Ayren kapitali kaasamine kuni 10.11.23 - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ayren kapitali kaasamine kuni 10.11.23

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tutvustus

    Ayren Holding OÜ kaasab lisakapitali Ayreni toote USA turule viimise esmaste jooksvate kulude katmiseks. Kapitali tõstetakse ülekursiga hinnaga 240 € = 1 osak, eesmärgiga kaasata vähemalt 50 000 €. Raha kasutuse eesmärk on saada ja näidata USAs esmaste klientide huvi tootele, mis võimaldaks omakorda suurema fondiga riskikapitali investeeringu kaasamist. Sissemakseid saab teha kuni 10.11.2023

    Kaasatud on 35 040 eurot

    Eesmärk on lanseerida ja testida AYRENi esimesi teenuseid USA turul juba 2023 sügisel, et saada vajalik traction (klientide huvi) suuremate riskikapitali investeeringute kaasamiseks. USAs esmaste klientide huvi tootele võimaldaks juba suurema fondiga riskikapitali investeeringu kaasamist ning seelähbi ettevõtte ja osakute valuatsiooni kasvu.

    Olemas toode, USAs baseeruv kohalik tootejuht, loomisel USA delaware C-Corp Ayren Inc. Sisenemiseks on valitud Indiana osariigi, seal on kohalikud kontaktid ja esimesed partnerid täna olemas. Kuigi ka riskikapitali ettevõtted on juba huvi näidanud siis soovivad nad lisaks näha ka kohapealset tellimuste voogu ja USA klientide huvi AYRENI toote vastu. Et jõuda riskikapitali investeeringuteni peame toote turule viimiseks ja esmaste klientide onboardimiseks kaasama lisarahastust siseringist, ehk meie enda praegustelt investoritelt, partneritelt ja klientidelt, kes meisse usuvad. Lisarahastus on vajalik USA äri käivitamiseks, tegevuskulude katmiseks ja esmaseks turundustegevuseks.

    Investeeringute kasutus:

    Turule laienemise kulude katmine: Välisturule laienemine nõuab suuri rahalisi ressursse - ettevõtte loomine, finantstegevuse ülesseadmine, raamatupidamine ja ka kohapealse tegevuse kulud partnerluslepingute loomiseks. Hilisemates faasides ka turundus, kohapealse müügimeeskonna värbamine jne. Lisakapitali kaasamine tagab meile esmased vahendid nende kulude katmiseks.

    Toote arendustegevus: Ayreni tooted ja teenused vajavad pidevat arendamist, täiustamist ja innovatsiooni, et pakkuda kvaliteetset kasutajakogemust klientidele. Lisakapital aitab meil investeerida arendustegevusse, mis suurendab meie konkurentsivõimet ja võimekust turul.

    Kes soovib end AYRENi tegevuste osas mälu värskendada ja end taas kurssi viia, saab seda teha viimasel Fundwise kampaania lehel: https://fundwise.me/et/prototron/ayren-isekalluree
  • Äkki viitsiks vähemalt nii palju infot panna, et mis valuatsiooni juures see toimub? Praegu on lihtsalt axcia = 240 eurtsi, isegi ütlemata, et kui palju axciaid on?
  • Väljueishõn pole oluline: hokikepp, kazumm, to the moon jne.
  • Kas keegi seletab mulle ära, kuidas on 23 augustil registreeritud mittekäibemaksukohuslasest ettevõttel kohe kaelas 33492,16€ eurone maksuvõlg?



  • "iffkillla"
    Kas keegi seletab mulle ära, kuidas on 23 augustil registreeritud mittekäibemaksukohuslasest ettevõttel kohe kaelas 33492,16€ eurone maksuvõlg?


    Palka maksti aga siis selgus, et mingi EMTA tahab palgalt ka oma osa saada
  • Vägisi tuleb meelde kummipaela-meeste "ärimudel on kinnitust leidnud" kui suudeti 5 maksvat klienti leida.
    Siinse kapitaliotsimise puhul ei viitsita isegi uut plaani viisakalt vormistada ja suunatakse pea aasta vanale fundwise kampaania lehele (Lõpeb Jan 24, 2023 23:59). Seal kampaanias lubatakse selgelt, et 2022 on "masinapark kahekordistunud" ja käive > 2MEUR. Muuhulgas lubatakse seal nüüdseks juba suuresti möödanikku jäänud aja jooksul saavutada järgmist:
    * Stage 1 - toode valmib 2022. aasta lõpus, eesmärk on lansseerida FMP (Fully marketable product) SaaS toode AYREN Eestis 2023. aasta alguses. ​
    * Stage 2 - 2023. aasta 1.-2. kvartalis toimub platvormi Stage 1 arenduste live testimine ja klientide onboardimine Eestis, vigade eemaldamine ja Stage 2 edasiarendus välismaisele turule laienemiseks.
    * Stage 3 - 2023. aasta 2.-4. kvartalis toimub platvormi Stage 1 - 2 testimine USAs ja lähiriikides, uute lisateenuste arendamine.
    * Stage 4 - Eesmärk on lansseerida AYREN.EU portaal USAs ja mujal Euroopas 2024. aasta alguses.

    Kuidas nende plaanidega läinud on?
  • Kuulge härrased, kui äriplaan, tutvustus ja üleskutse on kirjutatud "englistonianis" - kubiseb toortõlgetest, tõlkimata terminitest, orotgraafia ja sünatksivigadest -- kutsub nagu üles rahakotirauda lahti tegema?
    Kui poe ees tuleb sulle Adi dressis ja nahtagis kiilaspea ligi ja hakkab eesti-vene segakeeles seletama "imelisest investeerimisvõimalusest. 20% tootlust garanteeritud" -- siis lendad ka peale?
    Võib-olla nooremale põlvkonnale on selline solgitud segakeel "normaalsus", aga konservatiivsemal, vanema kooli inimesel tekitab see tutvustus ainult ühe reaktsiooni: "Ei, ei ja veekord ei!"

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon