riigikogu naljad - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

riigikogu naljad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • "Tõnu Kauba hääletas eilsel Riigikogu istungil Johannes Kerdi vabastamise poolt, kuigi keskfraktsioon hääletas vabastamise vastu. Kauba saatusliku poolthääle põhjuseks oli tema mängimine hääletuspuldiga."

    ÄPO

  • Ja nüüd peksti Kauba Keskfraktsiooonist välja. Nalja kui palju. Sellist venda, kes Tõnis Mägi kontserdile elektijaamade erastamise vastu allkirju läheb koguma, väga tõsiselt võtta ka ei saa.
  • Probleem võis vabalt ka tehnilist laadi olla. See uus hääletussüsteem oli eile esimest korda töös. Nupud olid lihtsalt teist pidi:-) Aga tulemus on igatahes positiivne.
  • Ilmselt pole Kauba milleski süüdi, vaid vastalised kurjad poliitilised jõud rikkusid hääletusmasina! Aga et keskfraktsioon sellest aru ei saanud, on kurb. Selgelt on tunda, kuidas karvane käsi üha enam suunab meie vaest väikest Eestimaad kuristiku poole. Vaene Tõnu Kauba! Tema oli siis esimene ohver. :-(
  • Selliseid lugusid kuuleb ikka aeg-ajalt, et arvutid on halvad, lähevad pidevalt rikki ja väga üldse väga ebausaldatavad. Aga 99%-l juhtudest on tegemist inimese enda lollusega. Äkki tuleks hr. Kauba puhul ka pühjuseid sealt otsida?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon