Kas maksumaksjana hakkame tõesti maksma stalnuhhile ja petersonile iga-aastaselt 30k ?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas maksumaksjana hakkame tõesti maksma stalnuhhile ja petersonile iga-aastaselt 30k ?
-
Selgelt EE-vastastele peaksime edaspidi maksma tänaste valimistulemuste eest ilmselt 30k aastas kuni järgmiste valimisteni
-
Ida-Virumaa Eesti kodanike valimistulemusi vaadates: EE kodakondsust omavad inimesed on ikkagi enamuses ebalojaalsed EE riigile seal piirkonnas
-
Purjus peaga palun kirjutada foorumiteemasse "Täis peaga", mitte luua uut teemat läbustamiseks.
-
ttrust, ei olnud tegelikult veel kaugeltki Täis peaga kvalfitseerunud. aga parandan:
- Ida-Virumaa Eesti kodanike valimistulemusi vaadates: EE kodakondsust omavad "vene maailma/russki mir " tõekspidamisega inimesed on ikkagi enamuses ebalojaalsed EE riigile -
https://pohjarannik.postimees.ee/7725724/stalnuhhin-ja-peterson-jaavad-napilt-riigikogust-valja
Sina, ttrust, ja mina - ning kõik teised - me hakkame maksma stalnuhhinile ja petersonile toetust kuni järgmiste valimisteni -
küsisin ka AI arvamust:
-
jam,
Seadused on kõigi jaoks.
Kui Parempoolsed saavad toetust riigilt, siis peavad saama toetust ka Vasakpoolsed. Sest nii on Eesti rahvas otsustanud.
Juhul, kui keegi tegutseb Eesti riigi vastu, siis selle konkreetse inimese või organisatsiooniga tegelevad uurimisorganid ja see on juba hoopis teine asi, võtta kedagi vastutusele tema tegude eest. -
Üksikkandidaat Stalnuhhin ei saa vist midagi?
-
"jam"
Ida-Virumaa Eesti kodanike valimistulemusi vaadates: EE kodakondsust omavad inimesed on ikkagi enamuses ebalojaalsed EE riigile seal piirkonnas
Mine ajas tagasi, ela seal piirkonnas aastast 92 ning vaata palju riik sinna panustas vs kui palju välja võttis. Ja siis mõtle, et kas ja kui palju kõik sealsed peaksid lojaalsed olema. -
Oleks nad riigikogu mandaadi kätte saanud, maksaksime kummalegi üle 50K aastas riigikogu liikme hüvitistena
-
"feloni"
"jam"
Mine ajas tagasi, ela seal piirkonnas aastast 92 ning vaata palju riik sinna panustas vs kui palju välja võttis. Ja siis mõtle, et kas ja kui palju kõik sealsed peaksid lojaalsed olema.
Mõtled seda aega, kui elektrijaamade sealsetele töötajatele ca 10-kordset palka maksti muu Eestiga võrreldes, et nad jumala pärast jaamu seisma ei paneks? -
Miinusepanijad vist ei mäleta AK uudistes näidatud palgalehte, kus tüüpiline lihttöölise palganumber oli vähemalt 10 tuhat ja spetsialistil 15 tuhat rubla. Seda ajal, kui 2000 oli juba vägagi korralik palk ja paljud ei saanud tuhandetki. Ja kogu Lasnamäe kuumutas köögis pliidil telliseid, et natukenegi tuppa sooja saada - kütusekraani oli venemaa kinni keeranud.
-
Eks see asi otsustatakse ikkagi suuresti Ukrainas. Kui Venemaa seal ebaõnnestub võtavad ka siinsed putinistlike sõjakurjategijate toetajad veidi vaiksemalt.
-
Äkki tood siis juba selle näite ka, et õpetajatele makstakse seal suuremat palka, et ikkagi oleks mõnigi, kes natukenegi õpetada oskab. Mõne teise piirkonna osas saaks näiteks ka lennujaama töötajate streigi näiteks tuua, nö pantvange võetakse igas regioonis...
Ei, mõtlen näiteks neid asju kui keskkonnatasudest (mida oleks saanud nt tööstuse mitmekesistamiseks kasutada) ainult murdosa sinna kanti tagasi suunati, kohalikud pidid oma tervisega (nt rohkem ülemiste hingamisteede haiguseid kui mujal) maksma selle eest et ülejäänud riigil soe ja valge oleks. Mõtlen seda kui kaevandused korraga suleti ning monoindustriaalsed asumid oma mures üksi jäeti. Mõtlen seda, et eestikeelne haridus seal oli juba aastaid toimunud lõimumist nö soodustavate klassidega, mis oma olemuselt tähendas segakooli, mis reaalselt tähendas venekeelse suhtluskeelega kooli.
ja väheseid huvitas mis seal toimus. Samal ajal kuuled arvamusavaldusi et riigipiiri võiks tõmmata Lääne-Viru piirilt, et ida nagunii hukas. Ja nüüd tullakse ühepoolselt ütlema, et You Have To Do Better.
Jätkuvalt, proovi ela seal veidi. Ideaalis oleks hea kui kogu selle varasema perioodi kogeda saaksid. Siis vb mõistaksid, et miks asjad on nii nagu nad on. Lojaalsust ei kultiveerita nõudmistega. -
Usu mind, ma tean vägagi hästi, kuidas seal elati ja ka praegu elatakse. Ja eestikeelsete koolide kinnipanekut kasutada selgitusena, miks okupantide järeltulijad lojaalsed pole... no selleks peab ikka oskama.
-
keskendu palun. kus keegi rääkis eestikeelsete koolide sulgemisest?
-
Ise räägid Virumaa muredest ja sellistest asjadest pole kuulnudki? Oled sa tont - või inimene?
-
Kuulsin eile,et peale tanki äraviimist ei teenindatud eestlasi Narva restoranis, omanik oli öelnud eestlasi me ei teeninda.
Tegemist oli siis sünnipäevaks laua broneerimisega. -
Kehva restorani valisid siis.
Ei ole meile siinpool riigipiiri kellelegi praeguses olukorras mingit siseriiklikku üliüldistavat vaenlane-on-igal-pool-ja-mitte-kusagil tampimist tarvis. Kremlipartei tulemuse kohta tehtavad järeldused võiks mu arust hästi kahe tsitaadiga kokku võtta:"Marvin"
[...]
1. Ida-Viru on keeleruumi pidi maailmavaateliselt lõhki ning see tegelikult uudis muidugi ei ole.
[...]"Draax"
Ma ei teagi, kas see on halb, et see viies kolonn oma nägude ja nimedega pjedestaalile astub. Seni olid nad veidi paremini maskeerunud, kes roheliseks, kes mingit muud värvi erakonna selja taga. Ikka hea kui tead, kes on kes. -
Kui te veel ei teadnud, et teil pea valutama peab hakkama
-Te hiljuti käisite ka Venemaa poolt okupeeritud Ukraina aladel.
-Ütleme nii, et meie poolt vaadatuna okupeeritud, Ukraina poolt ka arvatavasti. Venemaa ise arvab, et neil on mingi teatud eelis sellele piirkonnale.
-Mida teie arvate?
-Teate, mina ei arva midagi. Ma olen rahupositsioonil ikkagi. Üritan mitte ühele ega teisele liiga teha. Kui te olete vaadanud minu pöördumisi, teate väga hästi, mida ma arvan. -
Et siis ikkagi prii ülalpidamine riigi kulul...
-
Delfis oli samuti alles hiljuti artikkel, et Aivo Peterson jääb veel kaheks kuuks kindlasti vahialla. Foorumis botid kiunusid. Olevat Nursipalu vabastaja.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120213518/faktikontroll-kohalikud-rahuliikujad-levitavad-vene-propaganda-voltsingut