Kalev teeb recovery
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Margus
Pange tähele, et Kalev on samasugune tuhast tõusja nagu Farmaatsiatehaski ning on peagi jõudmas jälle Eesti suurimate eksportööride hulka. Nii , et spekulandid tehke panuseid. Selle aasta lõpuks on hind 50 lähedalning Kalev müüakse strateegilisele investorile (Ńestle või Fazer) -
Jaanus
Asjaga võib tõepoolest tõsi taga olla, sest täna vahetati ka nõukogu koosseisu. Kui Ühispanga aktsioon Kalevi tervendamise osas tõesti õnnestub, on Kalevil tõesti kõva potentsiaal. Ärge unustage, millist Eesti firmat eestlased kõige paremini tunnevd - see on just Kalev, mitte aga Eesti Telekom. Peale selle on Kalevi võlakordaja tunduvalt langenud ning seis tundub igati roosiliseks minevat (jaanuaris ja veebruaris 2000 hakkas Kalev kasutama ka odavamat suhkrut, lisaks saadi Lätist tellimus, nii et potentsiaal on minu meelest tõesti hea. -
velak
Siin esinevad mehed, kes on viimasel ajal Kalevit ostnud... -
Martin
Jaanusele
Odavama suhkru kohta loe minu vastust 08.03.2000.
-
millel siis need prognooid seisnevad, et aasta lõpuks hinda 50, soe plaan ka Kalevit ostma hakata, aga kindel nägemus veel puudub
-
aasta 2000 ja 2005 vist suht erineva kaaluga minu meelest :)))
-
sai jah vist "natuke" mööda pandud :)))),
aga mis nägemus tänasepäeva seisuga on? -
tänapäeval võib ka õelda, et 50 on õigustatud kui tulevad kvartalid õigustatud saavad. ja see eelmine 50 oli enne splitti. seega see hind ammu ületatud