NASDAQ jätkab tõusu - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

NASDAQ jätkab tõusu

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • NASDAQ indeks peaks sel nädalal ülespoole liikuma sest online kaubanduselt oodatakse lähenevate jõuludega seoses suuri läbimüüke
  • Mina omalt poolt pakun, et aeg oleks kasumit võtta. Ühel meist peab olema õigus.
  • Mina arvan endiselt, et NASDAQ parimad aktsiad jätkavad tõusu. Kui sul on internetis juba üks töötav ja kliente pidevalt juurde meelitav asi püsti pandud, siis mingil hetkel hakkavad kliendid ennast taastootma soovituste jms läbi sõpradele. Kui sa oled mingile ostukohale juba südant puistanud (isegi oma maksekaardi number!), siis pigem oled sa seal püsiklient ja ei anna rahuldava teenuse korral endast nii palju teada võimalikule konkurendile. Internetifirma saab sinu oste ja andmeid analüüsides sinust lõpuks rohkem teada, kui mistahes mittevirtuaalne kauplus. Parem kliendi tundmine -> veel paremini sobivate teenuste pakkumine = lojaalsed kliendid. Väikesed kulud võrreldes tegelike poodidega jms õigustavad kõrgemaid kasvuootusi ja aktsiate hinda.
  • sedan'd küll, aga kas ikka suudetakse ületada niigi ülevõimendatud ootusi selle jõulukaubanduse osas: paljud kohalikudki näiteks ei usu ennustusi, et jõulumüük suudaks ulatuda 4-6mrd taalani (ehk keskmiselt 6m ostjat, kes igaüks kulutab keskmiselt mingi 800 taala).
    Ja veel: pole need webiostjad nii truud midagi, sest kõik ostjad on ju tegelikult väljas selle peal, et saada asju kätte sigaodavalt. Ja milleks siis osta amazonist cd $14ga, kui on kerge leida sama asi $10ga?
  • See 14 ja 10 asi näeb tegelikkuses välja nii, et mõni väiksem üritaja võib mingi aja ju seda silm punnis üritada. Samas tuleb tal turu kasvatamiseks palju rohkem reklaami teha võrreldes amazoniga, kelle reklaamikulud käibesse hakkavad juba tehtule ja selle laviiniefektile tuginedes vähenema. Amatsoonid saavad tänu suurimale mahule keskmiselt suhtkoht odavamalt müüa anyway.
  • Paistab nii küll, kuid ega ma tuleviku suhtes väga positiivne ei oleks. Praegu eelistaksin kasumit võtta.
  • no ega nad jõuludeks ikka aktsiaid vast ei kingi ja natuke võiks mõnes aktsias pigem müügisurvet olla oma kahjumite (mõned aktsiad on aasta jooksul ka kõrgematel tassemetel olnud) kajastamiseks selle aasta raamatupidamises.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon