xxl ei teegi enam trikke? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

xxl ei teegi enam trikke?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • või tõmbab lihtsalt pisut hinge enne kui turukapitalisatsioon telekomile järgi jõuab?

    huvitav oleks teada, mida internetifännid praegu soovitavad teha? Võtmise koht? Kasutame ära hetkelist nõrkust? Saksas tulevad kohe ostjad peale?

    Tuleb tunnistada, et viimaste päevade kauplemisaktiivsus on päris tubli olnud. Asi on korralikult üles haibitud. Tublid tegijad, kes iganes nad ka ei ole. Nüüd vaja veel emissioonini savutatud taset hoida.
  • PUA on hetkel 3.5-4.0 Saksas e. 54.76-62.59, volüüm 52758 aktsiat, tõesti midagi tehakse neilt tasemetelt. Mina hindaksin seda ettevõtet positiivselt ainult Arho Anttila kommentaaride tõttu, kus ta on juba korduvalt pidanud aktsiat ülehinnatuks. No kindlasti on ülehinnatud, so what? Sellepärast ei pea kohe kellelegi kallale hüppama, et nad tahavad oma rahaga riskida. Vaata näiteks US message boardides ringi, et aru saada kõikvõimaliku "mõistuse hääle" iitsatuste mõttetusest. Tuleb mõni vant välja ideega shortida boardi lemmikut ja ta tambitakse maa sisse. Muuseas täna hommikul maksis XXL veebruari put strike @ 60 15 krooni. Julgesid teha?
  • Mis tasemelt see xxl tõusma hakkaski? See optsioon on küll ülikallis, kuid siiski huvitav.
  • tuleb tunnistada, et ma ei julgeks ega soovitaks selles imetegijas lühikeseks minna - likviidsust ju pole ollagi. küll ma julgen kahelda palju enam kui 50m väärtuse olemasolus ja soovitaks praeguselt tasemelt (ehk siis ca 100m) müüa neil, kellel on jätkunud julgust (kavalust? avantüristlikkust?) osta. palju õnne.
  • Millal see kaua lubatud uudis xxl.ee kohta välja tuleb?? On kellelgi infot??
    Räägitakse, et aktsia läheb selle peale veel rohkem üles kui seni, ainult kuulujuttude peale..
  • Saksas 2.65/2.9 ehk 40.68/45.38. Kas see PUA tähendab PULA? Tänu uue emissiooni pealekandmisele on pakkumist nüüd küll ja ootuspäraselt tuli PUA alla.
  • saksas on tase üle 3 euro...nädala lõpuks on tase kindlasti jälle 4 euro tasemel.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon