Trackerid
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Turul on igasuguseid teadjaid ja veel targemaid.
Nagu nt Yahoo Finance, GuruFocus, Investing.com, Motley Fool, Seekingalpha.
Mida kasutate? Mille eest on mõistlik maksta?
Olen üritanud neis orienteeruda, aga mida rohkem orienteerun, seda segasemaks lähen.
Alustasin Yahoost, aga vähemalt see tasuta versioon ei kõlba küll kuhugi ja nt intergratsioon IBga ei toimib absoluutselt ja UI/UX ikka kohutav. -
Mina vaatan teadjaid mehi keskmiselt 10min päevas Bloomberg TVst, et teada saada mida turg arvab ja siis mõtlen oma pisikese peaga kas see on mõistlik või peaks tegema vastupidi. Miks peaks keegi tasuta kanalis puhast kulda üllitama? Ise ei oska kaubelda oma suurepäraste ideede järgi? Või tahad ise endale konkurentsi tekitada? Ainus loogiline seletus on reklaam või nartsissism- äkki kutsutakse kuhugi tasulist loengut pidama või siis jääb tööandja brand inimestele ajusoppi meelde.
-
Pigem tahaks elu lihtsamaks teha ja veidi toetust saada oma suurepärastele ideedele :D
-
Mõnele meeldib koyfin.com, mõni panustab Stocktwitsiga vastas suunas jne :)
-
'Tracker' on turuinfo saitide nimetusena laialtlevinud? Ise seostaks seda sõna tracker fondidega pigem.
Seda teemat siin kunagi tulevikus otsingust vist ei oskaks nii otsida. -
No pole nii hea väljendite tundja ja proovisin foorumist leida sarnast teemat, aga ei leidnud.
Ise otsin platvormi ka oma vaatlusnimekirja ja olemasolevate positsioonide järgimiseks... -
Selle viimase kohta on siin natuke: https://fp.lhv.ee/forum/free/133099
-
tänud. natukene tõesti. liiga palju targemaks ei saanud :).
-
Minule endale meeldis visuaalse poole pealt yahoo, kusjuures nagu tõsiselt. A seal on aegajalt sellised galaktikatevahelised augud sees, et nagu tõsiseltvõetavalt ei saa kasutada.
A kas keegi teab mõnda sellist kohta kus saaks väikese raha eest API-t kasutada, et hinnainfot saada, kasvõi aegunult. -
Sõltub eesmärkidest ja kasutatavatest tööriistadest aga minu vajadused (pigem osta-ja-hoia) katab kenasti:https://support.google.com/docs/answer/3093281?hl=en.
-
Kasutan Yahoo Finance, et jälgida portfelli. Nüüd panin Efteni aktsiad sisse ja ta näitab muidugi meeletut tõusu. Kas kellegil on ideid kuidas asjad õigeks saada?