USA - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

USA

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Usun, et Eesti juhtivad aktsiad tõusevad tänavu kindlasti, kui vaid ühendriikide turg kolinal alla ei tuleks. Kas keegi oskab ennustada, kui suur on sealse suurema languse oht antud hetkel? Kristjan, äkki tead mõnda huvitavat artiklit sel teemal?
  • Ohtralt. Aga enamike seisukoht on see, et praegu on veel vara suurest korrektsioonist unistada. Enne seda tuleb veel cähemalt 50-60% üles ja siis tuleb suurem korrektsioon, mis võiks olla 30-50%. Otsi Forbes'ist või lihtsalt otsi stock market crash teemat, sellele on isegi spetsiaalseid saite pühendatud. Näiteks: http://www.members.home.net/riddler/home.htm, aga nad on suhteliselt häbelikuks hetkel muutunud.
  • vaata www.bearmarketcentral.com. no nemad seal küll sapi pritsimisest ei väsi. suurematest turuosalistest on näiteks morgan stanley suht mures. vaata www.ms.com

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon