Kus peituvad toetus- ja vastupanutasemed praegu?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Alvar Jõgeva
Teatavasti on mingil tasemel aktsial toetus- ka vastupanutasemed, mille
läbimurdmiseks kulub tihti rohkem jõudu. Hansa on praegu 90 peal, kas
on vabalt liikumise ruumi? ETL, Norma? -
Toetaja
ETL VASTUPANU 92 JA 97 TOETUS 87 JA 82
HP VASTUPANU 95 JA 100 TOETUS 90 JA 85
NORMA VASTUPANU 36 JA 38 TOETUS 33 JA 28
-
Kus peituvad toetus- ja vastupanutasemed praegu?
Kindlasti ei näe neid tasemeid erinevad investorid ühtemoodi.
Siit palve: Millised võiksid olla täna, Tallinna börsi, erinevate aktsiate toetus- ja vastupanutasemed?
Kui vastate homme või kunagi hiljem siis paluks selle päeva seisuga.
Tänan. -
:-D
Mis see on nüüd mingi OMXT tipu call? -
ma asetaks nad tänase päeva seisuga niimoodi -
Ma olen sellist pilti näinud surnud kassiga..., aga see oli vist vastupanutase.
Siin paistab tegu olevat toetustasemega. -
[quote=SvenOfTartu
Millised võiksid olla täna, Tallinna börsi, erinevate aktsiate toetus- ja vastupanutasemed?
Kui vastate homme või kunagi hiljem siis paluks selle päeva seisuga.
`Eks enamus osutab ikka alguses vastupanu, aga pärast lastakse alla niikuinii ja osa tehakse kukeks.`
Tom Of Finland -
Pildil ma näen on tehtud kalaks ja mitte kukeks
Miks? -
Le Resistance peitub 09.01 seisuga Bordeaux lähistel ja ootab LeClerci korraldusi. Nagu näha, tegeletakse Societe Nationale des Chemins de fer francais börsile viimisega. -
krookus Pildil ma näen on tehtud kalaks ja mitte kukeks
Miks?
Kalad ei karju kui valus on. Praktiline lähenemine -
Minu nägemus toetustasemest.
EEG1T - 0,98
HAE1T - 2,40
OEG1T - 1,71
TAL1T - 0,84
TKM1T - 5,35 -
Hinnad ei saa ju miinustesse minna!?
-
nextphase
:-D
Mis see on nüüd mingi OMXT tipu call?
:D -
kirjutan OMXT tipu call-ile put optsioone välja.
huvilistel palun saata email devnull@mail.ee kui kasutate Android põhist nutitelefoni või NUL@mail.ee kui kasutate Windows Phone tüüpi nutitelefoni.
Dumbphone ja iPhone kasutajaid ei teeninda. -
Kus juures oluline fakt on peidus pealkirjas. Need tasemed on olemas, aga nad on peidus tavalise Pirre ja Räägu eest.
-
Mis te nüüd aasite kaasmaalase kallal. Keegi võiks lihtsalt öelda, et unustagu ära oma jooned. Samas on ju hea, kui keegi seda küsib, julgeb küsida. Küsib toetusi, hmm. Kas on rongilt maas? Kui palju nüüd neid on ja millal läheb paaniliseks ostuks?
-
Tänan, stocker!
Saan aru, et foorum ei ole koht, kus oleks võimalik mõistlikku, vastas poolt arvestavat, vestlust kohata? See on pigem siseringi sisekeelset kasutava publiku sisenaljade tegemise koht. Kahjuks ei olnud ma sellest teadlik. Aga väike peks kulub alati ära!
Samas, teema NOKIA alt, selline kommentar kal´ilt: "Teine aspekt on tehniline: juhul kui €3.30 piirist allapooole enam ei lange siis järgmine tehniline vastupanu on Nokia aktsial €4.00 - 4.10 juures Investtechi järgi."
Järeldan, et siiski on investoreid, kes on selliseid tööriistu kasutavad.
Stocker, mida sa mõtled: "Kas on rongilt maas?" ja "Keegi võiks lihtsalt öelda, et unustagu ära oma jooned."
Tervitustega
Sven -
Tehnilise- ja fundamentaalanalüüsi teema on nii vana teema, et keegi ei viitsi sel teemal jahuma hakata. Sellekohaseid teemasid võib leida igas investeerimisalases foorumis. Ka raamatuid on kirjutatud poolt ja vastu teemal. Alles lugesin LHV raamatukogust laenutatud raamatust kuidas üks guru ostab aktsiaid, mis on teinud oma hinna tipu, sest tõenäoselt see aktsia tõuseb edasi (kui muidugi ka mingid muud tingimused on täidetud).
-
SvenOfTartu, Tallinna Börs on sedavõrd ebalikviidne ja olematu käibega, et mingitest "erinevate aktsiate toetus- ja vastupanutasemetest" rääkimine kvalifitseerub päris kõvaks huumoriks. Enamuse aktsiate korral võib iga mats, kellel on €10 000 siin edukalt "toetus- ja vastupanutasemeid" tekitada täpselt sinna, kus tal parasjagu pähe kargab.