Sven. Nokia...
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
kristjan
Ajuvabad õõnestavad jälle maailmavaadet? Nokia EUR 171. Ja targetid üle 200! -
Luarvik
Kohutav. Kas Hansapangas Nokiale müügioptsioone saab teha? -
Pats
nokia aitas täna hex ülespoole ligikaudu 6 prossa -
Alvar Jõgeva
Üldse ei imesta, kui Nokia 200 euro piiri purustab, kuid millega see küll lõpeb? -
Sven
Nokia optsioone kaubeldakse erinevatel börsidel... Osta kust iganes süda lustib. -
Sven
Ma olen varem öelnud, et ma ei saa sellest aru ja ma ei ole adekvaatne kommenteerima. Jah, ja seda vaadates tundub see tõesti ajuvaba. Targetite tõstmine sellepärast, et vana target on seljataha jäänud? Võibolla on see põhjendatud. -
pats
teatud loogika on siiski olemas
mobiili turg on varasematest prognoosidest kasvanud umbes 50 prossa kiiremini, seega tulud ja kasum kasvab kiiremini kui varem ette oli näha -
sven
selle vastu ma ei vaidlegi, ma ei saa aru, kust need tulevikuprognoosid nii vinged tulevad? Et mis alust on arvata, et Nokia kõrvale (korralikke) konkurente ei teki? -
Pats
See mõte tekkis mul ,siis kui ma lugesin BM Gossipist nostalgilisi arvutusi ja heietusi Nokia kohta. Selge on see, et kuskil on juba uus Nokia tulemas ja see ei tule Interneti sektorist.
Interneti IPO-de näol on tänapäeva alkeemikud endale juba kulla leiutanud. Nüüd jääb üle avastada tarkade kivi, millega saaks endale kindlustada igavese elu. Võib-olla aitavad igavese elu probleemid lahendada Tartu Biokeskusest pärit KIA sõiduauto hinnatasemega rotid, kellel pole keele- ja kultuuriprobleeme ja lähevad seetõttu kaubaks üle maailma.