HP ja ETL - hoia
Log in or create an account to leave a comment
-
Graafik
Trigon annab HP-le ja ETL-le soovituse neutraalne, mis teiste maaklerite seisukohad on? -
kamikadze
vot selle eest tahaks küll raha saada praegu -
nier
Tänase õhtuse seisuga paistab, et Hansa alustab jälle ülesrühkimist??
(Kosus õhtul jõudsalt). Või on mul vale arusaam, aga eks maakleritel ole parem ülevaade. -
Alvar
Ma ei ole küll maakler, kuid nõustun arvamusega "hoia". Peale väikest korrektsiooni võib jälle tõusu oodata. -
Enrico
Kõrvalseisjana paistab, et mõlemale (HP ja ETL) on selleks korraks helged tipud seljataga, ning toimub suur müümine, et teenida veel viimast ning lasta uus rong käima (EYP, SAKU, OPT, KALEV?,KLM, Reval jne), et odavalt saadut poole aasta pärast topelt hinnaga müüa.
Minu arvates ei ole ime, kui ka EYP aktsia üle sajase hinna välja pressitakse. -
Alvar
No see EYP 100 EEK on nüüd küll vast vähe mööda. -
Enrico
Seda ostuhullust vaadates arvan, et tõenäosus % on 30, kuid milline on oponendi prognoos järgmise kuu lõpphinnaks? -
Alvar
Ühe kuu perspektiivis 40 võibolla natuke üle. Põhjus selles, et arvatavasti ostab aktsiaid kokku SEB ise ja seega ei ole ju mõtet nende aktsiate eest kõrget hinda maksta. Arvatavasti tõmbab SEB vahepeal hinge ja sobiva hinna juures sekkub jälle. -
Peep
Märtsikuu lõpphind kõigil põhinimekirja aktsiatel on ~15% madalam kui hetkel. -
Alvar
Millest tultneb nii negatiivne prognoos? -
kristjan
"negatiivne!!??" Positiivne pigem... Eesti turule oleks sellest ainult kasu. -
Enrico
Kindel on see, et kallimaid aktsiaid üritatakse hetkel ära müüa, et osta midagi, mis on odav ning mida saaks sama raha eest koguseliselt rohkem osta (olenemata sellest ka aktsia on põhinimekirjas või mitte).
Kas siis loodetakse, et madal hind on vaid stardipakk või siis loodetakse makstavatelt dividendidelt suuremat kogust teenida?! On ju dividendide maksmine õigepea käes, ning vaevalt keegi lisarahast ära ütleks! -
Alvar
Pakun, et EYP dividende ei maksa. Aga Enrico, mis sa Hansast ja tema dividendidest arvad? -
Peep
See Enrico põhjendus sellest, et aktsiaid tahetakse sama raha eest koguseliselt rohkem osta, jääb arusaamatuks. Ehk selgitaksid lähemalt.