HANSA = F...UPPPPP - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

HANSA = F...UPPPPP

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Millegipärast on Nomura päris agressiivselt seda regiooni promoma hakanud ja selle töö vilju on siis HANSA ja UniB hinnas märgata. Regioon olla veel nii 20-25% allahinnatud nende arvates kuuldavasti. Aga praegu on turul küll pigem selline kohalik sebimine ka silmatorkav, mis vististi näitab lühikeseks müümist või lihtsalt liiga vara müümist ja nüüd tagasi ostmist. Raske on prognoosida, kuidas sündmused lähiajal edasi arenevad, pigem BUY või minna optsioonidega volatiilsuses pikaks.
  • Arvan, et 120 kroonine hinnatase saavutatakse õige pea, see oleneb muidugi ka detsembri kasuminumbrist. Minu hinnangul on see 110 miljonit krooni, millest enamuse moodutab erakorraline tulu. Kuid hiljem on ka korrektsioon väga tõenäoline.
  • tjah, eks nomurat mäletatakse ka telekomi soovitajana suvest. noh, ei läinud aastatki, kui hind peale 30%st langust nende pakutud ostutasemele tagasi jõudis.

  • tsekkasin praegu nomura viimaseid research reporte - ei leidnud midagi hansa kohta ega eesti kohta yldisemalt...

    et ikka promovad, kuskohas?
  • Mulle väitis seda üks Londonis istuv sepik, tõesti ei oska minna kellegi käest otse küsima, kas Nomura on neile midagi pakkunud või mitte. Aga mingi põhjenduse peaks see jälle suurenenud käibele andma. Või on Sul mingi versioon?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon