Esimene uus aktsia TVB nimekirjas: Kas lootus või pettumus? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Esimene uus aktsia TVB nimekirjas: Kas lootus või pettumus?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pro Kapital teeb spin-off Kristiine Kaubanduskeskusele ja noteerib firma eraldi nimekirjas.

    Ettevõte soovib hankida IPO-st 98M krooni, 49%aktsiate esmamärkimine toimub 20.10.-20.11.

    Palja silmaga hinnates ongi kaubanduskeskuse turuväärtus umbes 200M (võrdle TKM 350M), aga võib-olla on aktsial peidetud tõusuruumi.
  • Vaadates Pro Kapitali aktsia hinnaliikumisi (või -liikumatust) on vist jutud tõusuruumist kohatud...
  • Kui Pro Kapital lubab investorile sobivat dividendipoliitikat, siis võib-olla IPO õnnestub, vastasel juhul on börsile pürgimine tühi ajaraiskamine. Aktsia tõusule loota oleks naiivne.
  • pro kapital võib olla ei liigu ka seepärast, et need suuraktsionärid on minu teada kõik itaalased ning eriti asjaga ei tegele ja sellest tulenevalt ka paigal tammuja. samas kristiinet võivad nüüd paljud eestlased noteerida, kes tegelevad selle kauplemisega aktiivsemalt. siinjuures muidugi ise küll rohkem raha ei paneks kui max 15 krooni aktsia eest. isegi seda oleks vist palju.
  • Pro Kapital on teadupärast TVB-l noteeritud ja seetõttu teoreetiliselt peaksid aktsiahindu liigutama just eesti investorid. Kristiine suuromanikud on vist aga ka itaallased, nii et skeem peaks olema täpselt sama.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon