Kuidas saada Investorite tähelepanu? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kuidas saada Investorite tähelepanu?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,

    Mul on üks abipalve. Nimelt on turul praegu üks projekt, mis on huvitatud esimese ringi investeeringu läbiviimisest. Nagu ikka, tegemist on e-äriga (Firma pakub internetistrateegiate koostamist ja teostust). Firma(d) tahab(vad) tegevust laiendada.

    Maht jääb alla 10 miljoni krooni. Kuna maht on väike ei ole asi huvitav investeerimispankadele. Mõte on leida mitu erainvestorit, kuid kuidas nendeni jõuda?

    Mida Te soovitate ette võtta?

    Kas kellelgi on kogemusi?

    Parimate soovidega,
    PV
  • Reeglina jääb asi siiski äriidee/plaani/teostajate taha. Kui on hea idee/teostajad, võib vabalt saada ka miljonilist toetust. (Kui "mahu" all on siin silmas peetud ikka finantseerimismahtu, mitte näiteks aastast käivet). Üldiselt tundub, et sisuliselt konsultatsiooniteenust ning programeerimisteenust pakkuvale firmale ei ole liiga suurt kapitali tarvis (saan aru et millegi sarnasega võiks tegemist olla), kuna rahavood sisse hakkavad tulema (peaksid vähemalt) kohe peale esimeste konsultatsiooniteenuste pakkumist.
    Sisuliselt peaks saama sellist firmat alustada (mõne)saja tuhande krooniga (kulud paari kuu jagu konsultantide palgad ja väike office). Kuna konsulteerimise idee ei ole midagi sellist mida varjama peaks ning õnnestumine sõltub ainult inimestest, siis võib oma konkreetse ideega minna kas või mõne arvutifirma ehk siis erainvestori juurde. Pigem üks erainvestor kui mitu, vähem seletamist ning heale andekale inimesele leidub selliseid kindlasti, kes tahaksid kampa lüüa.
  • Proovi selliseid internetisaite, nagu http://www.angeltips.com ja http://www.freeprivatecapital.com

    Veiko
  • VC-d investeerivad kyll *uutesse asjadesse* aga vahemalt USAs on nad nii hoivatud et kaituvad vana majanduse mallide jargi. Seega *referral* ehk soovitamine on moodapaasmatu. Selle parast otsi mingi sober kelle kaudu VC jutule saada
  • USA VC-de raha on ebahuvitav. Olen pigem huvitatud kohalikust rahast.

  • priit, kas trigon ei andnud siis piisavalt raha... et nüüd vaja veel uusi investoreid otsida?
  • CV Online'il paistab kogemust olevat.

    Lugu tänasest PM Onlinest

    CV Online sai 3 miljonit eurot ning uue juhi

    CV Online kaasas 3 miljoni euro suuruse investeeringu 3TS Venture Partners AG juhitud investorite grupilt. Ettevõte uueks juhiks valiti 11 aastase personaliotsingu alase töökogemusega briti päritolu Norrie Sinclair.


    Kesk-ja Ida - Euroopa juhtiv online personaliotsinguteenuste osutaja
    CV Online asepresidendi Jüri Kaljundi sõnul on 3TS Venture Partners AG juhtiv regionaalne riskikapitalifond, mille asutajad on Saksamaa 3I Technologienholding ja Soome SITRA. Investeeringu tegemisel osalesid ka senised CV Online investorid Esther Dyson ja LHV Ventures. Tehingujärgselt säilitasid Eesti aktsionärid enamusosaluse.

    3TS Venture Partners juhataja Michael White hinnangul on CV Online muljetavaldav ettevõte, mis asutatuna Eestis on tänaseks kujunenud selgelt suurimaks online personaliotsingufirmaks Kesk-ja Ida-Euroopas. “Meile imponeerisid asutajate ning juhi visioon ja professionaalsed teadmised. Vähestel firmadel on õnnestunud ületada piire sedavõrd hästi, kuigi paljud on selle omale eesmärgiks seadnud,” ütles White.

    Jüri Kaljundi sõnul jätkab senine juht Jürgen Tamm asepresidendina tootearenduse alal. “Uus juht, Norrie Sinclaire on Suurbritannias ja Kesk-Euroopa personaliotsingu sektoris tegutsenud aktiivselt üle 11 aasta ning tema põhjalik arusaam kogu turust ning regionaalse juhtimise kogemus aitavad CV Onlinel luua lisaväärtusi meie klientidele, töötajatele ja aktsionäridele”, lisas Kaljundi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon