Raasukese kättemaks.. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Raasukese kättemaks..

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere, Ilmselt on nii mõnigi siinses foorumis lisaks LHV-le ka Luminori teenuste kasutaja? Mina olen, paraku. Ära ka ei raatsi tulla , sest kunagi võetud kodulaen on alla 0,5% aastaintressiga. Väga vahva aga tundus nende uue netipanga reklaam- viisime kliendid üle uude netipanka- mainimata jäi, et Luminor ise sinna kaasa ei tulnud. Ma ei ole (loomulikult oma rumalusest) suutnud siiamaani leida võimalust kokku võtta summa, mis ma peaksin näiteks tagasi maksma krediitkaardi tehingutelt, et mul ei hakkaks tiksuma intress- kaarditehingute väljavõttes näidatakse ainult tehinguid, need peab siis vist exceli tõmbama ja ise arvestama. Vanasti oli mul ka võimalus vaadata nö "lisa" kredika tehinguid (lapse oma), nüüd ei paista seda varianti olevat. Armas on lugeda ka PayPal`i tagasimakse kohta- sularaha sissemakse kassasse... ei deebeti, ega kreeditiga ei saa maksta paljudes e-kohtades jne. Selliseid kurioosumeid on kahtlaselt palju ja mul küll tekib üha rohkem mulje, et ega vist Raasuke ei lahkunud sealt omal soovil, kui pärandiks sellise s....ta (suht toore asja) maha jätab. Aga eks ta ole varemaltki kaasmaalaste kohta hästi arvanud. On kellelgi veel häid kogemusi jagada?
  • Nordea/Luminor oli suht saast juba ammu enne kui Raasuke sinna läks. Olin ka kodulaenu tõttu mingi 10 aastat seal klient, lõpuks viskas nii üle (palju väikseid tüütuid jamasi ja kiviaegne internetipank), et viimased 1,5 aastat enne kodulaenu tagasi maksmist jätsin sissetuleku sinna laekuma, kuna see oli konkreetselt lepingus nõutud aga kaardid panin kinni ja kandsin seal raha lihtsalt edasi teise panka.
  • Uus netipank on neil loodud nutitelefonide kasutaja jaoks. Arvutiekraanil on see äärmiselt ebaefektiivne. Kõik tegevused on peidetud kuhugi nurga taha, mingeid menüüsid ei ole. Täielik feil, kohutav kasutajakogemus. Nad teevad seal näiliselt kõik selleks, et kliendid minema peletada ja teevad seda vist edukalt. Lasin ka kaardi ammu kinni panna seal, konto on seotud Paypal-ga, et netipoes makseid teha aegajalt.
  • Luminor ongi rahajumala kättemaks eesti rahvale.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon