IDsys Online - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

IDsys Online

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Revolutsiooniline digitaalne terviklahendus, mis on mõeldud inventari, lao, tootmise, personali ja hooldustoimingute halduse automatiseerimiseks kasutades masinnägemise ja RFID-tehnoloogiaid. Lahendus võimaldab koguda täpselt loendamis- ja jälgimisandmeid reaal-ajas.

    Rõõm ning au kutsuda teid põnevale IDsys veebipõhisele küsimuste ja vastuste sessioonile, kus arutame meie käimasolevat Fundwise'i rahakogumiskampaaniat, tulevasi plaane ning vastame teie küsimustele. Selle interaktiivse sessiooni raames jagame teavet meie praeguste rahakogumisjõupingutuste kohta, mille eesmärgiks on kaasata 300 000 eurot 10% suuruse osaluse eest IDsys'is.

    See on suurepärane võimalus potentsiaalsetele investoritele ja huvitatud osapooltele saada lähemalt tuttavaks meie innovaatilise ettevõtte ja selle tulevikunägemusega.
    Lisaks toimub küsimuste ja vastuste sessioon platvormina, kus saate meie meeskonnaga ühendust luua, mõista meie põhiväärtusi ning tutvuda meie seniste saavutuste jaoks. Julgustame teid tulema sessioonile ettevalmistatult, et küsida küsimusi IDsys'i, meie tehnoloogia, turupotentsiaali või meeskonna tausta ja ekspertiisi kohta.

    Kõik tekkinud põnevad ja põlevad küsimused võib ka juba siia kommetaariumi arutelusse esitada!

    Oluline meelde jätta:
    Kuupäev: 20.06.2023 Aeg: 17.30-18.30
    Link evendile: https://fb.me/e/5OQpcoj3v
    Kontakt: anton.mesila.jr@idsys.ee

    Austusega, IDsys ning Fundwise tiim

  • Kindlasti oleks saanud teha veelgi pikema pealkirja teemale.

    Milliste arvutuste tulemusel saadi ettevõtte väärtuseks 3 miljonit? Traditsiooniliselt viimase viie aasta kasum see number küll pole.
  • Ot kas siis jõupingutused on suunatud "Revolutsiooniline digitaalne terviklahendus, mis on mõeldud inventari, lao, tootmise, personali ja hooldustoimingute halduse automatiseerimiseks kasutades masinnägemise ja RFID-tehnoloogiaid" arendamiseks või on peamiselt jõupingutus suunatud
    "Selle interaktiivse sessiooni raames jagame teavet meie praeguste rahakogumisjõupingutuste kohta, mille eesmärgiks on kaasata 300 000 eurot 10% suuruse osaluse eest IDsys'is."
    ja möödaminnes võibolla tekib mingi toode ka?
  • "Offf"
    Ot kas siis jõupingutused on suunatud "Revolutsiooniline digitaalne terviklahendus, mis on mõeldud inventari, lao, tootmise, personali ja hooldustoimingute halduse automatiseerimiseks kasutades masinnägemise ja RFID-tehnoloogiaid" arendamiseks või on peamiselt jõupingutus suunatud
    "Selle interaktiivse sessiooni raames jagame teavet meie praeguste rahakogumisjõupingutuste kohta, mille eesmärgiks on kaasata 300 000 eurot 10% suuruse osaluse eest IDsys'is."
    ja möödaminnes võibolla tekib mingi toode ka?


    Ehk siis: kas nad üritavad toodet müüa või üritavad investoreid leida?
  • "iffkillla"
    Kindlasti oleks saanud teha veelgi pikema pealkirja teemale.

    Milliste arvutuste tulemusel saadi ettevõtte väärtuseks 3 miljonit? Traditsiooniliselt viimase viie aasta kasum see number küll pole.

    Saad sa aru, et kui 5 aasta pärast ollakse ükssarvik, siis see 300k 10% osaluse eest on ju kommiraha...
    :D
  • "peeter82"

    Saad sa aru, et kui 5 aasta pärast ollakse ükssarvik, siis see 300k 10% osaluse eest on ju kommiraha...
    :D


    google väitel on GARAAž igatahes olemas. Seega, üks eeldus ükskarvikuks saamiseks on "checked".
    EDIT: Ühel esindajal on netipildi andmetel olemas ka "manbun" ja habe - 2 checked!
  • Kuradi hea bisnesplan:

    Lõpphind kujuneb vastavalt kliendile loodavast väärtusest. Kui me suudame kliendile kokkuhoida
    näiteks 10 000€/aastas siis tavapäraselt umbes ~30%, kokkuhoitavast summast jagatakse ära kuutasude peale ja küsitakse baastasule lisaks.


