Amazon... - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Amazon...

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mäletan Kristjanit pushimas kõvasti Amazoni. Vaatamata X-mas seasonile pole amazon oma aktsionäre just rõõmustanud. Et mida ütled, Kristjan? Mega market?
  • Margus, siin võiks mingi selline otsimisvariant ka olla, mis teksti seest sõna otsib. Kaevasin veerand tundi praegu, et aru saada mida see Sven siin vadistab. AMZN oli lihtsalt illustreeriv näide toimimispõhimõtetest (mida Sa mõistagi tead), mitte soovitus seda savi osta. Muuseas, Naz tegi Sinu poolt ilmvõimatuks peetud 4000 kergesti jälle ära, kinnitades minu arvamust "NAZ-i paremate aktsiate hinnatõus jätkub". Ja OK, nõus, AMZN ei olnud kindlasti mitte parim näide. Loed äkki vahelduseks oma vead ka kokku? Muuseas, kui Sa soovid jälle üksteise ja õnnetute tahvlilugejate aega raiskama omavahelise nagistamisega, siis tuletaksin meelde BMarketsit ja sealset nagistamist.
  • ok, peace. niikuinii pole peale Sinu ja minu teisi nii lahedaid kujusid terves ilmas. :-)

    aga ülejäänud listilugejad võiksid rohkem oma arvamust avaldada. Muidu hakkab tunduma, et siin peale meie polegi kedagi.
  • Ma natuke nuputan
    tegelikult olen ma varemgi selle peale mõelnud et
    teksti sees võiks otsing olla
  • Et kas Sa täpsustaksid pisut, mis need paremad aktsiad on?

    Minu lemmik sealmaal on juba teada - biotech. Ja juhtivad aktsiad siin threadis ka kuskil yles loetud.

    Eile näiteks AMEX biotech index yles 8.6%, aasta lõpust 12.4%. Et pole paha, mis?

    Internet samas eile yles 6%, aastaga 1.5%

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon