

    Kui teada tahad siis Trump on lõpetanud Whartoni, mis on seesamune Ivey league...
  • "Fish"
    "Jate"
    Vahel on tunne nagu Trump ise siin LHV foorumis püüab veel viimast päästa.


    Vahel on tunne, et Trump sündroom on nii kaugele läinud, et inimene ei mõista enam teema pealkirja.

    Kas nüüd järgmised neli aastat kui kirjutad midagi Joe Bidenist, siis vastus tuleb Trumpist? "Oletatavatest" tegusest...

    Kui teada tahad siis Trump on lõpetanud Whartoni, mis on seesamune Ivey league...


    Miks Trumpi mainisin Bideni teemas on see, et Trump seda õppeedukust eriti aktiivselt oma väitlustes kasutas, nagu nüüd üks selle välja siin teemas taas toob.
  • "Fish"
    Palun väga siin on ehe tõestus, kuidas maailma kõige võimasamaks meheks võib saada seniilne vanamees, kes on oma ülikoolis õppeedukuses viimaste seas ja kes viimase 47 aasta poliitikakarjääris pole mitte kui ühtegi saavutust ette näidata.



    Teada on et kala hakkab mädanema peast
  • "Fish"
    Palun väga siin on ehe tõestus, kuidas maailma kõige võimasamaks meheks võib saada seniilne vanamees, kes on oma ülikoolis õppeedukuses viimaste seas ja kes viimase 47 aasta poliitikakarjääris pole mitte kui ühtegi saavutust ette näidata.



    Uraina prokurori lahti laskmine, poja päästmiseks?
  • "Jate"
    "Fish"
    "Jate"
    Vahel on tunne nagu Trump ise siin LHV foorumis püüab veel viimast päästa.


    Vahel on tunne, et Trump sündroom on nii kaugele läinud, et inimene ei mõista enam teema pealkirja.

    Kas nüüd järgmised neli aastat kui kirjutad midagi Joe Bidenist, siis vastus tuleb Trumpist? "Oletatavatest" tegusest...

    Kui teada tahad siis Trump on lõpetanud Whartoni, mis on seesamune Ivey league...


    Miks Trumpi mainisin Bideni teemas on see, et Trump seda õppeedukust eriti aktiivselt oma väitlustes kasutas, nagu nüüd üks selle välja siin teemas taas toob.

    See, et kohe Joe Bideni kaistjad Trumpi haridusest rääkima hakkavad, kuid mitte tema 47 aasta saavutustest...
    RÄÄGIB enda eest.
    https://youtu.be/JvOjlfRpXHQ
  • Siin käib mõtetu võitlus, kes Bideni esimesena õnnitleb...

  • "opex"
    ...

    Kas sa kuulsat videot vaatasid?
  • Millist kuulsat videot? Saan aru, et putinistidele biden üldse ei sobi mingil põhjusel, äkki selgitad miks.
  • "opex"
    Millist kuulsat videot? Saan aru, et putinistidele biden üldse ei sobi mingil põhjusel, äkki selgitad miks.


    Videot, kus ta ähvardab Ukraina juhtkonda?
    Putinistidest ei tea midagi...
  • Panin lingid üles kus IMF ähvardab juhtkonda, sama tegid World Bank, EU. Kari org.-e kõik leidsid, et see vend on mäda. Need kellel rahakraanid ähvardasid need kinni keerata kui asi ei muutu. Kõik need muidugi olid Bideni kontrolli all, eks? Kellelgi neil polnud endal silmi ja olid vaid kelgunöörid USA asepresidendi peos, loomulikult.
  • "opex"
    Panin lingid üles kus IMF ähvardab juhtkonda, sama tegid World Bank, EU. Kari org.-e kõik leidsid, et see vend on mäda. Need kellel rahakraanid ähvardasid kinni keerata kui asi ei muutu. Kõik need muidugi olid Bideni kontrolli all, eks? Kellelgi neil polnud endal silmi ja olid kelgunöörid USA asepresidendi peos, loomulikult.


    Kas sa videot vaatasid? Mis sa sellest arvad?
  • Pane link aga see, et USA asepres. polnud ainuke kes sellest tegelasest vabanemist nõudis on ka selge.
    Loe need mu lingid ka läbi enne kui väidad, et kutt oli aus ja hea.
  • "opex"
    Pane link aga see, et USA asepres. polnud ainuke kes sellest tegelasest vabanemist nõudis on ka selge.
    Loe need mu lingid ka läbi enne kui väidad, et kutt oli aus ja hea.


    Originaalvideosid on nüüd raske leida, sest pole neid hoidnud ja peavoolumeedia neid ignoreeris, aga oli kaks videot:
    - Esimene, kus Biden nõuab prokuröri maha võtmist 8 (või 6?) tunni jooksul, muide jäävad IMF rahast ilma.
    - Teine, kus Biden uhkustab ajakirjanike ringis kuidas ta käskis prokuröri koheselt lahti lasta.

    Ja siis alles tuleb laia avalikuse ette see Burisma lugu... mis nüüd aina rohkem kinnitusi leiab, kuid jõulised püütakse valgeks pesta.

    PS: Mis puudutab Šokinit, siis see oli tavaline ukraina peaprokurör. Ei rohkem ega vähem korruptiivne, kui tema eelkäia või järglane. Näiteks eelkäia oli "kuldprokurör" Pšonka ja asemele valiti ilma õigushariduseta kuid psühhiaatri tõendiga Porošenko laste ristiisa.
  • Kindlasti on ukraina täis korrumpeerunud isikuid, aga seda šokinit kangutasid ka teised. Ja burisma uurimise ajatelg ka ei kattu, šokin ei kippunud uurima Janukovitši pundi korruptsiooni, ajast mil polnud hunterist haisugi ukrainas.
  • "opex"
    Kindlasti on ukraina täis korrumpeerunud isikuid, aga seda šokinit kangutasid ka teised. Ja burisma uurimise ajatelg ka ei kattu, šokin ei kippunud uurima Janukovitši pundi korruptsiooni, sel ajal polnud hunterist haisugi ukrainas.


    Katub väga ilusti nii tegude kui ka uurimise seisukohast. Teine asi, et meeletu ressurs on kinnimätsimiseks suunatud. Nüüd on lootust, kus Trump tagaplaanile jäänud, võtavad vabariiklased seda teemat rahulikult ette.

    Muidugi võib arvata, oma toolist kinni haarav Šokin alustas uurimist, et raskendada enda vallandamist ja selles ka oma tõetera sees.
    Kuid faktid on sellised, et perioodil, kui Biden vanem aktiivselt tegeleb piirkonnas energeetika alase poliitikaga, võetakse tema poeg tööle väga kahtlase raamatupidamisega ettevõttesse ulmelise palga peale. Siis kui prokuratuur hakkab asja uurima, sekkub maailma juhtiva riigi asepresident sellesse küsimusse isiklikult ja nii jõuliselt, et tekib isikliku huvi kahtlus.
  • Nagu sealt linkidelt lugeda mis ma enne panin siia oli šokinile etteheiteid pea kõigil kes vaatasid ta tegutsemist.
  • "Fish"

    See, et kohe Joe Bideni kaistjad Trumpi haridusest rääkima hakkavad, kuid mitte tema 47 aasta saavutustest...
    RÄÄGIB enda eest.
    https://youtu.be/JvOjlfRpXHQ


    Räägi siis meile ka tema saavutustest.
  • "opex"
    Nagu sealt linkidelt lugeda mis ma enne panin siia oli šokinile etteheiteid pea kõigil kes vaatasid ta tegutsemist.


    Jah, aga liikuma asjad hakkasid peale Bideni ultimaatumit...
  • "havoc"

    Originaalvideosid on nüüd raske leida, sest pole neid hoidnud ja peavoolumeedia neid ignoreeris, aga oli kaks videot:
    - Esimene, kus Biden nõuab prokuröri maha võtmist 8 (või 6?) tunni jooksul, muide jäävad IMF rahast ilma.
    - Teine, kus Biden uhkustab ajakirjanike ringis kuidas ta käskis prokuröri koheselt lahti lasta.

    Jah, Biden nõudis. Shokini välja vahetamist nõudsid ka EU, IMF. Nõudsid ka USA Senati Ukraina komitee vabariiklastest liikmed.
  • Ja Porošenko huvi valetada peaks olema milline?
    In Kyiv, Biden privately informed Poroshenko of the decision and the demand: Fire Shokin, or you lose the loan guarantees. “Poroshenko was clearly disappointed,” said Colin Kahl, Biden’s national security advisor at the time.
    In an interview, Poroshenko recalled “heated” but cordial discussions with Biden. He said the loan guarantees were contingent on meeting International Monetary Fund benchmarks, including replacing the prosecutor general. Biden was not alone in his demands, Poroshenko said. “Pressure on us came from everywhere: the activists, political forces, embassies, international organizations,” he said, adding that the names of Hunter Biden and Burisma never came up. In the eight days before Shokin was fired in March 2016, Biden phoned Poroshenko four times to reiterate the U.S. position, former aides said. The Ukrainian leader finally relented, and Shokin was sacked.

    Western diplomats saw Shokin, who still sometimes wore his old Soviet-style uniform, as a relic of a stultified system and a “pay-to-play” prosecutor. Shokin, who declined to be interviewed for this story, blames his ouster on an illegal foreign intervention in Ukraine’s domestic affairs. “My actions as General Prosecutor did not suit the interests of the U.S. Vice President Biden and the persons connected to him,” Shokin said in an affidavit filed Sept. 4 in an Austrian court on a separate case. He said Biden was motivated by his son’s connection to Burisma but offered no evidence.

    Ukrainian officials say the inquiry into alleged improprieties at Burisma has never been completely closed. “The Burisma case is still there; it’s up and down,” a senior Ukrainian official said, speaking on condition of anonymity to discuss sensitive matters. “But the Burisma case and a Hunter Biden case are totally different things, and the latter simply does not exist.” LAT
  • "mx77"
    "Fish"

    See, et kohe Joe Bideni kaistjad Trumpi haridusest rääkima hakkavad, kuid mitte tema 47 aasta saavutustest...
    RÄÄGIB enda eest.
    https://youtu.be/JvOjlfRpXHQ


    Räägi siis meile ka tema saavutustest.


    Siin on väga põhjalik video kõikidest Joe Biden suurematest saavutustest. Soovitan vaadata! Nii mõndagi avalik ei tea isegi!
    https://www.youtube.com/watch?v=U9c_KttvQPU

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon