kuidas ma eile nasdaqil 50% võitu tegin
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
spiid
Jeah, tahan lihtsalt teada anda, kuidas mõnikord lihtsalt jopata võib.
Istun ma kell 4:30 arvuti taha just usa börsi avanedes ja uurin tõusjaid langejaid ja nende põhjusi.
4:45 avastan, et MNTR, mis on kogu aasta tõusvalt 12 pealt 34 läinud ilma eriliste kõikumisteta, on teinud 40% miinust veerand tunniga.
5:00 ühtegi uudist, mis põhjustaks sellise languse, ei ole avaldatud. MNTR hinh 22$ peal.
5:10 MNTR langeb mõne minutiga 22 pealt 17.5 peale ehk kokku 50% eelmisest sulgumisest.
5:12 müün oma senise positsiooni maha ( RHAT) ja annan korralduse osta MNTR turuhinnaga, mis sel hetkel on 17,75.
5:13 on order sooritatud ja hinnaks kujunes 20$, ehk minutiga tõusis noteering üle 2 taala.
5:30 hind on jõudnud 22 peale.
5:50 hind 22.9735
5:51 kauplemine peatatakse MNTR aktsiaga, põhjus: oluline uudis tulekul.
9:00 Uudis ilmub. Tegu on kommentaariga US Today artiklile, kus väidetakse, et MNTR toodangut uurib FDA, kuna on kasutatud ilmselt tervisele kahjulike aineid rinnaproteeside valmistamises. Compani lükab kõik süüdistused ümber ja kuna US Today ei avalda oma väidetele kinnitust siis muutub uudis positiivseks.
9:30 kauplemine taastub ja jõuab kiiresti $30 peale kuhu jääb püsima päeva lõpuni.
MNTR lõpetab 30.5$ peal.
Muidugi võiks kirjutada samasuguse jutu teemal: kuidas mul ei jopanud ja ühe päevaga 30% kaotasin, aga see on hoopis teine teema. -
spiid
Tegelikult ma võitu ei saanudki, sest positsioon jäi ööseks sisse. Eks täna näeb, kuidas edasi läheb. -
jüri
Ma arvan, et see "kuidas mul ei jopanud ja ühe päevaga 30% kaotasin" ei ole hoopos teine teema, vaid see sama asi, et seal juhtub päeva sees rohkem, kui meil. Eriti kui vaadata viimaseid päevi. Kuna küll meile elu hakkab tulema? -
spiid
Jajah, ma tahtsin lihtsalt öelda, et see kuidas mul ei jopanud, sellest ma kirjutada ei taha:)) -
Luarvik
Mittejoppamise lugu oleks ka väga huvitav. Lase tulla.