Õnnitlused NASDAQ -1000! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Õnnitlused NASDAQ -1000!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nasdaq COMP on viimase kuuga kaotanud oma lifetime high-st esimesed 1000 punkti. Ma ju ütlesin kohe, et peale tõusu tuleb langus. IRW
  • Oraaklid tõstavad pead!
    Ma ju ütlesin kohe..........
  • ... ja mina ütlesin pärast
  • Meie pisike sai ka 4000 punkti piirist läbi! Lisan omalt veel shampust!
  • oled siis usas lühike või niisama plaksutad käsi?
  • Hoiatus! See tekst ei anna mingeid viiteid aktsiaturgude liikumise kohta!

    J.Kaplinski filosoofiline lugu
    Ameerikat ootab ees kokkupõrge jäämäega

    Mulle jäi see tol ajal kohe meelde, aga aega on voolanud merre, mis näitab, et süsteem oli inertsem kui arvata võis.

    Klõpsa lingile!
  • Mäletan, et omal ajal lugesin seda ja isegi leidsin, et tegemist on enam-vähem jutukesega.
    Teine kirjaniku poolt maailma majanduse kohta kirjutatud asjake oli Õnnepalult, kel oli muidu ka enam-vähem, aga tema puhul oli tunda teatud sorti küündimatust. Nimelt paistis välja, et intressimäärade langetamise mõte 1998. aasta sügisel jäi temale arusaamatuks. Tema arvates oli vist nii, et investorid kõik arusaamatul põhjusel ostsid aktsiaid, kui intressimäärasid langetati. Tegemist oli selge põhjusliku seosega.
    Samuti mäletan, kui Õnnepalu soovitas kõik Eesti põllud vilja täis külvata, sest tema arvutuste kohaselt vist inimesed nälgisid. Vaat see oli avastus. Minu teada on näljahäda käes kannatavate inimeste arv püsinud stabiilselt 800 miljoni ringis. Ainuke asi on selles, et need nälgivad inimesed ei loo ja ei ole ka võimelised looma hüvesid teiste inimeste jaoks. Ma kujutan ette, et kui Eesti inimesed käituksid nende nõuannete kohaselt ja kasvataksid vilja ja üritaksid seda neile inimestele müüa, siis oleks 10 aasta pärast ka Eestis suurem hulk nälgivaid inimesi.
    Just selliste arvamusavalduste tõttu on minu huvi ilukirjanduslike väljaannete ja kirjanike poolt avaldatud muude arvamuste suhtes mõnevõrra kahanenud. Üldjuhul nad avastavad midagi sellist, mida selle valdkonnaga tihedalt seotud inimesed juba ammu teavad, kuid nad panevad selle enamale arusaadavasse vormi ja panevad mõned populaarsed loosungid sinna kõrvale. Oi, kuidas ma vihkan igasugust mula!!
    Muide, loosunglik (aga siiski oluliselt sisukam) tekst USA süsteemi ohtude kohta on leheküljel nationaldebt.com
  • Kas Taavil shampus otsas?
    Mida oraaklid jälle välja hõikavad- kuhu Nasdaq suundub?
    Arvestades viimast liikumist peaks + tulema???
  • Täna on taas väike tähtpäev, täpselt aasta tagasi lõi Nasdaq 5000 punkti piiri
  • Ei tea kas täna proovib 2000. Ülevalt alla on ju kergem põrutada.
  • kas ka teised on tähele pannud, et reedeti on nasdaq pidevalt punane, eelmine oli erand, loodaks 1999 järgmise nädala algul ära näha.
  • [BRIEFING.COM] Not looking good at all on the major indices as the Nasdaq is down 100+ points (roughly 4.7%) and the Dow is down 200+ points (roughly 1.9%). The Nasdaq has broken 2071 to create a new two-year low just under that level.
  • Heisenberg 04/04/00 18:29 soovitas:
    http://www.postimees.ee/leht/98/06/30/arvamus.htm#esimene


    "Jah, aga Ameerika kui maailma ainus suurvõim, maailma võimukeskus? Kui Ameerikaga peaks midagi juhtuma, ootavad maailma suured vapustused. Aga kas Ameerika saab maailma liidri rollis hakkama? See on midagi, millesse ma paraku ei saa uskuda.
    ...
    Jäämägi, millega kord põrkab kokku Ameerika, on juba sündinud. Ma ei tea, millal nad kohtuvad, kuid vaevalt saab seda kokkupõrget enam vältida."
  • Eilses TV3 uudistes teatati,et ANTARTIKAS on lagunenud suur liustik. Nüüd hulbivad jäämäed mööda meresid. Ime siis kui mõni neist Ameerikale otsa hulbib! Vee tase meredes hakkab tõusma....Eesti kõrgustikel hakkab maa hind tõusma...ilmselt tuleb raha USAst ära võtta ja maad osta...
    oH JAAA....

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon