MoneyCentralis tuuakse välja Buffet´i vead - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

MoneyCentralis tuuakse välja Buffet´i vead

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Maailma kõige kuulsama investori käbarad ei käi viimasel ajal hästi, temale kuuluva investeerimisfirma Berkshire Hathaway aktsia pole investoritele viimastel aegadel kasumit tootnud. MoneyCentral juhib tähelepanu kahele veale, mida on teinud Buffet.
    I - ta ei investeerinud tehnoloogia sektori aktsiatesse väites, et ei mõista neid ja, et need tunduvad ülehinnatud,
    II veaks loetakse tema suutmatust mõista tähtsust investeerida väljapoole USA-d. Buffet arvas, et USA turg on küllalt suur leidmaks sobivaid aktsiaid.
  • Ma tooks siia kõrvale tüüpilise (kuid mõnevõrra ebatüüpiliselt enesekriitilise) tehnoloogiainvestori ülestunnistuse (Allikas: The Motley Fool), mis puudutab Iomega aktsiate ostmist:

    The depth of my analysis went something like: gee, I'd sure like to buy a car. Now, where am I going to get the money for it?

    Ma arvan, et warren lihtsalt ei suuda võistelda sellistega - ta mõtleb liiga palju.
  • On jahh. Natuke sarnane Konfutsiuse venna kõige kuulsama sentensiga:
    "Ta räägib liiga palju"
  • Jutt õige. Kuid kahjuks ei ma selle asjaga väga kursis. Baffet oli Gates´i järel muidu teine mees, kuid siis ta kadus sealt. Kuid kes teab, mis tal varuks on, äkki ta hakkab tal hästi minema siis, kui tehnoloogiasektor hoopis langeb.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon