Farma taas ralliks valmis, IIQ kasum 4.3 milj. - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Farma taas ralliks valmis, IIQ kasum 4.3 milj.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Liiguvad kuulujutud, et Farma II Q kasum tuli kuhugile 4.2 milj kanti. Viimaste kvartalite andmeid vaadates tekib juba tunne, et varsti on Farma PE kuskil 1 kandis! Tasub võibolla siseneda?
    Tundub, et müük on korralikult käima saadud ja nüüd hakatakse korraliku kasumit teenima.

    Noteeringutega on maaklerid küll Farma puhul kitsid aga asjal silma peal hoides on võimalik saada päris maitsva hinnaga. Muidugi Farma ei ole nõrganärvilistele aga kui juba Vichman aktsionär on siis võib-olla pole närve vajagi.
  • Lihtsalt huvitav kui pikk on keskmine väikeinvestori mälu????
    1a, 2a või nagu heeringal 3 sekundit???
    See ettevõte ja selle ettevõtte juhtkond valetas ja pettis oma aktsionäre.
    Sorry , kui kellegile liiga tegin.
  • Nagu on teinud ka vähemalt pooled TSE-l noteeritud emitendid!!!!
    Võib-olla oleme siis kõik heeringad, kes TSE-le raha panevad???

    :-)))
  • No nii räigelt nagu Farma pole küll keegi valetanud. Või on?

    Aga, "Eksisteerib kaks lõpmatut asja - universum ja inimeste rumalus. Ja universiumi koha pealt ma pole enam nii kindel." A. Einstein
  • "Vale" ja "räige vale" on kaks suhteliselt ähmaste piirjoontega mõistet.

    Järelikult, beast, need kes räigelt valetavad on HALVAD ja need kes ainult valetavad ei olegi halvad!
  • to illimar: too siis näiteid teiste valetamise kohta. Seda ma tean, et Hoiupank tegi seda, aga too siis palun need ülejäänud "vähemalt pooled emitendid" ka ära. Ja Sa vägistad loogikat.
  • Mind paneb imestama see, et kui mingi siseinfo lekiks, siis kajastuks see aktsiakäibes, mitte siin.
    Samas ega farma ei saa valetada, ega ka tõtt rääkida. Seda saavad teha vaid juhid ja omanikud, kellel on siiski trend vahetuda.

  • Minu arusaamist mööda ei ole FARMA omanikud vahetunuid.
    To illimar: vabanda, kui sulle liiga tegin, ei olnud midagi iskiklikku. Olen investeerinud TSEl ilmselt selle sünnist saati - seega ei pea kedagi "heeringaks". Lihtsalt kui keegi on valetanud - siis on suur tõenäosus, et ta seda uuesti teeb. See, mis toimus Hoiuga, seda ei saa võtta selliselt nagu kirjeldati meedias, see oli veitsa keerulisem.

  • Farma on päris hea aktsia olnud. Kes 95. a. EEA pakkumisest ostsid on praegu kasumis ja kaks korda dividende ka saanud. Vahepeal oli võimalus müstilisteks kasumiteks.

    Sogamistest pole parimadki pääsenud. Raudselt olen seda meelt, et sogas ei olnud süüdi FARMA vaid inimesed, kes seda putru keetsid.

    Nii suurt kasumit küll ei ootaks. Aga ralli tuleb veel küll - sügisel-talvel.

    Mis te sellest uuest kohtuasjast arvate. Viimased kaks kohtuasja on FARMA võitnud. Milles asi üldse seekord seisab?
  • to Westmees:

    Mis rallit Sa silmas pead? Kas Farma aktsiat või TSE-d tervikuna?
  • Kui ühe ettevõtte PE langeb 3 või 2-ni siis on väga võimalik, et ühel hetkel lõpetavad ratsionaalsemad investorid näppude imemise ja tormavad ostma.

    Muidugi võib väita, et vaadake aga lolle, kes ostavad neid petnud ettevõtte aktsiaid aga nii väideti ka kunagi ammu ammu kui EEA farma aktsiaid müüs, et Eesti ravimifirmad surevad nii kui nii välja. Sel ajal oli ka palju lolle, ning siis kui Farma aktsia 200 -ni tõusis siis julgesid nad vist iseendale ka selle L tähega iseloomustava sõna öelda!
  • to illimar:
    olid sa erastamise juures?
  • On tõenäoline, et kui langust ei tule ja ettevõtete tulemused üha paranevad, tuleb ükskord ikka ralli. See puudutab ka Farmat.

    Illimar! Kannatlikkust. Las see aktsia olla madalal, siis ebaratsionaalsuse tajujatel on võimalus seda veel pikka aega soodsalt koguda.

    Enam ei saa küll öelda, et ravimitööstus Eestist välja peaks surema. Pakendustehaseid on gigantidelgi Eestis. Miks? Olen juba toonud näite Iirimaa edust ja selle maa arenenud farmaatsiatööstusest. Paljuräägitud teadusmahukate äriprojektide alla võib tahtmise korral ikka f-tööstuse ka mahutada. Millal Eestis farmaatsiatööstus populaarseks muutub? IT juba on jõudnud.

    EP oleks oma sitraga siin mängu tulla ja see endiselt kasulik. EP garanteeris Optiva ostjale kahjumid, mis on seotud just Farma ja Grindeksiga. Seega peaks EP teoreetiliselt hakkama teadusmahuka tegevuse toetamise-arendamise sildi all panema õla alla Tallinna Farmaatsiatehasele. Miks mitte?

    EL nõuetele vastamiseks võiks teoreetiliselt Farma küsida abi EL-lt endalt.
  • to Westmees

    Ära unusta ära vaid ühte asjaolu - aktsiahindade ralliks on vaja raha! Võib-olla farmat õnestub tõesti kiiresti üles pushida, kuid kogu turul 97 ei saa lihtsalt korduda, rallitada võiks ju tahta, kuid Eesti turg ise ennast üles osta lihtsalt ei jõua! Kogu point!
  • Kuidas te seda raha kavatsete teha? . Aktsia on tõeliselt ebalikviid? Paarsada aktsiat ja 13% muutust?
  • to TNT: ise ostsin ja EEA pakkumiselt farmat aga kahjuks müüsin tol perioodil juba 87.2 maha, nii et tõelisest peaost jäin ilma.

    "Paarsada aktsiat ja 13% muutust" - see on ju spread TNT, mitte aga hinnaliikumine tulenevalt sellest et anti sisse paarisaja aktsialine order. Kahtlemata on lai spread üks ebalikviidsuses tunnuseid. Eks ta ole tingitud ka sellest, et Farma on suhteliselt salapärane emitent, kelle juures ei julge keegi noteerijatest veel julgelt otsa lahti teha. Täna on üle pika aja HANSA jälle ostunoteeringu välja pannud, ei tea miks.

    Kuigi Westmees on siin küllaltki suur Farma fän, on ta siiski pakkunud välja ühe kindla fakti - FARMA PE läheneb 2-le! Farma madal hind, ei ole sugugi tingitud ainult sellest, et ettevõtte endised omanikud seal liiga vabalt ennast tundsid. Kellegile siinolijatest ei ole ju see üllatuseks. Kõige parem näide on EVP, kus ökonoomika seadustele tuginedes peaks hind juba kaugelt kõrgem olema kui see on täna. Kui kattevara ületab EVP tänast kogust kahekordselt (EYP Invest), siis on vist väga raske mingitki loogikat asjas leida.

    Kogu see teema (miks ollakse passiivsed ja kuidas seda vähendada?) nõuaks üldse eraldi teemat ja veidi sügavamat arutelu.
  • Madal P/E on ainult üks kriteerium aktsia ostmiseks. Ja FARMA puhul näitab see investorite ebakindlust FARAMA tuleviku suhtes. FARMA eduka tuleviku puhul muutuvad praegused investorid samuti rikka(ma)ks, kuid risk on FARMA puhul samuti suur.

    Arvan, et FARMA populaarsus väikeinvestorite hulgas seisneb selles, et '97. a. käis FARMA üle 200 krooni ja paljud järgivad loogikat "kui-aktsia-on-nii-palju-kukkunud-siis-peaks-ometi-kunagi-tõusma". Millel praktiliselt puudub seos ratsionaalse investeerimisega.
  • To beast: tehnilise pooldajad väidaksid sulle nüüd muidugi vastu.

    Eeldusel, et ettevõtte seisund on praegu sama, peaks "väikeinvestorite loogika" paika pidama. Kuna kasum on tipp ajast ca 5 korda langenud siis peaks aktsia hind ca 5 korda tolleaegsest kõrgtasemest madalam olema, ehk ca 40 EEK-i. Arvestades sellega aga, et tol ajal olid TSE-l võibolla aktsiad üldse liiga üle hinnatud, ehk PE ei tohiks enam sama olla siis minu arvamuse kohaselt võiks hetkel reaalne hind olla kuskil 30 EEK-i kandis!
  • to illimar: Arvestades pikemaajaliseid andmeid FARMA kohta, ei anna tehnilise analüüsi kasutamine küll päris õigeid tulemusi. Ja kui Sa kasutad sellist metoodikat fair value (@30) leidmiseks, siis ..... no talitad teisiti kui mina näiteks. Jõudu!

    P.S. Illimar, ma tean et hakkad seda tagasi ajama, kuid olen üsna väga kindel, et oled taas FARMA aktsionäride ridades.
  • to beast: see oli üks näide sellest kuidas käituvad eesti väikeinvestorid, kellede ja jaoks fair value tähendab sama, mis näiteks depretsatsioon ehk midagi väga väga tundmatut.

    meil on siin töö juures üks meeldivalt põhjalik programm, kuhu aruanded sisse pannes võib imet teha. Samas Farma puhul taandub kogu tegevus selle taha, et asjal puudub ratsionaalne taust ehk ei ole stabiilset ajalugu ja seega ei ole võimalik määrata ettevõtte hindamiseks vajalikke indikaatoreid. Samuti ega me eriti nende tuleviku plaanidest ei tea, seega puudub võimalus hinnata, milline võiks olla järgnevate aastate cash flow.

    Seega on peaaegu nagu tegemist interneti firmaga, millel rahalises on tulevik suure küsimärgiga.

    Beast, kahjuks või õnneks ei ole ma enam Farma aktsionär. Ma arvan, et üks kahe või kolme kuu pärast kahetsen, et praegu positsioone ei võtnud. Muide Farma II kvartali ametlikud aruanded peaksid meieni ilmuma kuskil augusti viimase nädala alguse poole.
  • a) investor, kes teab, mis on akumuleeritud depretsiatsioon, ei ole sugugi kaitstud aktsiaturul teda liigutavate jõudude eest. Teadmised ei maksa kuigi palju, määravad hirm ja ahnus!

    b) jube naljakas on kogu seda farma-värki lugeda, nüüd on 2 võimalust - kas boostib kohe või...ma'i tea, aga kogu asi meenutab hästi väljamängitud reklaamitrikki (vabandan sarnasuse pärast, ma tõesti ei kahtlusta kedagi!)
  • Ei ole sugugi tähtsusetu fakt, et FARMA on kord juba suurelt tõusnud ja kukkunud! Öeldakse, et beeta püsib aastaid suhteliselt stabiilsena. Stabiilne aktsia jääb stabiilseks ja volatiilne volatiilseks. FARMA juures on eriti tore see, et aktsiat ei ole lahjendatud uute aktsiate emiteerimisega - aktsiaid on vähe. Ebalikviidsus võib tõusu aidata.

    Illimar! Kui sa tookord FARMAt 87-ga müüsid, said suurema osa kasumist ju kätte! Suurim tõus toimus varem.

    Velikij! Ralliks on vaja raha, aga nii ebalikviidse aktsia ralliks on vähem raha vaja! Arvan, et enne peavad liidrid tõusma hakkama. Sealt, nende kasumiga müügist raha tulebki.

    Illimar! Illimar! Kui aktsia peaks 200-st viis korda madalam olema, siis peaks aktsia hind olema 120. Aktsiate arv on praegu kolm korda väiksem kui tookord. Toimus spliti pöördtehing, kolm aktsiat sulas 99. a. mais üheks. Arvuta EPSi.
  • OK! Kas Farma ei olegi ebalikviidne????
    Palju seal üldse free float ongi? Üldse, kes ütleb, miks see FARMA üldse rallima peaks ja kuhu ta siis rallib?
    Öelge mulle, mis on geniaalset täisalvi segamisel ja asperiini valmistamisel?.
    Õiglane hind põhineb siiski iga aktsionäri jaoks rahavool, vist? Teisisõnu on kõik cashis kinni , kogu business ükskõik mida sa ei teeks. Selle ettevõtte kasumilagi peaks olema 30 miod - vähemalt viimased 10a? Järgmine küsimus on see, et kas seda ka väikeaktsionäridele peaks jaguma??
  • Tuletame meelde:
    1. FARMA valetas oma väikeaktsionäridele
    2. FARMA tahtis lahkuda börsilt - miks? Ilmselt, et vabaneda oma väikeaktsionäridest ja ebatervest meedia huvist.?
    Kas farma aktsionärid on vahetunud???? Millest te seda järeldate????? Opt, KN, MV jne ...Grindeks , Selle erastamine. Muide, kas Toome on seal edasi nõukogus???
  • to westmees: Tuleta meelde, et FARMA ei kukkunud langeva tähe kiirusega mitte seetõttu, et ta oleks iseloomult volatiilne, vaid ikka eelkõige toimunud valetamise ja vassimise tõttu. Mina ei vaataks FARMA puhul mitte ajaloolisi aktsiahindu, vaid ettevõtte finantsseisundit ja potentsiaali tulevikus areneda. Ilmselt oli sellesse 200 kroonisesse aktsiahinda sisse arvestatud ka Moskva tehas ja teised lõbusad legendid, millega praegu pole enam midagi teha.
  • Enamus eesti aktsiaid langesid samal ajal kui Farmagi komeedina taevast alla. Kas ka nemad valetasid?

    Ma arvan, et Farma langemises ei olnud süüdi mitte ainult "valetamine" vaid ka maailma makromajanduse väljavaadete nõrgenemine.
  • to illimar: Sellist langustempot nagu FARMA "enamus" küll ei pakkunud. Osad "enamusest" samuti tõepoolest valetasid.

    Kuid FARMA kukkumist põhjendada maailma makromajanduse väljavaadete nõrgenemisega on üsna naeruväärne. Viga tuleks otsida ikka ettevõttest endast.
  • to beast:

    Naeruväärne? Üle 80% tolleaegsest Farma toodangust läks itta. Teatavasti ei mõjunud '97 aasta Venemaale makro mõttes sugugi tervistavalt, ostujõud langes märgatavalt, eksport oli väike, rubla lõppkokkkuvõttes devalveeriti!

    Kui üle 50% ühe suvalise ettevõtte toodangust läheb, riiki kus ostujõud korraga märgatavalt väheneb, siis ei ole võimalik antud situatsiooni nimetada "üsna naeruväärseks" vaid pakkumise ja nõudluse vahekorra seaduspärasuse suhteliselt heaks näiteks.

    Tuletan, meelde et enne sügisest kriisiperioodi läks kõikide "teadjate" arvamusele vastupidiselt Farma toodang itta, millest tuli ka reaalne raha tagasi. OK, see tehase asi oli üle hype-tud, samuti apteegikett, aga need ei tootnud ju veel sel hetkel mingit tulu, ehk käibe ja kasuminumbrid ei langenud sugugi mitte tänu nendele põhjustele.

    Nii, et beast, enne kui lahmima hakkad, mõtle ka veidi oma mõtete üle!
  • Beast: nüüd, nagu siin LHVDirectis juba halvaks kombeks on saanud, võime oodata sinu vastulööki, kus sõnadega kokku ei hoita! Tule mulle!!!
  • to illimar: OK, ei tahtnud offensive, olla ja "naeruväärne" polnud kõige õigem sõna. Aga "halvad kombed anda sõnadega mitte kokkuhoidvaid vastulööke"???? Probleem on lihtsalt selles, et inglise keelsetes foorumites on üsna laialt levinud ühe kindla aktsia järjepidev pushimine ja seda on üsna tüütu lugeda. Kui Sinu eeldused põhinevad sellel, et "Liiguvad kuulujutud, et Farma II Q kasum tuli kuhugile 4.2 milj kanti", siis äkki põhjendad oma allikaid? Mina näiteks FARMAle väga suurt kasvuperspektiivi ei näe, kuna olulisi välisturge nad oma suhteliselt keskpärase kvaliteediga ravimitega ei valluta. Nende R&D pole ka teab mis kiita.

    Mulle lihtsalt tundub vähe põhjendatud Sinu FARMA agiteerimine, kuid samuti ei soovinud ma isiklikuks minna, kui seda tegin siis sorry.

    Termin "Maailma makromajanduse väljavaadete nõrgenemine" ei olnud minu arvates sobiv FARMA kohta, Venemaa kriis oleks ehk õigem olnud.

  • to beast:

    sorry, minugi poolt, läksin veidi ägedaks.
  • beast, sa rõhutad pidevalt Farma juhtkonna valelikkust. Ma arvan, et teist korda nad sama reha peale ei tohi astuda. Ehk on aktsiad selle valetamise hirmu pärast praegu alla hinnatud?
    Grindeksi suhtumisest väikeaktsionäridesse ei tea keegi midagi.? :-((
  • to TNT:
    > Muide, kas Toome on seal edasi nõukogus???

    BNS: Optiva Pank sai Grindeksile antud laenule uue tagatise: ... Grindeksi nőukogu liige Andres Toome ...
  • Kuna Saario "100 IBV" on hinnatud raamat, siis tuletaks meelde:
    1. Ära alahinda ühtegi ettevõtet.
    2. Pöördepunktist tõusta õnnestunud ettevõtete aktsiad pakuvad unelmakasumeid.

    Need olid lihtsalt lõigud sellest raamatust. 30 mln ei ole FARMA kasumilagi. 97. a. oli vahepeal maksueelne viimase 4 kvartali kasum ligi 48 mln. Farma saab maksuvabastusest küll tulu, sest dividende ta niipea küll ei plaani, omakapitali saab aga kenasti taastada.

    Farma 2000 on tugevam kui Farma 97 selle koha pealt, et mõnes mõttes on ta Grindeksiga ühinenud.

    Mina jälgiks, millal Grindeks strateegilise partneri leiab ja siis oleks uus jutt ka Farma pikaajalistest väljavaadetest. Kas sellest ei ole kuulujutte?

    Farma on näidanud, et suudab end parandada. Kulude kokkuhoid jne. Vähemalt on lubatud liikuda lääne turgudele.
  • Päris huvitav vaidlus kukkus välja, ei ole midagi öelda. On inimesi, kes peavad FARMAT heaks ja on inimesi, kes sellest eriti kuuldagi ei taha.
    Minu arvamus sellest firmast on negatiivne järgnevatel põhjustel (ütleme et need on ajaloolised) on:
    1. Ütleme pehmelt, et ettevõtte juhtkond liialdas oma finantsprognoosidega 97ndal. Keegi ei tea täna, kas see oli kuritahtlik või situatsioonist (vene kriis või loll optimism) tingitud. Kuid see oli viga.
    2. Ettevõtte PR rääkis välisinvesteeringutest venemaale. Investeeringud olid - mis siis , et need olid ülespuhutud jne.
    3. Ettevõtte omandipool - see on kuidagi väga keeruline jne. Kahtlustan, et meelega.
    OK. Ütleme, et see oli minevik ja FARMA on valusalt maksnud selle eest oma kahjumitega 97ndal - need olid tõesti kolosaalsed.
  • Nendel põhjustel ma ei ole eriti huvitunud selle ettevõtte käekäigust, kuid viimasel ajal olen märganud tulemuste paranemist. Ometi tuleb nüüd ettevõttest infot eriti tagasihoidlikult - mine võta kinni.
    Üks on vähemalt hea - kui üritus raha teenib ei lähe ta vähemalt põhja. Eks näis.
    Ütleme, et mul on siiani kahtlused selle ettevõtte suhtes ja ma kardan, et selle ettevõtte aktsiad on teiste "poiste" ja teistsuguste mängude pärusmaa. Seepärast ei ole ma oma nina sinna toppinud ega FARMAT oma portfelli ostnud.
    Toonitan, et see on minu isiklik arvamus ja oma eelarvamusi teistele peale ei suru.
  • Aga kui mõned tingimused muutuvad või mõni eesti analüütik annab asjale BUY olen nõus kaaluma FARMA aktsiate ostmist.
  • to TNT: "Ütleme pehmelt, et ettevõtte juhtkond liialdas oma finantsprognoosidega 97ndal."

    Ütlen TNT sulle väga pehmelt, et kui viitsid sirvida 1997. a. alguse Eesti ajalehti, siis näed, et üle ootuste suur protsent ettevõtteid edastas aktsionäridele prognoose, mis mitte vähemalgi määral ei täitunud. Kas kõik need emitendid olid kuritahtlikud? Ma arvan, et probleem oli rohkem selles, et ei nähtud ette lähenevat kriisiperioodi. Muide Farma tehas ja apteegikett Venemaal, millest kõik siin räägivad ei olnud tol aastal mitte üheski avaldatud prognoosis + märgiga tulemina kirjas, seega nemad kasumiprognoosi positiivses suunas ei mõjutanud.

    Mis on "keeruline ettevõtte omandipool"? Väga vähesed eesti ettevõtete suuromanikud on aktsionäride nimekirjas enda nimega figureerimas. Ma arvan et siin on rohkem tegemist maksuküsimustega kui sellega, et üritatakse teiste aktsionäride eest midagi ära sahkerdada.

  • OK arva nii ausaltöelda ei ole see minu minu mure. Ma lihtsalt arvan teisti ja jäängi arvama.
  • Reaalne raha hakkab juttudele taha tulema. Vt. tänast e. 26. juuli börsistatistikat.
  • Täna oli veel tähelepanuväärne, et spread tõmbus kokkupoole. Enne oli müügi- ja ostunoteeringuvahe 5 EEK, nüüd 3 EEK.
  • Tähelepanuväärne on see, et noteeringutega on välja tulnud ka HP nüüd, seega peaks midagi toimuma hakkama. Imelik on see, et eilse suurema ostutehingu tulemusena ei tõstetud noteeringuid.

    Farmast öeldi, et poolaasta tulemused tulevad välja pärast nõukogu koosolekut 28. augustil, seega on meil veel kuskil kuu aega oodata. Ma usun, et septembris lähev kõvaks rebimiseks. Ise ostan arvatavastsi kuskil augusti lõpu poole siis kui OPT-st raha kätte saan!
  • Juba kuu või poolteist tagasi tekkis mul arvamus, et FARMA hinnaga algavad huvitavad liikumised alles 15. augusti paiku. Täna analüüsisin väga põhjalikult hetkeolukorda. Olen jälle arvamusel, et peale 15. augusti võib tulla midagi põnevat. Kuna mul viimasel FARMA suhtes nii kindel arvamus, siis tahaks küsida: on`s FARMA tõesti nii halvas seisus, nagu siin foorumis paistab? Viimaste kuude müügiedu ja P/E väga madal suhe igatahes kummutavad negatiivsed kuulujutud. Väike likviidus ja väikeaktsionäride väike osa pole küll mingid takistavad, vaid soodustavad faktorid.
    Äkki on 31. augustil, kui kasumiaruanne ilmunud, hind juba liialt kõrge? Kaalun ostmist järgmise nädalala algul, sest hiljem võib hind märgatavalt ebasobivam olla. Olen kindel, et ralli algab tõesti lähinädalatel.
  • Äsja avastasin, et FARMA noteeringud on välja ilmunud ja võtnud väga laia spready. 19 - 24 EEK. Tegemist on ju 26 % vahega. Tulla võivad üsna huvitavad liikumised.
  • tp beeby:

    magasid hetke maha, EYP müüs vahepeal 22-ga.
    Ootan isegi augusti lõppu, sest loodan, et siis saab lõplikult tõestatud FARMA jätkusuutlikkus!
  • Olen nõus, et jäin veidi magama. Seetõttu avatsen muuta tegutsemisplaane ja olmselt annan juba homsest ostuorderi. Muidu magan veel midagi palju olulisemat maha. Paistab, et augusti lõpus FARMA tõestab jätkusuulikkust tõepoolest ja veelgi enam, arengusuutlikkust.
  • Ma usun, et Ühis müüks praegu ka 22-ga, kui ainult küsida. Ise kasutan alati suure spreadiga aksiate puhul U-Neti soovitud hinnaga ostu ja müüki. Siiamaani on kõik minu soovid rahuldatud.
  • Ka minul on soovitud hinnaga ostud ja müügid läbi läinud, juhul kui need on reaalsed.
  • To decibel ja beeby:

    ma ise hanza.net-i klient ja ei oskagi öelda, kas meil ka nn "soovitud hinnaga" deale saab teha. Piirhinnaga saab küll teha, kuid selline hind võib alles paari aasta pärast tulla.
  • Väikeinvestorid paistavad juba alustavat tagasipöördumist. Üle pika aja ost. Ostuhinna langus 19-le on paha märk. 20 on suvi läbi toetustase olnud.

    Äkki keegi oskab midagi täpsemalt arvata 2. kv. tulemustest?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon