NASDAQ=DJIA - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

NASDAQ=DJIA

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Vaadates selle aasta USA aktsiaindeksite liikumisi pakun välja pealiskaudse oletuse, et Dow ja Nasdaq indeksite väärtused võrdsustuvad 6000-7000 punkti tasemel.
  • Vaatan siin just reede õhtul online kukkumist Wall Streetil ja pean tunnistama, et olen aina kindlam selles, et Nasdaq teeb lõpuks eriti tõsise kolaka. Praegu oleks vist õige aeg teha swap cyclicals vs. technotrash (America Online, Amazon, Qualcomm). Johnson&Johnson, P&G, Royal Dutch, Ford, Coca-Cola ja pangad on päris atraktiivseks muutumas. Muide, ma pean IBM-i ka pigem teise kui esimesse gruppi kuuluvaks.
    Nii et, unustage parem see Nasdaq=DJIA. Nasdaq on väga ohtlik tegelane.
  • ma ei mõelnud seda, et nasdaq peaks kauaks 6000-7000 punkti peale pidama jääma, eks looduse dialektika toob ta sealt alla tagasi.
  • Raske uskuda, et Nasdaqile nii palju aega antakse, et lähiperspektiivis 6000 punktini jõuda. Kunagi tulevikus, miks ka mitte, aga siis ei ole Dow enam selle taseme lähedalgi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon