mikrotehingud TVB-l - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

mikrotehingud TVB-l

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Taoline rumal küsimus:
    Kas <1000eek tehingute taga TVB-l on mingid sügavmõttelised majanduslikud kalkulatsioonid, või on tegemist lihtsalt vanaemaga maalt, kellel pole oma pinsiga paremat peale hakata kui panga teenustasudeks kulutada?
    Nt. on täna tehtud tehing OPT 40@7.75, kogusumma 310. Keegi on tõesti kunagi ostnud 40 aktsiat, lootuses et hind tõuseb 2*, et siis tehingutasu tagasi saada?
    Või on see hoopis mingi uut tüüpi psühholoogiline relv teiste aktsiaomanike vastu - deliiriumi tekitamine spreadist tuleneva punase-rohelise värvi vaheldumise abil?
  • Minu mälu järgi tasub taoliste väiketehingute tasud Sampo, selleks et väikeinvestorid saaks valutult aktsiatest väljuda.
  • Või on mõnel õnnetul need kunagi nii umbes 300-ga soetatud, mis omal ajal tegi tehingu summaks üle 10k eegu. Aga muidugi on olemas ka igat sorti kollektsionääre ja aktsionäride koosolekutele ihkajaid.
  • 1. otsi mõni õnnetu investeerimisfond, kus on sees mõni eriti eksootiline aktsia(näit. Fakto);
    2. osta fondi osakuid;
    3.tee aktsiaga tehing, mis ületab niivõrd palju turuhinda, et fondi NAV hüppab näiteks 3 päevaga 15 %;
    4. esita lunastamistaotlus ja realiseeri kasum.
    Vähemalt eelmine aasta see skeem veel töötas.

    Siit ka üks (hüpoteetiline) selgitus mikrotehingutele

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon