Norma - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Norma

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ma lisan siia eraldi threadi Norma kohta, kuna Kristjan julges arvata, et Ühispank on taganenud oma Norma soovitusest. (ja pakub nüüd biotehnoloogiat hoopis)

    Ei me ei ole taganenud. Target on endiselt 53 ja pole laekunud mingit infot, mis sunniks meid seda ümber vaatama.
  • Jutt on oma seisukohtade loogilises jätkamises! Telco on Ühise hinnangul juba hirmsasti üle hinnatud, mingit avalikku downgrade pole märganud. Sina seda teemat ju katad - jää siis endale ja sellele 96 või 100 või-mis-ta-Sul-oligi kindlaks.
  • ETL kohta pole iseenesest midagi uut öelda. Peale viimast update'i pole mingit infot laekunud, mis peaks põhjustama meid ETL kohta midagi paremat arvama.

    Samas, olen avaldanud ka arvamust, et samamoodi nagu aktsiad suhteliselt lühiajaliselt võivad olla allahinnatud, võivad nad täpselt samuti olla ka ylehinnatud. (1997 ikka mäletad veel?) Ja 20% ylehinnatus positiivse üldise meeleolu taustal ei ole väga hull... Eriti kui arvestada, et need, kellele need aktsiad enamuses kuuluvad arvavad üldse telekomidest väga palju.

    Minu soovitus on telekomi puhul stop lossi väljas hoida praegusest bidist paar protsenti allpool. Ja kui bid tõuseb, siis stop lossi järgi liigutada. Punkt.

    Ilmselt tuleb aasta edenedes telekomis ka mingi pettumus kui hakatakse keskenduma konkurentsiteemale. Hiljutine kogemus rahvusvahelise andmeside vallas ausalt öeldes telekomi praegu ostma küll ei pane - hinnad olid ikka liiga palju turust mööda.

  • Loogikast niipalju, et Biotech sai lihtsalt pakutud vastukaaluks Nokiale ja Sonerale ja veel mõnele kodusele aktsiale, mille maaletooja Sa paistad olevat. See oli nyyd kyll viimane vihje. Ausõna.
  • Head ööd, kodanikud! Naz +4.30% e. 4049.62 punkti. Eesti turu korrektsioon läheneb?
  • et sellepärast, et kodanikud nasdaqile jookseksid??? no sellest see korrektsioon küll ei tule. no way.
  • Ma ei öelnudki, et see ainult sellest võiks tulla. See tuleb ühel hetkel lihtsalt ja loomulikult. Venemaa saab paar korda sõjas vastu nina (RTS langeb, kartes Putini populaarsuse pärast), osaliselt vaatavad kodanikud, kes on ennast detsembris muu maailma aktsiatest välja müünud, et tuleb jälle pigem siin kasum kinni lüüa ja ära kolida. That's it.
  • Ma ei tea kuidas Nasdaqiga on, ilmselt peale AOL+TWX=AOL tehingut jätkub paariks päevaks meeleolu, siis väsivad ära. Neljapäev näiteks on põhjust rõõmustada (et siis lühiajalist kasumit võtta) YHOO tulemuste üle. Greenspan räägib kah neljapäeval ja mitmed makaronumbrid on ka due neljapäev-reede. Seega nädalalõpp tuleb huvitav.

    Eesti teeb umbes sama parabooli.
  • Kas on võimalik Norma liikumisi Frank. ja Münch. turgudel internetis näha?
  • http://195.143.20.112/lgkurs/suche.htm

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon