Leks Kindlustus
Log in or create an account to leave a comment
-
Marek
Sooviks arvamust Leksi aktsia kohta. "kki keegi teab, kas selle kohta on tehtud mingeid aktsiaanalyysi ja kus see asuda voiks. -
miksike
Olen Leksis mitmed kindlustuspoliisid vormistanud.
Läheb tal ikka hästi. -
sven
Loomulikult on kindlustusturu ülevaade saadaval Ühispanga klientidele. Seal on kaetud ka Leks. Ülevaade pärineb septembrist 1999 ja soovitus lühiajaliselt HOIA ja pikaajaliselt OSTA. Nüüd on küll hinnatase 30% kõrgem kui siis ja müügiäärt nagu polegi asjal. Et hetkel oleks soovitus nii pika- kui lühiajaliselt hoia, muuhulgas silmas pidades läbirääkimisi Alte Leipzigeriga, millest Ühispank teatas 18/11. -
Graafik
Kas võib loota, et LEKS on viimane firma, mis lahkub börsilt ja jääb viimase kukkuva tähena tähistama 1997-98 mälestusväärset krahhi ja sellele eelnenud veel mälestusväärsemat tõusu. -
sven
loota ikka võib -
kristjan
Ei, lahkujaid on kindlasti veel. -
pats
See on huvitav, kas sa ei täpsustaks
Või teeme ennustusvõistluse -
sven
muidugi on lahkujaid veel, aga ma pidasin silmas seda, et lootus sureb viimasena... -
Pats
Eile Riigikogus vastuvõetud ülevõtmisereeglid, mis kaitsevad väikeaktsionäre ja sätestavad ühetaolise pakkumishinna kõigile aktsiaomanikele on minu arust hiljaks jäänud, sest börsilt lahkujad on hetkel otsa saanud. Aga parem hilja kui mitte kunagi. -
sven
see oli ikka niipidi, et parem hilja kui mitte keegi?