    Ehk siis, mida vähem säästan nende teenustega, seda vähem pean maksma neile peale? Ja mida rohkem säästan nende teenusega, seda rohkem pean maksma neile peale? Nullsummamäng või midagi sellist?
    Või olen ma jälle rumal inimene ja peaksin mõtlemise hoopis hobusele jätma, kellel suurem pea? :D
  • Loll ei ole see kes küsib, vaid see kes...
  • Pay-as-you-go hinnastamisest pole midagi kuulnud?
    Klassik-raamatus "Totu Kuul" oli "Säästu" võõrastemaja: kui duši all olles vesi otsa sai, siis võis santikut pilusse pistes vee uuesti jooksma saada. Või siis säästsid raha ja läksid seebisena magama. Ärimudel missugune.

    Kõik uus on lihtsalt hästiunustatud vana.
  • Aga loo moraal on selles - ära kunagi spammi LHV foorumisse - siin on koos vanad sapised irvihambad ja saad verbaalselt niiet tolmab :)
  • Рядовой Месила - как мы-сила! - опятъ ты?
    Igasuguseid unenägusid on inimestel :).

    Ahjaa... juunior :).

  • @iffkillla
    IDsys arendabki välja revolutsioonilist toodet millega minnakse maailma digitaliseerima.
    Sellise toote puhul, raha kaasamise faasis, ei saa rääkida klassikalisest valutsiooni meetodist vaid on arvesse võetud toote potentsiaali ja arengu/kasvuplaani. Antud küsitav summa ja osalus on hetkel minu hinnangul väga soodne. Kui paari aastaga kasvab kliendibaas sadadeni siis näete seda iseg, siis on valuatsioon suurem, ära antav osa väiksem ja seega investeerimine juba palju vähem ahvatlevam.

    Pigem on küsimus kas kampaania on piisavalt hea, et ka mitte tööstuslik (tava inimene, tarbija,/väikeinvestor) ka asjast aru saab.

    @offf
    Toode ja plaanid on olemas ning jõupingutused kuluvad ikka tootearendusele, uute klientide leidmisele ja samas ka investorite leidmisele, et kõike eelnevat kiirendada :)
    Kui sul on päriselt ka raha siis tule ma pitchin sulle ja tutvustan toodet ning selgitan mida me päriselt teeme. Aitäh minu füüsiliste omaduste kommenteerimise eest.

    @sekeldaja
    Hea anektoot oli.

    @sander1337
    Me ei ürita vaid me müüme toodet ja üsna hästi kui vaadata kes on meie kliendid. Lühidalt on meie klient iga asutus või ettevõtte kellel on palju vara mille haldamine on tüütu.
    Siia juurde me arendame palju komplekssemat süsteemi mis rahuldaks ka kliendi muud andmekäitlus- ja jälgimisvajadused. Klient otsib suurimat/parimat võimalikku loodavat väärtust.

    Eesti turul pole palju RFID ja masinnägemise tehnoloogiad rakendavaid ettevõtteid kes pakuks inventeerimist, lao ja tootmisehaldust standardpaketina.
    Hinnastamise osas me peame leidma mingi variandi küsida teenuse eest raha. Kui turul on teenusepakkujad valdavalt tarkvaralahenduste teenusepakkujad siis meie pakume ka riistvara mis aitab vägagi oluliselt hoida kokku kulusid.
    Ühel lao ja tootmisel suudame keskmiselt ühe töötaja ära kaotada, sest toimingutele kuluv aeg saadakse niivõrd väikses. Kas IDsys peaks sellises olukorras lati alla laskma ja küsima samapalju raha kui teevad seda poolkonkurendid kes pakuvad ainult tarkvara?
    Kui on paremat viisi kuidas hinnastada olen väga avatud seda kuulama, kui ei siis parem rohkem siin tilka mitte näppida kui asjast midagi ei tea.


    @peeter82
    Oled õigesti aru saanud.


    @zuckerblaumi mõttest ma kahjuks aru ei saanud.

    @marvin
    Palun jaga siis mis siinkohal niivõrd unenäolist on? Kui suur on ärikogemus või arusaamine pakutavast väärtusest/tootest? Siinkohal võin avatud südamega tunnistada ka omapoolseid vigu, juhul kui info presenteerimine inimestele on saanud liialt keerukaks.
    Proovisime teha parimat võimalikku asja enda reklaamimisel ja ka selle kohta on oodatud konstruktiivne kriitika mis aitaks edasi.
  • Minu unenägu oli seotud sellega, et ma veetsin vanema Mesilaga 2 aastat N. armees. Kogu lugu :). Ja venekeelne tekst oli tsitaat.
  • Anton, palun selgita lähemalt teie hinnastamismudelist. 30% kokkuhoitavast rahast on kliendi arve? Pole mitte kunagi kuulnud sellisest hinnamudelist. Kuidas te mõõdate kliendi kokkuhoitavat raha? Kuidas näevad välja ülemaailmsete konkurentide (vist näiteks Impinj ja Avery Dennison?) hinnamudelid samasuguste teenuste pakkumisel?
  • 🚀 Taaskord oleme rõõmsad ja auväärseks, et kutsuda teid osalema IDsys korraldatud veebipõhises küsimuste ja vastuste (Q&A) sessioonis, kus arutame meie käimasolevat Fundwise'i ühisrahastuskampaaniat, tulevikuplaane ning vastame teie küsimustele.
    Võimalus saada teavet IDsysi kampaania kohta ja kohtuda meeskonnaga neile, kes ei saanud eelmises sessioonis osaleda.

    🚀 Selles interaktiivses sessioonis jagame teavet meie praeguste rahastamispingutuste kohta, mille eesmärk on koguda 300 000 eurot 10% osaluse vastu IDsysis.

    🚀 See on suurepärane võimalus potentsiaalsetele investoritele ja huvitatud osapooltele tutvuda meie uuendusliku ettevõttega ja selle visiooniga tuleviku suhtes.

    🚀 Lisaks pakub sessioon platvormi küsimuste ja vastuste jaoks, võimaldades teil suhelda meie meeskonnaga, mõista meie põhiväärtusi ning saada teavet meie varasemate saavutuste kohta.

    🚀 Mida meie konkurentidest eristab? Me ei võta suurematelt tootmis- ja laoettevõtetelt lisatasusid. Meie teenus aitab teil säästa kuni 24 000 eurot aastas, kõrvaldades tarbetud töökohad. Hindame meie teenust selle loodud väärtuse põhjal, pakkudes täpset, automatiseeritud ja reaalajas jälgimise andmeid.

    🚀 IDsys Online pakub kasutajasõbralikku kogemust, võimaldades teil kohandada andmete kuvamist ja aruandeid vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. See integreerub sujuvalt teiste äritarkvaradega.

    🚀 Traditsiooniline tootmistarkvara on sageli kallis ja keeruline. IDsys Online on kõikehõlmav ja lihtsalt hallatav lahendus, mis säästab teie aega ja ressursse.

    🚀 Meie unikaalne eelis seisneb suuremas väärtuses. Meie tarkvara toetab erinevaid tuvastamismeetodeid, sealhulgas RFID-märgiseid, visuaalseid QR- ja vöötkoode ning masinnägemist.

    🚀 Omame sügavat ekspertiisi ja kogemust. IDsys on juhtiv RFID-lahenduste pakkuja Eestis. Oleme aidanud klientidel hallata vara, personali ning integreerinud lahendusi nende äritarkvaradesse.

    🚀 Reaalajas teabele ligipääs on tootmise juhtimisel oluline. IDsys Online on kõrgelt hinnatud toode, mis toob turule märkimisväärset lisaväärtust.

    🚀 Ärge jääge tootmise juhtimisel maha! Valige IDsys Online ja avage uus tõhususe ja tõhususe tase. Võtke meiega kohe ühendust, et kokku leppida personaalne demonstratsioon.

    🚀 Liituge meie Fundwise'i ühisrahastuskampaaniaga ning saage osa IDsysi revolutsioonist. Meie eesmärk on koguda 300 000 eurot 10% osaluse jaoks. Koos saame kujundada tootmisjuhtimise tuleviku. Külastage meie kampaania lehte, et rohkem teada saada ja panustada.

    🚀 Julgustame teid küsimustega IDsysi, meie tehnoloogia, turupotentsiaali või meeskonna tausta ja ekspertiisi kohta. Samuti võite jagada huvitavaid ja põletavaid küsimusi kommentaaride jaoks aruteluks!

    Palun märkige järgmised olulised detailid oma kalendrisse:
    Kuupäev: 15. august 2023
    Aeg: 17:30-18:30

    Link: https://fb.me/e/2LLNpbJop

    Kampaania link: https://fundwise.me/et/pitch/idsys

    #andmed #haldus #tarkvara #tootmine #ühisrahastus #rfid
  • Rocket emojid? Tegelt ka? Et siis To the moon? :D Ma ei ole kindel, et altcoinide turundusmall on siinkohal parim valik.

    Üldse, vähemalt 5 raketti tuleb lisada, muidu pole usaldusväärne pakkumine.
    Nt:
    🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 BOGCOIN!🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 LIQ 100% LOCKED, CHAINLINK TWEET SOON
    Siis ostetakse
  • Ma lugesin seda enne ka ja see kõik on justkui ilgelt ÄGE jne. ... on mingi süsteem, tuvastab "vidina", teeb mingi sõnumi ja... edasi? Mis sellest edasi saab? See on juba kohaliku itimehe asi? Tehku mis tahab? Saatku või meiliga?
    " IDsys Online pakub kasutajasõbralikku kogemust, võimaldades teil kohandada andmete kuvamist ja aruandeid vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. See integreerub sujuvalt teiste äritarkvaradega."
    Millistega? On teil koostöö? Mis siis saab, kui sapi või financialsiga integrantsioon ikaldab? Hakkab finger pointing pihta.
    Sesmõttes, et ma saan aru, et tegemist on täiesti ägeda TÜKIGA, aga ikkagi TÜKIGA mis peaks sobima mingisse tunduvalt keerukamasse ja laiahaardelisemasse süsteemi. Aga kuidas ta sinna sobitub.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon