www.lawstar.com - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

www.lawstar.com

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ameerika firma Lawstar on tulemas selle aasta lõpus järgmise aasta algul turule. Mida arvate firmast, kas on hea investeering kui saaks praegu aktsiaid omandada?
  • uurisin natuke ja esmapilgul tundus positiivne. samas, esmamulje võib olla petlik. ..., kuid üldiselt, nii mõnigi IPO ameerikas on olnud tõeline jackpot. omanikud otsivad aktiivseid kauplejaid ja seepärast võid saada aktsiad hilisemas mõistes mitte poolmuidu vaid lausa 0,0000....muidu ..., aga risk on siiski, ikkagi suur... võid vabalt rahast ilma ka jääda
  • analoogsete firmade aktsiad on hetkel nasdaqil 25-50 dollarit. pre-IPO-s peab siin märkima minimaalselt 10 000 aktsiat. tundub väga hea cash, kuid kui firma ei lähegi turule? siis pole nende aktsiatega küll midagi teha.
  • Risk on suurevõitu küll.
    Samas on Lawstari puhul aktsiahinnaks $2.00/tk. Miinimumkogus on tõesti 10 000 aktsiat. Ei välistatud ka võimalust 5 000 aktsiat omandada.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon