On siin USA turu mängureid? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

On siin USA turu mängureid?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Olen vähem või rohkem USA aktsiaturul mänginud 1999. aasata kevadest saadik. Alguses läks kehvasti, nüüdseks olen plussi jõudnud :) Kui siin keegi veel sellega igapäevasel baasil tegeleb, siis võiks mõtteid vahetada...siin või emaili kaudu.
    Tundub, et biotech on endiselt tugev (eriti geeniaktsiad CRA, HYSQ GERN GLGC) ja interneti infrastruktuur (CMRC, ARBA, VIGN, KANA) läheb lähikuudel ülesse. E-tailerid (BUYX EGGS, mingil määral ka AMZN) hakkavad ära surema, portalitesse (va YHOO) ka eriti usku ei ole.
    Mis puutub suuremasse korrektsiooni, (üle 10-15 %) nagu siin paljud kardavad, siis selleks peab tulema ikka väga halbu produktiivsuse või kasumiumbreid..Tihe tööturg ja suur kasvunumber on tavaline asi, see tehnoloogiaaktsiaid ei heiduta...ja viimase aja tõusud on suhteliselt laiapõhjalised.

    Any comments?
    Marek
  • usa turud on täna presidendi päeva puhul kinni, aga biotechi mängureid on siin lehel nii mõnedki.
  • Yahoo-s saab mängurahaga mängida, sain mõne päevaga 30% kasumit :-)))
  • täna on isegi usa mänguautomaadid kinni!
  • Mina ei loe ennast mänguriks.
  • Dow Jones dets. lõpust -8,5%! - veel 1,5% kukkumist ja ongi suur krahh???
  • Juh, sa proovi selliseid vähetuntuid nagu CTRL, INFM, HCOM, nende kasvupotensiaali arvatakse jaguvat veel´. Ise sisenen uuesti nasdaqile lähiajal.
  • Oled sa investor sel juhul? Ma loodan, et mitte "value investor" :)
  • Jah. Aga pakun välja, et siin foorumis sellistest teemadest eriti ei ole mõtet rääkida, kuna on kohti, kus USA huvipakkuvatest stokkidest juba niigi palju pläkutatakse. Pigem võib siin anda lingi mõnele huvitavamale asjale selmet hakata siin suures osas võõraid mõtteid refereerima.
  • Hyva. Saan aru. Loomulikult peab prioriteet olema eesti v22rtpaberiturul, sest kuidas muidu kohalikud maaklerid endale raha saaksid teenida. Naljakas et isegi ajakirjanduses need tyybid never v2lismaistest turgudest ei kirjuta. Ilmselt myytakse investoreid paaniliselt eesti piires hoida v6i siis v2hemalt oma ylikalleid v2lismaateenuseid reklaamida. Jumal hoidku kui nad avastavad, et
    a) v'lismaiste turgude tootlus on parem
    b) komisjonitasud sealsetes firmades on m2rksa odavamad
    c) infot hankida on m2rksa lihtsam, siseinfo kasutamine m2rksa v'iksem
    d) kokkuv6ttes TEENIB rohkem.

  • Ma soovitaks Sul vaadata selle www.eei.ee esilehekülge. Sealt leiad väikese stiilinäite meie tegemistest, vt linki Eesti Ühispank, selle alt peaksid leidma meie Põhjamaade turgude ülevaate. Meil on aktiivseid (isegi väga aktiivseid) kliente, kes kauplevad Põhjamaades, muudes Euroopa riikides ja USAs. Siiani ei ole me arvanud, et peaks väga laialt promoma neid teenuseid...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon