CSCO head tulemused - homme NASDAQ -> North - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

CSCO head tulemused - homme NASDAQ -> North

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • CSCO pärast börsipäeva lõppu avaldatatud kvartali majandustulemused olid tõepoolest head. Ületati analüütikute ennustatud EPS-i ( 0.14 vs. 0.13 USD per share), müük kasvas koguni 55%.

    Seega ilmselt lükkab CSCO homme tech-sektori ja vahest ka kogu NASDAQ-i tõusule. Peaks ehk natuke suurema käibega ja huvitavam päev homme olema.

    Kes tahab pikemalt uudiseid, saab siit.
  • See North = põhja nali on küll juba vana, aga antud juhul sobib suurepäraselt. Kui FED kõigile üllatuseks siiski 0.25 kasuks ei otsusta (mis lühiajalise ralli esile kutsuks), ootan NAZ tõusu alles tasemetelt 3000..3200
  • halval turul ei kipu head uudised eriti mõjuma
    ja vastupidi
  • Enne, kui rääkida headest tulemustest tasuks süübida natuke enam "headesse" tulemustesse. ja kõigesse ümbritsevasse.
  • To leaf: Väidad, et CSCO tulemused polnud head? Samas muidugi 9. perioodi järjest lüüakse earnings estimate'sid, kuid las LEAF süübib natuke sügavamalt CSCO majandusaruannetesse ja toob miinused välja. Ootan.

    Muidu SPETS'i kommentaar täpselt õige. Ettevaatlikuks tegi ka see, et CSCO aftermarketil tõusu ei näidanud eile. Ja enne teisipäeva turg ilmselt selgemat suunda ei võta.
  • kallis beast. Loe minu tekst veelkord läbi ja tee omad järeldused. Peale seda loe veel läbi uudised, mis puudutavad kasvõi väga kaudselt Ciscot.
  • kallis leaf. Lugesin Su teksti ka teist korda. Kui keegi ütleb, et tasuks süübida natuke enam "headesse" tulemustesse (vt.ülal), siis loeksin seda kui väidet, et tulemused ei olnud nii head ühti.

    Väidan, et tulemused olid head aga turg liiga bearish. Mida siis Su tekstist veel lugeda? Ümbritseva suhtes oli Sul õigus. See on ka kõik. Takkajärgi on pealegi väga kindel tark olla. Ja siis kommenteerida loe minu teksti ja tee ise järeldusi. Bull.

    Muide ilus lause Momentum drove these technology stocks up, but momentum works in two directions
  • Nasdaq ikka hetkel imeb koledalt. Tuleks vist ostma hakata. 13. aprill tuleb meelde...järgnes 500 punktine ralli.
  • sekka midagi toonusele ka
    www.ultrapasswords.com
  • kuidagi väga karulik on see üritus nagu ostmiseks?
  • Konstruktiivne kriitika ei ole just teie tugevam külg, või kuidas, mr. Leaf?
  • Applied Materials Inc.(Nasdaq:AMAT) avaldas pärast börsi sulgemist veel paremad tulemused kui CSCO eile. Kuid sarnaselt CSCO'le kukkus ka AMAT after-hours kauplemise käigus. Kas sellest järelduvalt testitakse homme viimase aasta madalamaid tasemeid?

    P.S. Homme peaks vell DELL tulemused avaldama. Brrrr. :)
  • DELL suutis ka ennustatud EPS-i lüüa (0.16 vs. 0.19), rohkem kui arvata julges. Sellist earnings suprise'i pole DELL küll mitu aastat pakkunud. Hea, et tänane positsioon sisse jäi :)
  • Olen küll loomult rohkem Bull aga märgid näitavad langust.
    AMAT, CSCO, INTC, JDSU, ORCL, PMCS, QCOM, SUNW - kõik on tehniliselt kas languses või selle alguses. Need on suuremad ja tugevamad. Kui need langevad siis on asi halb.
    Kõige rohkem hirmutab INTC ja CSCO mis on suutnud Nasdaq languse ajal hästi vastu panna. Aga umbes 8-9 päeva tagasi toimus muutus languse poole ka neis.
    Enamus põhiindekseid - Dow Jones Industr, , Nasdaq, SP500 näitavad langustrendi.
    DELL on olnud languses juba 1.5 kuud. Hetkel ei viita miski et langustrend oleks muutumas. Ilmselt kukub lähema 10 päeva jooksul alla 40 enne kui pidama saab.
    Kui langevad CSCO ja INTC - need millesse on usutud ja mis on mitmeid kuid tõusnud tugevalt - siis tuleb üks paras matakas. Nende langus kisub palju muid sümboleid kaasa.
    Hetkel ei saa aru kas Nasdaq languseks on vaja veel väikest tõuget või enam mitte - juba on uus suurem langus alanud. Ja ega tegelikult ei takista miski Nasdaq langust allapoole 3000 piiri.

    Mis hinnaga DELL positsiooni võtsid? Kaua plaanid hoida? Ega DELL ise halb ole ja langus võib paari nädala pärast jälle üle minna. Vahepeal aga on oht miinusesse minna.
    Mis puudutab DELL tulemustesse siis nendesse ma ei ole süvenenud. Kuid ma ei usu et see midagi muudab. Olgu tulemused kui tahes head - kui puhkeb paanika siis kõigepealt müüakse ja pärast mõeldakse.

    Ise loodan et minu pessimistlik ennustus ei lähe täide. Aga imesid juhtub nii harva....
  • NASDAQ-l praegu tõusule mängida tõesti ei tasu. DELL läheb mul homme ka 100% müüki, pikka positsiooni praegusel turul hoida ei julge milleski.

    Huvitav kuna NAZ siis kukub ja kui palju, esimesi tõsisemaid närvilisuse märke näitas juba nädala alguse "trall" CSCO ümber. Kuna US majandus näitab ka juba mõningaid jahtumise märke, siis FED on oma jahutamise ülesandeid juba teatud määral täitnud ja teisipäevane vaid 0,25% intressimäärade tõstmine lükkab turu kindlasti üles. Praegu väga ebakindel seis. Julgeb keegi ka tõusule mängida? Ma mõtlen peale Ameerika.com aktsiamängu, kus langusele mängida ei saa :)
  • Lihtsalt mõtlesin, et päevakohane topic - vaja listi algusse lükata. Vägisi kipub selline tunne jääma, et tegu pole lihtsalt reedese kasumivõtmise või muu sellisega... Hea, kui 2000 taset läbi ei murta...
  • mis seal head on, master, kui ei murtud reedel, siis esmaspäeval murtakse ikka. Kindel värk see!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon