Margioksjon Ukraina abistamiseks. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Margioksjon Ukraina abistamiseks.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuna sellel sõjal veel lõppu olema ei paista, kuid Ukraina sõdurid vajavad endiselt abi, siis panen oksjonile margiblokk+postkaart+ümbrik "Vene sõjalaev mine ..." Alghinnaks on 500€. Oksjonilt teenitud raha läheb erineva varustuse ostmiseks Ukraina sõduritele ja nende asjade kohaletoimetamiseks.

    Olen toimetanud Ukrainasse varustust Ukraina sõduritele alates täiemahulise sõja algusest seitse korda kokku umbes kolm tonni oma isikliku autoga olles Toeta Ukrainat Mtü juhatuseliige. Täna on väga vaja erinevat varustust nagu lahingvööd, relvarihmad, salvetaskud, kiivrid, väliduššid, optilised sihikud, meditsiinitarbed. Näiteks üks korralik IFAK ehk üksikvõitlejale komplekteeritud esmaabi kott maksab 210€. Tulemas on sügis, Ukraina sõduritele on vaja vihmariideid, olgu need kasvõi telkmantlid/keebid.

    Ma ei otsi komplekti müües filatelisti, vaid inimesi kes on valmis toetama Ukraina kaitsjaid kes ei kaitse mitte ainult Ukrainat, vaid ka ülejäänud euroopat, et meil siin ei tuleks sellist õudust nagu see on Ukrainas.Kui komplektile tuleb rohkem kui üks soovija, siis on võimalik panna välja rohkem kui üks komplekt, kaasaarvatud komplekt "Mria". Ka on soovi korral võimalikud oksjonid ka muudele meenetele Ukrainast nagu Ukraina meistri valmistatud metallkaunistustega muna mille alghind on 1000€. Pakkumised kommentaariumisse, oksjoni aeg on üks (1) nädal,

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon