Eesti netisektor(XXL.EE) rühib üles - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Eesti netisektor(XXL.EE) rühib üles

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mis uudise või kuulujutu mõjul teda praegu ostetakse?...kas Eestist üldse keegi ostab või ainult lääne investorid?..oskab keegi öelda..või oleks pidanud eelmine nädal teda 22.50 pealt ostma juba hakkama?
  • Mina sellega küll tegelda ei soovitaks, sest see on yks mõttetu pushimine. Vaata käivet, mis selle tõusu taga on. Mis selle ürituse perspektiiv on? Saada müüdud soomlastele? No see oleks muidugi tore exit scenario alles äsja sügavas ämbris istunud investoritele.

    Soovitaks sellel kohal soojalt lugeda seda raamatut:

    http://shopping.yahoo.com/shop?d=b&id=2260178

    Seal kirjeldatakse väga kujukalt, kuidas aidata olemasolevatel investoritel oma aktsiaid turustada.
  • Ostma oleks pidanud 9-10, võib-olla ka veel 15 EEK peal.
    Sel juhul oleks pidanud 22.5 peal juba müüma ;) aga hilja pole ka praegu 30-34-37 või hiljem veel kõrgema hinnaga.
    See, kuipalju tehinguid tehtud ja millise hinnaga ja milliste pakettide kaupa, on ju näha nii http://quote.ibs.ee/ kui ka http://online.tse.ee/
    XXL.EE börsikäibed on seni olnud suhteliselt tagasihoidlikud.
  • XXL-i turuväärtus on praeguse ostuhinna juures 70 miljonit krooni. Lihtsalt niisama. Out of the blue.

    Eestikeelne portaal, suunatud potentsiaalselt 150 tuhandele, tegelikult aga ilmselt vähemalt 5 korda väiksemale kasutajate arvule? Ma ei mäleta, et XXL ja tema eelkäija Pennu midagi peale kahjumi ja katteta lubaduste investoritele jaganud oleks.

    70 miljonit krooni ilusate silmade eest on liiga palju.
  • See, kuipalju tehinguid tehtud ja millise hinnaga ja milliste pakettide kaupa, on ju näha nii http://quote.ibs.ee/ kui ka http://online.tse.ee/

    mõlemad sinu poolt väljapakutud saidid on nigela lingistruktuuriga.

    online.tse.ee pealt on näha päevatehinguid, midagi rohkemat ei ole.
    aga quote.ibs.ee pealt näeb ainult viimase päeva hinda ja käivet

    sellel saidil piisab sul kui avaleheküljel sisestad nupu HANGI HINNAD ees olevasse aknasse xxl ja seejärel klõpsad lingile kauplemisandmed

    ja saad tõepoolest teada, et ei ole selle aktsia käibed enne tänast palju üle paarisaja tuhande päevas olnud ja sedagi haruharva.
  • Keegi ütles, et Saksas ostetakse XXL-i kui "Linux play"-d! Öäkk! Hype! Eestis on vähemalt minu tutvusringkonnas linux olnud au sees ja võib olla et isegi rohkem, kui Euroopas keskmiselt. Ja just see, et igaüks teeb ja toob ja katsetab on asja võlu. Mingit kokkuposserdet asja OSTMA hakata! Ei! Tirigem ise!
  • Kulla sõber,
    Mis kuradi "sektorist" sa räägid?
  • Puhuge,mida tahate,ninad kirtsus.
    Fakt on,et XXL ja teine"mitte midagi ütlev"-LEKS
    on nii mõnelegi väikemehele raha toonud,mitte nagu suur EYP.
    Käitu roomlasena kui Roomas oled...aga Eesti turgu tehakse ammu mujal.
  • kas sul peale retoorika mõni põhjendus ka juhtub olema, miks xxl.ee nii hea business on? et mingid soomlased ostavad ära? või järsku see lhv nev-fond? no sellest hoolimata mina finantsinvestorile seda küll ei soovitaks. pole lihtsalt ühtegi põhjust arvata, et see asi 70 miljonit krooni väärt on.
  • Ei olegi,aga turul käitu nagu arvad teisi seda tegevat,
    või mis? Siililegi selge,et XXL pidi tõusma-ta ju sealpoolgi
    noteeritud.Webiäri pidavat pealegi globaalne olema.
    Ja veel,mõningaid asju(näit. XXL-aktsia) tasub osta ka
    lihtsalt edasi müümiseks,mitte sellepärast,et nad nii head on.

  • Ei seda kahtlemata. Olen igati nõus, et tuleb selliseid asju ette näha, aga kujuta nüüd endale ette, et mina panen hommepäev ka mingi butiigi (internet, biotech või mis iganes taolise) püsti ja ytlen, et maailmas on 6 miljardit inimest ja et this is a mega market.

    Maksab keegi mulle selle eest 70 miljonit krooni või?
    See on küll veidi ülepingutatud näide, aga mõte saab ehk selle läbi selgemaks.

    Või oskab keegi selgitada, millega ja millal XXL kasvõi müügist 70 mio krooni kokku saab??? Kasumist ma parem ei räägi. 600 eeguga bannerireklaami müügist võtab see päris pikka aega ikka.
  • Mis siin nüüd toimub?? Kellelgi pole infot või? Ma arvan, et see, kes praegu aktsiat ostab on ainuke, kes õiget uudist teab.
  • Netimaan, Te nagunii ise teate
  • On info või pole. Seda, et keegi ... selle yrituse eest 70m maksab jätab ausalt öeldes külmaks. Nii et netimaan, otsi lolli.
  • XXL aktsia on meil Eestis küll üsna naljaka mulje jätnud, ent ma ei välista üldse, et kuskil arvab mõni euroopa netiturule suunatud investeerimisfond, et võiks 5-6 miljonit dollarit selle eest lauale laduda, et Eesti turule siseneda.
    See oleks hetkel ainus seletus, miks firmat nii aktiivselt Saksamaal kokku ostetakse, millegipärast kahtlen, et põhiinvestor seda ise teeb.
    Samas näitab kõik muu (firma kehv majandusseis, saabuv uusemissioon, kahtlane positsioon eesti internetiturul, et XXL.ee on karjuv short..ehk siis tuleks mängida hinna languse peale. Eks näis, risk on hetkel liiga suur, aga kui käive kokku hakkab kuivama, siis esimesed väledad võivad XXLi shortides küll kena papi kokku ajada.
  • fännidele hinna jälgimiseks saksas

    http://finanzen.de.yahoo.com/ saksakeelsetele ja
    http://finance.yahoo.co.uk/ inglisekeelsetele

    võite vaadata xxl.ee noteeringuid sisestades auku pua.f või pua.mu
    huvitav mida see pua tähendab

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon