Tuulenergiasse investeerimine - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tuulenergiasse investeerimine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Soovitan kõigil vaestel investoritel investeerida tuulenergia seadmeid tootvatesse ettevõtetesse.
    Viimase kahe aastaga on selle ala käibed suurenenud viissada protsenti ja aktsiad ka tõusnud üllatavalt kiiresti.Näiteks võib võtta Vestas Wind System mis nii mõnelgi euroopa börsil esindatud(cop,fra).Ärge unustage, et peale internetti tuleb energiabuum.
  • rääkisin sama asja just beast'ile ,et on vaja investeerida enrgiaaktsiatesse.

    aga minu arust sobib hädapärast ka enron ja kasvõi nrg
  • Energia tundub kuumaks minevat küll. Aga tuleb eraldada terad sõkaldest s.t. valida need õige energiaga seotud ettevõtted ja siin on väli valikuks lai. Mulle endale kui suhtelisele võhikule meeldib Fuel cell'ide olemus ja eriti nendest Ballard (Nasdaq: BLDP).

    Testisin Ballardit ka LHV Directi vahendusel - eile ostsin 109 pealt ja müüsin 112 pealt, täna ostsin uuesti 99.125 pealt. Selline lühiajaline vehkimine muiduigi riskantne.
  • To beast:
    Ka mulle on BLDP silma jäänud, eriti intrigeeriv on võtta kuuekuine graafik kõrvuti FCEL-ga. 100- le ligidast või veel parem, alla selle taset pidasin sisenemiseks heaks momendiks, aga võta näpust...
  • to pitsat: Täna käis BLDP taas 110 ligidal ära ja käibed keskmisest viimastel päevadel pidevalt suuremad olnud.
  • Energia näib olevat tegevusala, milleta läbi küll ei saa. Ammu on räägitud fossiilkütuste otsa saamisest. Firma, mis töötab välja õigel ajal alternatiivi, oleks edukas küll. Läbimurret saaks võrrelda GE-ga sada aastat tagasi või MSFT-ga eelmise sajandi lõpul. Praegu on sellise väljatöötaja risk küll sarnane bio-tech'ile.
  • See küll ei ole tuuleenergiaga seotud...
    aga kõrge kütusehind hakkab kergelt ära tüütama.
    On asju millest loobuks kohe kui oleks mõistlik alternatiiv. Üks neist on on kallis autokütus.
    Minu isiklik arvamus ei lähe muidugi suurele ilmale korda aga ma ei ole üksi. Kallis kütus häirib kõiki. Hind vaevalt et eriti langeb ja nafta saab varsti otsa niikunii.
    Millega tulevikus (olgu või kaugemas tulevikus) autod (või ükskõik kuidas neid sõidukeid siis nimetatakse) sõitma hakkavad? Millised on reaalsed alternatiivid? Kas on firmasid mis sellega juba praegu tegelevad?
    Võib-olla oleks mõnda sellisesse firmasse investeerimine üks õige tegu.
    Niipalju kui mina aru saan ei ole Fuel Cell firmad päriselt need kuna kasutavad ikkagi orgaanilist kütust. Või näen ma asja valesti?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon