KIHLVEDU
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Pats
Olen valmis kihla vedama, et III kvartali gdp tulemus jääb ootustele
1-2 protsenti alla. kes võtab pakkumise vastu. vahele võib panna mõned toobid õlut. -
Luarvik
Ise arvan samuti. Kui üle 2% tuleb on väga hea. -
kristjan
Ma ei sõlmi põhimõtteliselt kahtlasi kihlvedusi! Seega tunnistan, et mingi tõenäosus selliseks kesiseks ootuseks on. -
sven
Olen nõus kahe õlle peale kihla vedama, et 3Q GDP tõus tuleb üle 1% y-o-y. Ehk siis jääb suure tõenäosusega vahemikku 1-2%. -
Pats
ok mina olen nõus 2 õlle peale kihla vedama, et jääb alla 1.5 prossa -
sven
... alguses ütlesid ju et alla ootuste 1-2%. Tegelikult on 0.5% muutus nii väike, et see on tavaliselt kirje statistiline viga all neil, seega ma ei tea, mis me nüüd teeme. Kui tuled 1% peale alla, siis on minu poolt asi jõus, kui ei, siis võime lihtsalt õiguse peale kihla vedada. -
Pats
ok, olen nõus suuga, sest ma olen siin ühe teise kihlveoga saamas kasti õlut e. 10x enam -
Pats
ok, olen nõus suuga, sest ma olen siin ühe teise kihlveoga saamas kasti õlut e. 10x enam -
kristjan
1% piiri peal olen ma nõus vedama. Seega: kui Q3 GDP y-o-y kasv on suurem-võrdne 1%-ga, teeb mulle toop õlut. -
Pats
vist võitsin, tulemus gpd esa esialgne +0.2protsenti -
kristjan
lähipäevil saad kätte -
Olen valmis kihla vedama, et Hansapanga Grupi I kvartali tulemus tuleb üle 450 miljoni krooni, kahel moel:
1) 250 krooni peale
2) kui palju ületab või jääb alla 450 miljonile kroonile. Võit/kaotus oleneb erinevuse vahest miljonites, korrutatud kolmega. Näiteks kui Hansapanga Grupp teenib 400 miljonit krooni, jään ma 150 krooni võlgu.
Ootan pakkumisi! -
Alvaril on vist putte võetud... :-)
-
Velikij, ei ole putte võetud, hoopis vastupidi, olen Hansapanga müügioptsioone välja kirjutanud. Ma püüan siin elu põnevamaks teha, hasardist jääb puudu. Kas tõesti keegi ei taha siis kihla vedada?
-
Velikij, meil on mõned õlled klaarida. Saku draft või Frederyk super sorts ?
-
888, võta ühendust urask.velikij@mail.ee
siis täpsustame -
alvar, tee elu laiskvorstidele lihtsamaks ja ütle, millal hansa 2003Q1 tulemused avaldab?
-
Kas 29. aprill ei ole see päev?
-
alvar mis tänasest jalgpallist arvad :)
-
Ma arvan, et Horvaatia võidab. Tahad jälle kihla vedada? :)
-
kui sa nii arvad ja kuna ebay hetkel saanud 97.st kaugemale siis mõne õlle peale võiks teha küll:)
-
Ma kahjuks õlut ei joo, aga Cocat võiks küll juua. Teeks siis jalgpalli peale, minu poolt 2 liitrit õlut ja sinu poolt 4L Cocat (kuna Coca on odavam kui õlu). Mina ütlen siis, et Horvaatia võidab. Viigi puhul ei juhtu midagi. Oled nõus?
-
arvan et oleks aus kui viigi puhul oleks minu võit
jõuad 4 l kokat ära ka juua :) -
Teeks siis nii, et viigi puhul saad ühe liitri õlut.
-
ok deal
-
alvar oled paha inimene :)
tood halba õnne -
Niisiis, Kristjan tegi mõni aeg tagasi natuke kükke, kuna kaotas kihlveo Alvarile (SP500 liikumine), nüüd on käes payback time.
Kui Nasdaq on 13.detsember 2003.a. üle 2000 punkti (close), siis teen mina kükke, kui Nasdaq on alla 2000 punkti, siis teeb Alvar kükke.
Iga punkt = üks kükk. -
Tore tore kükitage aga terviseks!
-
söön saia
-
Nii, täna siis võib tibusid lugema hakata....
Hr. Alvar peab tegema 51 kükki! -
Nõnna!
Hommikuse äratusena kükid tehtud! Seekord tuli vastu võtta koatus, Naz käis ainult korra üle 2000 punkti, aga varem on pidanud Kristjan kükke tegema. Nagu öeldakse, tähtis pole võit vaid osavõtt ja sport võidab anyway.... -
Selle kohta öeldakse veel et tähtis pole võit vaid osavõtumaks :o)
-
Olen kuulnud veel varianti "Tähtis pole võit ega osavõtt, tähtis on võidust osavõtt!"
-
Päevarahad ja toidutalongid pidid kah tähtsad olema :)