Kas ESA oskab infot hoida? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas ESA oskab infot hoida?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tulenevalt asjaolust et, pangad avaldavad edaspidi oma majandustulemusi kvartaalselt, siis kasvab oluliselt ESA poolt avaldatava informatsiooni tähtsus. Ilmselt hakatakse just makromajanduse näitajatest väljalugema turusuunda. Uues olukorras ilmselt püüavad osad turuosalised hankida ESA-st infot kõverteid pidi. Raske on uskuda, et ametnikud vankumatult infot hoiavad ja väikese meelehea eest erandeid ei tee.
  • Mulle meenub, et siingi lehel on osasid ESA numbreid päev varem avaldatud.
  • Äripäev võiks teha ajakirjandusliku eksperimendi ja püüda osta Statistikametist andmeid enne õiget avaldamiskuupäeva
  • kas tegemist pole mitte pseudoprobleemiga, kuivqrd üldse mingi ESA poolt avaldatud number siinses keskonnas/turul midagi tähnedab...

  • Ma olen artjom´iga nõus. Kuna mul on vahetuid kogemusi ESA-ga suhtlemisel, siis mulle isiklikult tundub, et see ESA ongi Eestis Saastatud Andmed. Need andmed, mis jooksevad meie ettevõtte kohta deklaratsioonidel, ning reaalsed raamatupidamise andmed küll kokku ei jookse. Ja ega pole mõtet üritadagi, kui nädalas 2 korda helistatakse ning "korrigeeritakse" andmeid vastavalt vajadusele. Statistika põhjendus: "Meil on ju juhendis nii kirjas ..." Olgu siis pealegi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon