Tegin uue foorumi, palun tagasisidet - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tegin uue foorumi, palun tagasisidet

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere, panin püsti veidi kaasaegsema investeermisteemalise foorumi(discord vabavara). Peamine põhjust vist see, et tunnen ise sellisest asjast puudu. Asi vajab veel nokitsemist(osad tekstid on veel inglise keeles, mõned kategooriad on puudu jne). Sooviks aru saada, kas sellist uuemat ja kasutajasõbralliku foorumit on üldse kellelegi vaja või mitte?

    Link: https://forum.investorx.ee/

    Ärge ehmatage, et foorumis teemasid eriti ei ole(see sai alles kolme päeva vanuseks), kuid julgustaks teid uusi postitusi tegama ja ka tagasidet andma.
  • Märkasin ükspäev, kui raske on facebookis teatud teemasid jälgida. Ja nähes, kui palju kirjutati investeermisest, mõtlesin, et oleks äkki vaja üks korralik ja kaasaegne foorum üles panna.

    Usun, et see "probleem" läheb üle. Kohe kui rahatrükk lõpeb ja normaalsus naseb, ei räägi keegi enam Facebookis investeerimisest. Sest kõigil on valus ja häbi oma kaotatud rahast rääkida. Algajaid lüpstakse nii pokkerilauas kui börsil ja algajaid on praegu oioi kui palju turule tulnud. Varsti saavad neist "lõpetajad".

    Btw, miks LHV foorum seda Facebooki probleemi ei suutnud lahendada? Liiga vana, pole kaasaegne?
  • Meil oli www.tarkinvestor.ee, rahu tema põrmule. Muus osas olen kindsigoga sama meelt, ajutine nähtus see investorite küllus ja piisavalt on igast finatsvabadusi ja rahafoorumeid, kõike ei jõua keegi jälgida, lhvst peaks piisama.
  • Jõudu tegijatele!
    Igasugused alternatiivid, võimalused, proovid on teretulnud.
    Hetkel ja sellise kontseptsiooniga ei näe mõtet.
    Aga kui asi areneb ja leidlikkusest puudu ei jää, siis kes teab.......
  • Kui sa leiaksid nt kolm selget eelist uuele foorumile võrreldes LHVga, siis tasub sul ehk asjaga tegeleda.
    Iseküsimus lisaks, kuidas saada asjalikke postitusi loodavasse foorumisse? Ka LHV foorumi sisukvaliteet jätab vahel soovida, aga hetkel paremat ka pole.

    P.S. Kui hindad kvaliteeti, siis algab see nõudmisest esmalt iseendale. Esmamulje küll paljulubav ei ole, kahjuks.
  • Eelkõnelejatega nõus, et LHV foorumist võiks piisata. Võrreldes Facebooki gruppidega on siin arutelul ja mõtetel minu arvates täiesti teine tase.

    Küll aga kui kellelegi ei peaks piisama, siis tegelikult on investeerimisteemaline Discordi channel ("Finantsvabadus") juba täiesti olemas. Mingi hetk sai seal sirvitud aga mingil põhjusel ei jäänud mina sinna pidama. Mine tea võib-olla annan mingi hetk uue võimaluse. Aga inimesi on seal iseenesest korralikult ja juttu ka jätkub. Osa meie "staarblogijatest" ka aktiivsed.
  • Foorumi väärtuse määrab Metcalfe' seadus. Mida rohkem kasutajaid, seda rohkem huvitavat lugemist, seda suurem mõjuvõim ühiskonnas jne. Seega, pead meelitama sinna hulga uusi kasutajaid. Selleks aga peab olema mingi suur eelis, et kasutajate harjumused muutuksid. Mis võiks tuua kasutajaid?

    - Huvitav lugemine (surnud ring, kui kasutajaid pole; alternatiiv: palgata keegi huvitavat sisu looma)
    - Meelepärane kasutuskeskkond (esmapilgul: liiga kirju, segab sisu tarbimist)

    Tuleb tunnustada initsiatiivi eest, aga vist ei vea välja .....
  • Saast!
    Mitte millegi poolest parem kui LHV foorumid. Ainuke mis võiks päästa oleks, kui suudate sinna kommenteerima meelitada autoriteet (näiteks rahandusministri nõunik).
  • Tee ekre valijatele oma platform, las toimetavad seal omaette, see on tänapäeval ka Ameerikamaal moes.
  • "kindsigo"

    Btw, miks LHV foorum seda Facebooki probleemi ei suutnud lahendada? Liiga vana, pole kaasaegne?

    1. Mobiilis küllaltki raske sirvida.
    2. LHV's on käputäis mammuteemasid, mis aina kasvavad. Kasulik info kaob teemade sisse ära. "Pandeemia" postituse all on ~12000 vastust(võimalik, et see number viitab millelegi muule, sest see number tundub ebareaalne)
    3. LHV foorum rohkem nagu chat room
    4. Ma pean LHV panka sisse logima, et foorumisse kirjutada. (Võimalik, et see minu konto viga)
    5.
    "MSM"
    Saast!



  • Inime, miks sa arvad, et seda foorumit ei hakka samad puudused kimbutama? Ikka leidub grafomaane,
  • Foorumi kuju või välimus ei ole kunagi kedagi eriti kokttinud. Meil oli isegi vahepeal tarkinvestor isegi sisu oli väga asjalik, aga lihtsalt keegi ei viitsinud seda checkata regulaarselt. Seega ütle miks peaks keegi sinna sinu fooumisse kolima ja midagi postitama, saaks selleest vähemalt loa kapiotsast küpsiseid võtta oleks midagigi.
  • Eesmärk on teha foorum, kuhu keegi mitte midagi ei kirjuta?
  • "Tin"
    Foorumi kuju või välimus ei ole kunagi kedagi eriti kokttinud.

    See kehtib igasuguse tarkvara kohta.

    Välimus tuleb mängu alles siis kui muu on võrdne. Ja siis võidab plassim.
  • Uuel foorumil sai esimene tegutsemiskuu täis. Tundub, et jaks lõppes kahe esimese nädalaga ja edasi on vaikus.
  • Siin just üks kurtis, et olemasolev foorum talle ei sobi ja ei meeldi ja ei ... mida kõike veel....

    Kui siinne -- "Täiesti mõtetu foorum. Täiesti mõtetute ja kibestunud vanainimestega." -- ei meeldi, loob iga "nooruslik" keskealine vanamees endale ise foorumi, just täpselt sellise, mis talle meeldib. Laseb sinna kirjutama need, kes talle sobivad. Foorumimootorid on täiesti olemas, näiteks selline, mida kasutas selle teema algataja siin. Või siis selline mida kasutas kunagine "Tark Investor" foorum.
    See pole esimest korda, kus selline kurtmine siin käib, kus mingi asi ei meeldi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon