Ukraina oksjon
Log in or create an account to leave a comment
-
Ei hakanud Ukraina teemat spämmima aga algatan järgneva oksjoni. Pakkumisel on üks margivihik (kuus marki) kuulsat Vene sõjalaeva sinnasamusesse saatmise marke:
Oksjoni tulud lähevad 100% ulatuses Ukraina heaks, osaliselt eestlaste poolt veetavale Ukraine Aid Operationsile. Kannan ise nii markide soetamise kulud kui ka nende transpordikulu oksjoni võitjani, st annetuseks läheb kogu võidusumma.
Oksjoni kestvus: kuna abi on vaja kohe, on oksjoni lõppaeg 09.06.2022 kell 21.00; pikenev lõpp 5 minutit.
Oksjoni samm: 5 eurot. -
25.- eurot.
-
30 eurot
-
35 eurot.
-
Tonn.
-
Sorry, ma ei arvestanud fooni, et ma aeg-ajalt esinen nõme-irooniliste kommentaaridega ja seega võib seda mitmeti tõlgendada. Segaduse vältimiseks:
€1000 pakun. -
You ruin it :D
aga Respect! -
€1100
(ja ütlen homse hambaarsti aja üles) -
Nerd! Aga söömine on nkn overrated, seega €1100.
Edit: Fk, juba muutsid. €1200 -
Siin chatis on mingi bugi vist
aga €1250 -
Pole eales internetis sedavõrd kasulikku ja õilist voorusetluse rakendamist kohanud. Jõudu
-
Kas nii ei võiks olla, et praeguse oksjoni võitja kohustub needsamad margid siin uuesti oksjonile panema ja siis järgmine jne...ad infinitum. Need vahepealsed võitjad annetavad kah kogu raha jälle Ukrainale, kasutaja 'Invictus' vahendusel, et aus oleks (jääks ainult kasutaja 'Invictus' risk). Sama asja korduv-keerutamine= rohkem pappi UA-le.
-
Minu riski ei ole, st ma ei tunne mingit erivajadust, et raha minu kontot läbiks. Kui saab maksest pildi, siis kandke ikka otse. Kättesaamise risk on aga eks sellega peate siis leppima :) Kinnitan, et oman marke enda valduses ja kavatsen need üle anda.
Ringoksjon ilmselt mingi hetk kaotaks huvilised, pigem las võitjale jääb markide näol tore meene. -
Mõte on üllas, aga minu pakkumine on eeldusega, et mulle ka midagi näppude vahele jääb.
-
"opex"
/.../ad infinitum./.../
Hard pass. I need the thing now. Ma ei tegele siin heategevusega."jpedro"
Pole eales internetis sedavõrd kasulikku ja õilist voorusetluse rakendamist kohanud. Jõudu
Siis sa pole väga palju internetis käinud. Mõte on sul õiges suunas, aga eales on natuke tugev sõna, mumst. I mean, kasvõi nende seleebritite, CEO'de ja igasugu muude tegelaste tung ennast roheliseks värvida ja Greta T'ga koos pildile jääda. Iga selline näide on automaatselt more than this. Aga ma lohutan ennast mõttega, et parem ikka kui itaalia homoseksuaalide loodud riietele või saksa jäikade hierarhide toodetud autodele see raha kulutada. Oh well, back to selling man-purses made of puppy hides.
€1300 -
Kandsin oma 35 eurot MTÜ Vaba Ukraina drooni ostuks. Abiks ikka.
-
1500 autona
-
"jpedro"
Kui siiamaani oli jpedro lihtsalt tüütu, nagu pinisev kärbes, siis selle kommentaariga muutus ta veel kraadi võrra vastikumaks, umbes nagu vägisi toidu sisse tükkiv rasvane sinine porikärbes. -
Olen hea meelega niisama kärbes edasi, võta julgelt kraad maha, lugesid toonist mööda. Ise käesolevas oksjonis ei osale selge erineva kaalukategooria tõttu, a eile viisin näiteks pagassitäie täitsa uusi kodutarbeid kohalikku sini-kollasesse keskusse ümberjagamisele. Taas, jõudu.
/voorusetlus"Heki Fond"
"jpedro"
Siis sa pole väga palju internetis käinud. [...]
Internetis palju toredaid pikslikombinatsioone oma lühikese elu jooksul nähtud, aga eks siin on enda tundeilm ka mängus - vahel toob ju pabulakegi rohkem rõõmu kui terve virtsahoidla, kui siin oma pinisevat rollimängu jätkan -
Tore ja üllas ettevõtmine.
Aga kel huvi neid marke veel tellida siis saate seda teha siit. Isegi ilma laevata variante leidub.(laev põhja lastud)
Saate pärast siin jälle oksjonile panna ja palju head teha:
https://volstamp.in.ua/en/catalog/marki_ukraini_2022-id391?gclid=EAIaIQobChMInLOfhMOe-AIVzgWiAx05TAUVEAMYASAAEgIuevD_BwE -
Filatelistid teavad, et plokis (vihikus?) on palju rohkem väärt. Kas müügiks siis täpselt (seerianr, kuupäev) see plokk mis fotol?
-
Saan aru, et hetkel on juhtiv pakkumine 1500 eurot kasutajalt Autona?
Margivihiku väärtuse osas võib igat pidi spekuleerida aga selge on see, et igasugu vahendussaitide puhul on eesmärgiks teenida endale kiiret pappi markide edasimüügilt, antud juhul aga kasvatada kindlasti esialgsega võrreldes vähenenud annetusi Ukraina heaks neljandal sõjakuul.
Oksjonil on täpselt fotol olev toode. -
Bartertehing, maksab mitte rahas vaid 1500€ väärtuse autoga siis? Mõistlik oleks täpsustada.
-
Olgu, teeme nii, et kuni kasutaja Autona ei täpsusta enda pakkumist, siis kehtib viimane arusaadav pakkumine. Seega hetkel juhtib pakkumine 1 300 eurot.
-
1500€ on pakkumine. Autona on kasutajanimi :)
-
1600€
-
"invictus"
Margivihikuga küll tegemist ei ole - see on hoopis margiplokk. -
€1700
-
1800€
-
Ägedad olete :) Autona, kuidas sinuga kontakti saan?
-
Tänud Heki Fondile sportliku hasardi tekitamise eest viimastel minutitel.
Invictus palun kirjuta info@autona.ee . :) -
Nii,
-
Update:
Tänud kõigile, kes osalesid ja kaasa elasid. Slava Ukraini!