Not just tech, but biotech... - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Not just tech, but biotech...

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • selline lugu, et tahtsin siia mingi nädalapäevad tagasi postitada sellist arvamust, et järgmine kuum asi on biotehnoloogia. ilma 3G või WAP mobiilita saab 99% inimesi hakkama. Ilma vähiravimita ilmselt mitte. Osadel kodanikel ilmselt probleeme AIDSiga - jälle ravimit vaja. Ja tervis teatavasti üsna hinamatu vara on.

    Võtsin siis nädal tagasi sektori huvipärast ette ja vaatasin, et ettevõtted nagu Amgen, Biogen, Affymetrix, Abgenix on juba kõik nii megalt tõusnud sel aastal ja et ega nendegi P/E-d just kiita pole (ikka yle 50 reeglina) ja täna tsekkasin uuesti. Ennäe imet - kolm suurimat tegijat on tõusnud nädalaga 20-30%!!!!! Up we go, biotech investors...
  • http://www.prontoserve.co.uk/anon4u/trader68/
  • Just mobiili kasutamisest saavad peavähi ja siis hakkavad biotechi firmade abi kasutama, et vähist lahti saada.
  • Inimlastel on siin ilmas elades olnud ainult kaks unistust
    Ilgelt palju pappi ja kohe ehk kuidas valmistada kulda
    ja elada kaua ehk igavesti.
    Nende probleemidega on tegeldud läbi aegade alates kuningas Salomonist ja keskajal ilma teinud alkeemikutest kuni viimase ajani välja.
    Nüüd võib väita, et tänu marulisele tehnoloogilisele arengule on esimene probleem - kulla valmistamine - lahendanud, ameerika aktsiaturud on teinud miljoneid inimesi miljonärideks ja sadakond inimest miljardärideks.
    Teise probleemi - avastama filosoofilise kivi -, mis annab igavese elu peavad tõepoolest biotech firmad, tõenäoliselt aitavad nad veel lisaks paljudel inimestel ratsa rikkaks saada.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon