PRO Kapital??? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

PRO Kapital???

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mida arvatakse PRO Kapitalist?
  • andmeid on liiga vähe, et kommenteerida.
  • Lugege lehti mehed! Keegi üritab neile vägisi vett peale tõmmata.
  • Selle vee pealetõmbamisest ei tea ma midagi, kuid kui vaadata börsil, kes ostab seda Pro Kapitali, siis on seal valitsevaks ostjaks Preatoni. Vist üritab päästa, mis päästa annab.
  • Mulle saatis keegi Joel Armei e-maili, kus oli suur tabel "suurepärastest" Pro Kapitali tulemustest, tulevikuplaanidest ja kiri selle kohta, et umbes ole hea mees ja võta mõned Pro Kapitali aktsiad. Kirjas oli veel kirjutatud, et Pro Kapital on ikka kõvasti allahinnatud ja võiks olla likviidsem...

    www.tse.ee leheküljelt lugesin, ePro Kapital saab võib-olla omale mingi kosilase, mitte ei tule nimi meelde, kuid mingi itaallaste värk.

    Veel huvitaks mind see, kust saab seesama Joel Armei andmeid selle kohta, kes mängivad börsil?
  • Rene
    Sinu meiliaadressi sain ma sellesama lehekülje pealt ja on teisigi
    siin sõnavõtnuid, kes samasuguse meili said. See et sa börsil mängid,
    selle ütlesid sa praegu ise välja. Edu sulle.
    Kuna Pro Kapitali juhtide soov on, et ettevõte läbipaistvamaks saab,
    siis otsustasime saata selle meili nii paljudele kui võimalik.
    Ja seda tehakse veel. Keegi ei ole käskinud ega palunud neid aktsiaid
    "endale võtta" vaid nagu öeldud, see saadeti tutvustamiseks.
  • Ma ei tea, kas saab seda just nimetada "läbipaistvamaks saamiseks", kui "võimalikult paljudele", aga siiski valitud isikutele saadetakse mingi imelik kiri a la "meil on mõnus firma, osta endalegi aktsiaid".
  • Joel, kas tead, et sellist otsepostitust nimetatakse ühe sõnaga: SPAM. Tuleb eiteakellelt kiri millegi üles promomiseks. Kuidas sa ise suhtuks? Ma pakun, et sarnase materjali viskasid oma postkastist prygikasti kõik peale koduperenaiste ..selliseid koduperenainepensionärinvestoreid Eestis aga paraku pole kuigi palju ...:)
  • Kristel
    "Valituks" osutus seltskond sellepoolest,et kõigi aadresse me ei teadnud. Samuti on see analüüs üles pandud väärtpaberibörsi leheküljele, et seda saaks vaadata kõik, kes huvi tunnevad. Ja kuna keegi polnud sellist ülevaadet pikka aega teinud ning meilt see telliti, siis ei näe põhjust äraütlemiseks.
    Taavi
    Kui viskaisd prügikasti, siis viskasid (kuigi ei usu). Me vähemalt teadvustasime koduperenainepensionärinvestoreid sellega, kes ise TVB leheküljelt seda vaatama minna ei viitsi.
  • Joel, ma tahan lihtsalt, et sa teadvustaks, et said hakkama ühe võrgus igapäevaselt levinud sigadusega..saates inimestele 800 Kb oma analüüse (seda on juba koguseliselt üsna palju, oleks võinud piirduda lingiga). Järgmisena tuleb võib olla email dressipükste kvaliteedi analüüsi firmalt, mis leiab, et adidase omad on ikka kõige paremad..ja siis sarnane apelsinimahlade kohta. jne jne.
    Ka ma ise arvan teatud asjade kohta ühte koma teist.. sellepärast ei risusta ma teiste postkaste..sest see käib elementaarse NETIKETI vastu.

    Vaevalt ebaviisakas käitumine parandab antud analüütikute, analüüsi või ka PRO Kapitali mainet
  • Taavi, ma tänan. Tunnistan, et link oleks olnud mõttekam. Vigadest õpitakse. Võibolla paned siia ühe lingi kus NETIKETTI õpetatakse. Ette tänades.
  • "Esmaspäeval, 21. veebruaril sai AS Pro Kapital kirja
    ettevõttelt Domina Hotel e Comproprieta Alberghiere
    S.p.A. pakkumisega alustada läbirääkimisi ühinemiseksaktsiate vahetuse teel."

    Kuulge, mis see on mingi nali või?
  • Tänased ÄP ja EE avaldavad 02.12.99 Die WochenZeitungist(Zürich) tõlgitud loo, milles valgustatakse Domina tagamaid. 1995.a. kuulus antud ettevõte Preatonile, Milano börsile 1995.a. ta selle ettevõttega ei pääsenud. Preatoni on püüdnud viia Dominat Islandi börsile (NB! Preatoni abikaasa on pärit Islandilt).

    Ja nüüd püüab ta Dominat aktsiate vahetuse teel tuua börsile Tallinnas.
  • Veel üks asi. Informatsiooni liikumiskiirus. Artikkel, mis täna Eesti populaarsemates ajalehtedes avaldati leidis trükivalgust juba 3 kuud tagasi. Kas ei võtnud pikalt aega?
  • Ilmselt võib Preatoni selle artikli tõlke nii laiapinnalise kajastamise puhul õnnitleda iseennast. Sest EE-d ja Äripäeva hakkas asi tõenäoliselt tõsisemalt huvitama alles siis, kui mees Sõnumilehte kohtuga ähvardama hakkas.
  • Mina küll Joeli ei tümitaks.
    Kuule Taavi kui sulle tuleb tehnilist analüüsi nii palju, et see su postkasti ära ummistab, siis ole nii hea ja ära seda kohe prügikasti pane vaid saada rahvale ka või saada veebimeistrile võib-olla paneb ta siis sinu tehnilise analüüsi kogumiku siia lehele üles ning me kõik saame seda lugeda.
  • Igal juhul ,kui on materjale, mis võiks huvi pakkuda rahvale,mina olen nõus alati need üles riputama.
  • Veebimeister. Kui tunned, et analüüs oleks vaja üles panna, siis anna teada, kuhu ma meilan sulle selle. Ta küll on juba börsi leheküljel üleval ka.
    aadress http://www.tse.ee/news/research/index.htm
  • joelile - meil on link TVB analüüsidele olemas.
    Mine esiküljel kataloogi TVB/TSE sektsiooni vali uudised - edasi on lihtne.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon