Kas tuleb A2T probleem? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas tuleb A2T probleem?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sellest on küll palju räägitud, kuid täpselt ei oska seda ennustada keegi. Mind huvitab eelkõige see, milline sektor kannatab kõige rohkem?
  • mina arvan, et ei tule. see tähendab, et ei juhtu midagi sellist, et me siin päris pimedusse jääme või et midagi hullult seisma jääb. mõni arvuti kindlasti ei taha uut aastat õieti tunnistada, aga see on ka kõik. eks paistab. mingid inglased olla jälle arvanud, et me oleme siin nii umbes keskaafrika keskmisel tasemel. ettevalmistuste poolest. eks nad muidugi tea täpsemalt. ja leedu oma ignalinaga jälle on meist kõvasti vingemalt ettevalmistatud. ei tea, pole ekspert.
  • ma arvan et asi on suht tõsine. pangad panevad aastavahetusel mitmeks päevaks kontorid kinni. teisel juhul poleks välistatud topelt rahaülekanded.
    suure ohu all on muidugi igasugune liiklus, seepärast jäävad ära ka paljud lennud Tallinna lennujaamast.
    Aga reaalne pauk tuleb minu ennustamist mööda kuskilt riigisektorist, kus osavad ametnikud kasutavad y2k vea ära endale väikese uusaaastakingituse tegemiseks
  • see pankade kinnipanek on rohkem mingi rahvusvahelise surve tagajärg. kohalikud usuvad oma valmisolekut. Aga muidugi on targem probleemi vältida kui seda välja kutsuda.
  • Lauri Lind Hansapangast seostab osade lääne investorite HP positsioonide praegust sulgemist aasta 2000 veaga. Samas ÄP kommentaaris väidetakse, et Telekomi puhul kuna ta kaupleb Londonis ja dollari baasil ei ilmne y2k risk sama tugevalt.
  • USA võimud soovitavad oma kodanikel aastavahetusel Eestis
    viibimise ajaks varuks osta ka toitu, vett, taskulampe, patareisid,
    tekke ja muud vajalikku.

    Kas Teil on juba vajalikud asjad muretsetud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon